Blogg

Bästa iPhone 11 USB-C-laddare 2021

Vill du ladda din iPhone 11 i en supersnabb hastighet? Tja, du behöver en USB-C-laddare och en USB-C till blixtkabel. Som vanligt täckte vi dig med några av de bästa iPhone 11 USB-C-laddarna som för närvarande finns på marknaden. Vi har granskat varje adapter i detalj, och det var efter ett strikt lakmustest som de gjorde det till vår lista. 

 1. Marchpower USB C snabbladdare
 2. ESR Dual Port 36W USB C-laddare
 3. UGREEN USB C väggladdare
 4. Anker 30W USB C-laddare med Powerport
 5. Choetech 18W USB C-laddare
 6. Apple-certifierad USB C-laddare med 6FT-kabel från Quntis
 7. RAVPower 61W USB C väggladdare
 8. MFI-certifierad PD USB C-adapter från JSAUX
 9. Vogek väggladdare med automatisk detektering (2-pack)
 10. Anker 60W 2-port USB C-laddare

1. Marchpower USB C snabbladdare

Marchpower ger en 18W typ C-nätadapter med USB-C till blixtkabel för din iPhone. Det är en Mfi-certifierad sladd på sex fot, som är kompatibel med dina senaste iPhones. På bara 30 minuter kan den här laddaren ladda din iPhone mer än 50%. Eftersom produkten är Apple MFI-certifierad ger den snabbare laddning och säkerställer stabilitet och säkerhet.

Det är universellt kompatibelt och därför kan du ladda andra Apple-enheter förutom iPhone 11. Marchpower har använt det intelligenta chipet i denna väggladdare, som snabbt identifierar din enhet och ger optimal ström för att ladda din enhet.

USP: Intelligent chip

Kolla in på Amazon

2. ESR Dual Port 36W USB C-laddare

ESRs tillbehör har alltid varit högst upp på min lista, speciellt för min iPhone och MacBooks! Oavsett om det är ett fodral för iPhone 11 eller ett fodral för MacBook, levererar ESR-produkter alltid det bästa och är också hållbara. Och om du undrar vad USB-C-adaptern har, det är 36W och det här är en perfekt följeslagare när du har mindre tid att ladda din iPhone under resan. 

Naturligtvis kan du också använda den i det dagliga livet om du har hektiska scheman och ofta får mindre tid att ladda din iPhone. Det smarta IC-chipet är faktiskt smart och det analyserar ingången som behövs av enheten och levererar utdata enligt det. Detta sparar enhetens batteri och säkerställer att batteriets livslängd inte skadas. 

Det skyddar sig också från överhettning på grund av dess unika inbyggda chips och struktur. Om du inte är nöjd med produkten kan du begära återbetalning eller få en ersättare direkt!

USP:  Ingen överhettning & Smart IC-chip

Kolla in på Amazon

3. USB C väggladdare från UGREEN

Säkerheten för din senaste iPhone är din högsta prioritet, och därför har UGREEN packat extraordinära säkerhetsfunktioner i denna USB-C-laddare för iPhone. Denna väggladdare är utrustad med en USB Type C-port; PD 3.0-laddaren ger dig 18 W uteffekt.

Din premium-iPhone är alltid skyddad mot ont som överström, överspänning och kortslutning. UGREEN har använt det intelligenta chipet för att tillverka en högkvalitativ väggladdare som snabbt känner igen din enhet och levererar kraft därefter.

USP: Kompakt storlek

Kolla in på Amazon

4. Anker 30W USB C-laddare med Powerport

Ankers väggladdare med intelligent detekteringsteknik har beundrat nästan alla tekniska älskare. Den viktigaste anledningen till denna kärlek är de material som används och hållbarhet och säkerhet som erbjuds av dem.

30 W laddaren har en USB C-port och en USB-port med Ankers PowerIQ. Den fickvänliga väggladdaren är perfekt för en resa eftersom den samtidigt kan ladda två enheter. Finns i vita och svarta färger och har 18 månaders bekymmersfri garanti.

USP:  Fällbar kontakt

Kolla in på Amazon

5. 18W USB C-laddare från Choetech

Den här snygga laddaren är rankad av mer än 1000 kunder på Amazon och detta talar om populariteten för denna USB C-adapter. Naturligtvis kommer den med bara 1 port men det är tillräckligt snabbt för att ladda din iPhone snabbt. Choetech-laddaren skyddar sig också mot överhettning, överström, överspänning och kortslutning. 

Inte bara iPhone 11 utan du kan också ladda dina äldre iPhone X-serietelefoner om du har en med dig. Dess lätta vikt gör den färdig att gå på språng när du behöver det. Säkerhet är det första jag föredrar i vilken laddare som helst och det är vad Choetech är som bäst! 

USP:  Säkraste laddare

Kolla in på Amazon

6. Quntis Apple-certifierad USB C-laddare med 6FT-kabel

Quntis har Amazons Choice-tagg för termen “iPhone 11 snabbladdare” och det måste finnas en anledning till det, eller hur ?! Dessutom kommer den med en USB-C till blixtkabel som är 6 fot lång och jag tror att det är mer än tillräckligt. För att lägga till ovanpå detta laddar den din iPhone snabbt jämfört med den traditionella laddaren. 

Med kabeln kan du också överföra data från en enhet till en annan som har en USB-C-port, den senaste MacBook för att vara exakt. Så du behöver inte en extra kabel för att dela eller överföra filerna när du behöver dem mest. Annat än iPhone 11 fungerar det också med äldre iPhone och iPad. Quntis effekt är 18W och levereras med livstidsgaranti. 

USP:  6 fot USB-C till blixtkabel ingår

Kolla in på Amazon

7. 61W USB C väggladdare från RAVPower

RAVPower är ett av de ledande varumärkena inom tillverkning av iPhone-laddningstillbehör. Oavsett om det är en kraftbank eller en väggladdare har RAVPower huggit ut en nisch. Denna typ C PD USB-C väggladdare med dubbla portar är känd för sin avancerade strömförsörjning på 61 W. Varumärket har skapat en tunn och kompakt nätadapter som är lätt att bära och förvara i din resväska.

Detta är en TUV-certifierad väggladdare, som har några inbyggda säkerhetsfunktioner. USB-C-laddaren kan skydda din iPhone mot överladdning, överhettning och kortslutning.

USP: TUV-certifierad

Kolla in på Amazon

8. JSAUX MFI-certifierad PD USB C-adapter

JSAUX har tillverkat en 50% mindre adapter, som är mycket bärbar. Dessutom hindrar den kompakta storleken inte andra utlopp. Det är en MFi-certifierad typ C snabbladdare för din iPhone; produkten stöder PD snabb laddning och stöder också standard laddning.

Varumärket har tagit väl hand om din enhetssäkerhet och har därför installerat avancerade säkerhetsfunktioner. Med UL-, CE-, FCC- och RoHS-certifieringar och flera skyddssystem är din iPhone väl skyddad mot flera skador.

USP: 50% mindre adapter

Kolla in på Amazon

9. Vogek väggladdare med automatisk upptäckt (2-pack)

Vogek ger avancerad höghastighetsladdning för din iPhone. Om du måste skynda dig någonstans för att delta i nödsituationen kommer den här USB-C-väggladdaren till hands eftersom den snabbt kan ladda din enhet med sin 18W laddningskraft.

Varumärket förlitar sig på sin smarta laddningsteknik, som identifierar dina enheter omedelbart. Så när du ansluter din iPhone med den här väggladdaren via USB-C till blixtkabel, kommer adaptern att leverera ström enligt ditt enhetsbehov.

USP: Smart laddningsteknik

Kolla in på Amazon

10. 60W 2-port USB C-laddare av Anker

Om du inte är nöjd med hastigheten på den vanliga 18W USB-C-laddaren, skulle Ankers 60W-laddare tillfredsställa dig på alla sätt! Med tanke på den större produktionen kan den ladda din iPhone till 50% på bara 30 minuter eller till och med mindre ibland. Dessutom kan den laddas nästan två gånger snabbare jämfört med de vanliga 18W-laddarna.

Du kan också ladda dina två MacBooks samtidigt om du vill, och det laddas båda helt på bara två timmar! Nu är det lovvärt. Det intelligenta kraftallokeringssystemet är en annan funktion som fick min uppmärksamhet. När två enheter är anslutna, fördelar den lika kraften, och när en enda enhet är ansluten producerar den upp till 60W ström för en enda enhet.

USP: Power House på 60W med 2 portar

Kolla in på Amazon

Så det här var några av de bästa iPhone 11 USB-C-adaptrarna som du kanske gillar!

Summering…

Om jag var tvungen att ladda flera enheter på språng skulle jag gå med Ankers 60W USB-C-laddare varje dag. Och om jag ville ha en laddare och en kabel som håller prisvärdhet, snabb laddning och säkerhet som en prioritet, skulle Quntis-laddare vara mitt val.

Relaterade tillbehör som du kanske gillar för iPhone 11!

 • Bästa iPhone 11 kameralinsskydd
 • Bästa iPhone 11-fodral
 • Dockningsstationer för iPhone 11
 • Bästa USB-C-nätadaptrar för iPhone 12 Pro och 12 Pro Max

Om du var tvungen att välja en USB-C-adapter till din iPhone 11, vilken skulle du välja bland ovanstående? Låt oss veta i kommentarsektionen nu! 

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found