Blogg

Casetify introducerar skräddarsydda Apple Watch-band

Apple Watch är en lyxig bärbar enhet och kan skryta med avancerad teknik. Medan allt om klockan verkar göra det outplånliga intrycket verkar det höga priset på Apple Watch-band inte vinna för många Apple-fans. De flesta undrar varför de ska spendera så mycket pengar på band.

Om du också är en av dem som vill köpa Apple Watch och ser fram emot att ha ett trevligt klockband från tredje part till ett rimligt lågt pris, finns det en anledning att må bra.

Casetify, tillverkaren av anpassade tillbehör har skapat några av de populära anpassade fodral som har uppskattats mycket av användarna.

Casetify har nu introducerat anpassade Apple Watch-band. Du kan nu designa dina egna Apple Watch-band med dina foton med olika anpassade utseende.

Du kan använda Casetifys mobilapp eller designfunktioner på webbplatsen för att anpassa dina egna band genom att lägga till foton. Du kan också använda dina Facebook- eller Instagram-foton såväl som att du kan ladda upp foton direkt från din dator för att designa ditt band.

Tillverkad av polykarbonat silikonmaterial, banden har både 38mm och 42mm storlekar. Det ger tre olika layouter som användare kan använda för att designa sina band. Dessutom kan användare förbättra bilderna som de har lagt till i bandet.

Casetify erbjuder också en rad fördesignade Apple Watch-band. Om du inte gillar att skräddarsy ditt personliga tillbehör, kan du välja ditt favoritband. En mängd anpassade band ger dig ett hälsosamt alternativ för din klocka.

Du kan förbeställa de specialdesignade Apple Watch-banden. Klockbandet har kostat 50 dollar. Du måste dock vänta några månader innan du kan ha det här bandet eftersom det kommer att skickas från början av juni.

Om du gillar anpassade saker eller tycker om att göra saker på ditt eget sätt kommer Casetify anpassade klockband att vinna dig. Detta band bör tilltala dig från alla aspekter du skulle titta på det; pris, design eller stil.

Det är allt, folkens!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found