Blogg

Så här kontrollerar du inbytesvärdet på din iPhone, iPad, Apple Watch och Mac

Vad händer när vår gamla iDevice börjar bli tråkig och vi känner att det är dags att gå efter den nya? De flesta av oss vill ta reda på hur mycket vår befintliga gadget är värd och vill få maximala pengar så att vi inte behöver lägga mycket pengar för att köpa en ny enhet.

Om du läser den här artikeln är du troligtvis villig att kontrollera inbytesvärdet på din iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac. Oavsett om du vill få kontanter i utbyte, gå till ett presentkort eller lägga beloppet mot en ny enhet, erbjuder många inbyttjänster rimligt värde.

Så chansen är hög att du får det förväntade priset för din begagnade enhet. Låt oss börja!

Ta reda på inbytesvärdet för din iPhone, iPad, Apple Watch och Mac

Snabb åtkomst:

  • Ta reda på inbytesuppskattningen för din iPhone
  • Kolla in det beräknade inbytesvärdet på din iPad
  • För att ta reda på det beräknade priset på din Apple Watch
  • Att lära känna det beräknade priset på din gamla Mac

Om du vill få presentkortet eller köpa en helt ny iDevice, skulle Apples GiveBack-program vara ett av de bättre alternativen.

Beroende på tillståndet och modellen erbjuder teknikjätten för närvarande upp till $ 500 för iPhone, $ 405 för iPad, $ 1100 för Mac och $ 191 för Apple Watch. Upptäck vad din enhet kostar just nu ...

Steg 1. Först och främst, gå över till Apple GiveBack-webbplatsen.

Steg 2. Bläddra nedåt och du bör se flera alternativ:

Ta reda på inbytesuppskattningen för din iPhone

Välj Smartphone. Därefter måste du välja Apple från listan över populära smarttelefontillverkare.

Sedan måste du välja din enhets modell . Låt Apple sedan veta om din enhet är i gott skick eller inte .

Nu ser du det beräknade inbytesvärdet på din iPhone. Därefter har du möjlighet att lägga den mot den nya smarttelefonen eller byta in den mot ett presentkort. Välj önskat alternativ så är du redo att gå!

Kolla in det beräknade inbytesvärdet på din iPad.

Välj surfplattans ikon → välj Apple → Ange surfplattans serienummer (du kan hämta det från appen Inställningar → Allmänt → Serienummer) och klicka på Fortsätt.

Nu ska du se modellen tillsammans med serienumret på din iPad. Tryck på Ja för att bekräfta att det är din iPad. Därefter måste du meddela Apple om din enhet slås på eller inte . Välj Ja / Nej enligt din iPad.

Därefter måste du bekräfta om kapslingen och knapparna är i gott skick. Välj om skärmen är i god form eller skadad. Slutligen kommer Apple att berätta hur mycket din Mac är värd.

För att ta reda på det beräknade priset på din Apple Watch

Välj WatchApple → nu måste du ange serienummeret på din smartwatch (du får det från Inställningar-appen på din Watch → Allmänt → Om). Svara sedan på några frågor angående din smartwatch. I slutändan bör du värdet på din Apple Watch.

Att lära känna det beräknade priset på din gamla Mac

Du måste välja dator → Apple → ange sedan serienumret (för att hämta det, klicka på Apple-menyn () och välj Om den här Mac). Svara sedan på några frågor angående din dator så ger Apple besked om det beräknade priset på din macOS-enhet.

Vilka är de andra inbytestjänsterna

Det finns många andra inbytestjänster som T-mobile, eBay, Best Buy, gazelle och mer som ger bra valuta för dina enheter.

Återigen att ta reda på det faktiska priset på din gamla enhet är ganska enkelt. Gå bara till dessa webbplatser, ange din enhetsmodell, serienummer, svara på några frågor och du är klar.

Så du kan jämföra det pris som erbjuds av olika tjänster och bestämma dig för att gå med den som erbjuder mest pengar för din gadget.

Det är ganska mycket det!

Avslutar…

Återförsäljningsvärdet på Apples enheter är i allmänhet starkt. Därför är det aldrig en stor sak att få önskad mängd för den använda iDevice.

Låt mig veta din feedback och berätta om din mest pålitliga inbytestjänst.

Du vill också läsa dessa berättelser:

  • Hur återställer jag tidigare versioner av dina filer på Mac?
  • Använd stående belysningsläge på iPhone
  • Hur hanterar jag prenumerationer på iPhone och iPad?
  • Hur vidarebefordrar jag iCloud-e-postmeddelanden till ett annat e-postkonto automatiskt?
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found