Blogg

Läs alla artiklar med betongvägg från WSJ eller LA Times med hjälp av Apple News +

När du surfar på nätet eller kollar ditt Twitter-nyhetsflöde stöter du på en artikel med betald vägg från The Wall Street Journal och vill läsa den. Men när du trycker på länken till berättelsen visas betalväggen på skärmen.

Även om du har registrerat dig för Apple News Plus, hur skulle du läsa den artikeln, eftersom nyhetsprenumerationstjänsten inte erbjuder någon inloggningsuppgift på webben? Besvärar inte; det finns en snabb lösning för att kringgå löneväggen och öppna artiklar från WSJ, LA Times eller andra publikationer som stöds med News +. Låt mig gå igenom de snabba stegen!

Få tillgång till alla betalväggsberättelser från WSJ eller LA Times med Apple News Plus + på iPhone och iPad

Fästis: En sak som är värt att notera i förväg är att Apple News Plus låter dig bara komma åt de äldre artiklarna från WSJ-artiklar under en period av tre dagar.

Steg 1. Eftersom detta trick bara fungerar i Safari , se till att bara öppna länken till artikeln i den här webbläsaren.

Steg 2. Klicka nu på ikonen Dela.

Steg 3. I aktiebladet måste du välja "Öppna i nyheter."

Denna berättelse öppnas i nyhetsappen. Fortsätt nu och läs artikeln. Det är så du enkelt kan komma åt alla berättelser som du hittar i naturen.

Varsågod!

Avslutar…

Från och med nu verkar News + inte vara perfekt optimerad. Användargränssnittet behöver mycket mer polska för att erbjuda en förbättrad läsupplevelse.

Men med över 300 tidningar på gång och mycket mer sannolikt att komma ombord är nyhetstjänsten en bra plattform för glupska läsare. Ändå för att få ut det mesta av det? Kolla in den här kompletta guiden.

Du kanske också vill ta en titt på följande artiklar:

  • Bästa nyheterna appar för iPhone och iPad
  • Så här rensar du Apple News History på iPhone, iPad och Mac
  • Tips för att använda Siri-genvägar med Apple News på iPhone och iPad

Vad har din erfarenhet av News + varit? Det skulle vara fantastiskt att veta det nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found