Blogg

Bästa iPhone 6s skärmskydd i härdat glas 2021

Apple har spridit sitt varumärke över hela jordens längd och bredd; fler och fler använder Apple-produkter. Bland dessa produkter leder iPhone 6s och iPhone 6 paketet. Eftersom de två telefonerna används över olika geografier behöver de fullständigt skydd mot många onormala förhållanden. Vi presenterar de bästa iPhone 6s skärmskydd i härdat glas; Du kan också installera dessa skärmskydd på din iPhone 6 eftersom båda telefonernas skärmstorlek är densamma.

1. Acatim

Skydda din iPhone 6 och iPhone 6s mot höga stötar, repor, repor och stötar. Installera Acatim härdat glasskydd, som är tillgängligt med livstidsgaranti.

Detta är ett ballistiskt glas som inte täcker hela skärmen på iPhone 6 och 6s, som skryter med rundad design. Skärmskyddet är 99% pekskärm exakt. Följ onlinehandledningarna och installera lätt skärmskyddet för glas.

USP: Anti-oljebearbetning

Kolla in på Amazon

2. Hapurs

Hapurs presenterar ett glasskärmskydd som låter dig njuta av 3D Touch-funktionen på iPhone 6s. Det finns mer i detta glasskärmskydd; det ger maximalt försvar mot höga stötar, repor, repor och stötar.

Detta skydd är tillverkat efter att ha följt de nödvändiga riktlinjerna från Apple. Använd detta HD Ultra-clear rundade glas för iPhone 6s och iPhone 6 och njut av 99% pekskärmsnoggrannhet.

USP: Kompatibel med de flesta fall

Kolla in på Amazon

3. JOTO

JOTO skärmskydd erbjuder ett kant-till-kant-försvar på pekskärmen. Och med den exakta utskärningen har skärmskyddet i härdat glas inte svårt att passa perfekt på skärmen.

HD-klarheten tillsammans med 9H-hårdheten sätter den i nivå med de bästa försvararna på marknaden. På grund av den pålitliga hårdheten kan den med lätthet klara stötar och skav. Dessutom håller den också av fingeravtryck och svett så att lyhördheten förblir intakt.

USP: Edge-to-edge-skydd

Kolla in på Amazon

4. Mr Shield

Mr Shield är en välkänd tillverkare av skärmskydd. Så förvänta dig att skärmskyddet ska leva upp till märket och erbjuda den nödvändiga vården till pekskärmen.

Försvararen har exakta utskärningar och släta kanter för att installeras perfekt. Tack vare 99,99% HD-klarhet kan skärmskyddet förbättra din visning. När det gäller känslighet känns det väldigt smidigt, därför glider ditt finger fritt och kan få ut det mesta av 3D Touch.

USP: 99,99% HD-klarhet

Kolla in på Amazon

5. Witkeen

Detta 3D Touch-kompatibla skärmskydd från Witkeen är tillverkat av härdat glas av högsta kvalitet och motstår därför repor som kan göra att skärmskyddet blir tråkigt och slitet. För en smutsfri skärm har Witkeen använt en oleofob beläggning för att hålla fingeravtryck och fläckar borta. Du får en tydlig bild av din iPhone-skärm.

Witkeen säkerställer laserprecisionsskärning för att ge en perfekt passform för iPhone-användare. Detta skärmskydd skärs noggrant med rundade kanter så att hörnen på skärmskyddet inte dyker upp.

USP: Laserprecisionsskärning

Kolla in på Amazon

6. Mr. Shield

Mr. Shield är ett känt varumärke som tillverkar skärmskydd av hög kvalitet för iPhones. Detta är ett HD-klart ballistiskt glas som skyddar din enhet mot höga slag och repor.

Mr. Shields 99,99% HD-klarhet och pekskärmsnoggrannhet tillsammans med laserskurna precision ger dig en smidig upplevelse av att använda din telefon. För att förhindra avskalning av filmen ger Mr. Shields skärmskydd inte 100% skärmtäckning.

USP: HD Clear Ballistic Glass

Kolla in på Amazon

7. Supershieldz

Supershieldz har vunnit sitt rykte som förstklassig tillverkare av skärmskydd genom att tillverka 100% bubbelfria filmer. För enkel installation använder Supershieldz bubbelfria lim som inte lämnar några rester när du tar bort filmen från telefonens skärm.

För att ge dig en original touchupplevelse har Supershiledz gjort ett glasskärmskydd med 99,99% HD-klarhet. Dess 0,3 mm 9H hårdhet lägger inte till bulk i din telefon och du kan enkelt använda alla fall för att täcka din telefon.

USP: 0,3 mm 9H hårdhet

Kolla in på Amazon

8. JETech

JETech skärmskydd av glas täcker hela din platta yta på din iPhone-skärm. Ta hem det här högkvalitativa 0,33 mm tjocka premiumhärdade glaset och håll din telefonskärm skyddad mot repor.

Skärmens höga respons och höga transparens tillskrivs premiummaterial som används av JETech. Andra anmärkningsvärda funktioner i den här filmen är en-super super enkel bubbelfri installation, dammfri och fingeravtrycksfri.

USP: Svårare än en kniv

Kolla in på Amazon

9. Ailun

Fläckar av fukt och svett kan förstöra skönheten på din iPhones skärm. Du behöver ett starkt skydd av hydrofob och oleofob beläggning, vilket du hittar i Ailuns glasskärmskydd. Detta 0.33mm skärmskydd i härdat glas har maximalt skydd mot repor, repor och stötar.

Ailun har utformat detta skärmskydd för att ge maximal täckning på den böjda pekskärmen på din iPhone 6s. HD-klart avrundat glas erbjuder 99,99% noggrannhet med pekskärm med skydd mot svett och oljerester.

USP: 99,99% noggrannhet på pekskärmen

Kolla in på Amazon

10. Kraftteori

iPhones ger bra återförsäljningsvärde eftersom de är kraftfulla smarta enheter. När du skyddar din iPhones skärm med ett skärmskydd i härdat glas från Power Theory, får du det bästa erbjudandet om återförsäljningen av din bit. Power Theory har skapat detta skärmskydd av högkvalitativt japanskt Asahi-glas, vilket säkerställer fullt skydd för din telefons pekskärm mot smuts, repor och sprickor.

Med detta skärmskydd skickar Power Theory ett installationssats som hjälper dig att installera skärmskyddet med noggrannhet och lämnar inga bubblor. Ett perfekt anpassat skärmskydd ger dig den bästa upplevelsen av att interagera med en iPhones skärm.

USP: Japanskt Asahi-glas

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Loggar ut

iPhone 6s skärmskydd i härdat glas är hud till din iPhones skärm. De är de viktigaste tillbehören du bör köpa direkt efter att du har en ny iPhone. Ett glasskärmskydd är starkare än andra vanliga skydd som finns på marknaden.

relaterade inlägg

  • Bästa iPhone 6s vattentäta fodral
  • iPhone 6s bältesklämfodral
  • Bästa iPhone 6s-fodral
  • Bästa iPhone 6s Clear Case
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found