Blogg

Bästa iPad Pro 9,7-tums väggfästen 2021

Väggfästen erbjuder större flexibilitet när du vill använda din iPad Pro i handsfree-läge. När du har installerat ett väggfäste på väggen kan du enkelt använda din 9,7-tums iPad Pro med båda händerna. Ett väggfäste tar smärtan med att hålla din iPad Pro i ena handen och använda den med en annan. Några av väggfästena tar också in iPad Pro med ett fodral lindat runt. Så denna lista över iPad Pro 9,7-tums väggfästen kan vara användbar för alla användare med dess utmärkta funktioner och överlägsen kvalitet.

1. Arkon

Uppskatta Arkons fjäderbelastade surfplattahållare med smalt grepp som håller din iPad Pro säkert på plats; dessutom säkerställer denna funktion också att du kan sätta i eller ta bort din iPad utan krångel. Du kan anpassa dess korta och långa ben, som är lika uppdelade i antal.

Dessa ben erbjuder en perfekt passform för din iPad. Dess justerbara bendesign ger dig snabb åtkomst till alla sidoknappar och portar. Justera din iPad Pro vertikalt med fästets 360 graders vridningsanläggning.

USP: Anpassningsbara ben

Kolla in på Amazon

2. iKross

Den kraftiga borstade aluminiumbotten på iKross väggfäste är justerbar. För att uppnå bästa skärmvinkel och perfekt positionering kan användarna använda sin 360-graders justerbara hållare.

Frigöringsknappen på detta fäste ger dig enkel installation och borttagning av din iPad Pro. En av de betydande fördelarna med iKross väggfäste är att du också kan installera det i ditt kök och följa de bästa matrecepten, videochattar med vänner och ha mer kul.

USP: Samtida design

Kolla in på Amazon

3. CTA Digital

CTA Digital erbjuder dig sömlös integration av din iPad Pro i din arbetsstation eller skrivbord hemma. I detta väggfäste hittar du stil och substans eftersom den är gjord av aluminium och pryder stilfull design.

Du kan enkelt installera den här produkten på en vägg, under köksskåpet eller så kan du använda den som en bänkskiva för att bekvämt använda appar eller titta på videor. Du kan säkert montera din iPad Pro i dess justerbara hållare som kan rotera 360 grader.

USP: Bred kompatibilitet

Kolla in på Amazon

4. Dockem Koala

Detta mångsidiga Dockem Koala väggfäste för iPad Pro erbjuder en utmärkt blandning av estetik, funktionalitet och överkomliga priser. Väggfästet är så resursstarkt att du kan använda det i ditt kök, sovrum, gym, badrum, kontor etc. Installera fästet, montera din iPad Pro i det och ladda och se din surfplatta.

Koala väggfäste är utformat för att ge dig full tillgång till alla portar och knappar på din iPad Pro. Du kan enkelt sätta i och ta bort din iPad Pro eftersom det inte finns något krångel med klämmor, fjädrar eller spärrar på denna produkt.

USP: Inbyggda sladdklämmor

Kolla in på Amazon

5. Mount-It!

Det finns två spännande funktioner i Mount-It! iPad Pro väggfäste och båda kompletterar varandra. Fästet har en stöldskyddsfunktion och ger bekväm åtkomst till allmänheten. Så när du vill visa något för en större massa kan du använda det här fästet och göra din iPad Pro till en kiosk på kontor, skolor och butiker.

För att skapa en stöldskyddsdesign, Mount-It! Har använt insexnyckel som låser höljet för att skydda din iPad Pro från manipulering och stöld. Slutligen låter det metalliska väggfästet dig rotera och luta iPad Pro som du vill.

USP: Stöldskydd

Kolla in på Amazon

6. MoKo

MoKo är ett ledande varumärke som tillverkar iPhone- och iPad-tillbehör av hög kvalitet. Denna iPad Pro-hållare levereras med en utdragbar klämma, vilket gör installation och borttagning av din enhet till en problemfri upplevelse.

Med sitt justerbara 360-gradersstativ kan du uppnå bästa betraktningsvinkel. Detta fäste är tillverkat av aluminiumlegering av flygplansgrad, på vilken MoKo har monterat fyra monteringsfästen. Du kan använda detta fäste i ditt kök, vardagsrum eller någon annan plats.

USP: Utdragbar klämma

Kolla in på Amazon

7. CTA Digital

Svanhalsen på denna tablethållare gör att du kan justera din iPad Pro från flera vinklar. Halsen är slitstark och flexibel och därmed tappar den inte sin styrka även efter långvarig användning. Med de två klämmorna kan du installera din iPad Pro utan extra ansträngning.

Den tvåvägs monteringsklämman skyddar dina möbler från början och slitage. Utan att borra din vägg eller använda något verktyg kan du installera detta väggfäste i ditt kök eller kontor.

USP: Justerbar svanhals

Kolla in på Amazon

8. Jubor

Jubors iPad Pro-fäste är ditt pass till en smart livsstil. Dess unika design gör att du kan använda detta fäste i tre visningslägen: bordsskiva, vägg och under skåpet. Oavsett om du lagar något gott i köket eller jobbar med ditt projekt på kontoret kan du fästa fästet på valfri yta och montera din iPad Pro.

Med sin robusta design är Jubors iPad-fäste bekväm att bära och använda var som helst. Att titta på videor, bildspel eller filmer är exceptionellt bekvämt med justerbara hex-tangenter.

USP: Tre visningslägen

Kolla in på Amazon

9. CTA Digital

Ytterligare en från CTA Digital säkerställer sin plats på listan. Väggfästets design är elegant och minimalistisk. Den har en lås-och nyckelfunktion för att hålla din iPad Pro på plats, utan att låta den falla eller dansa på fästet. Förutom det kan du rotera iPad i 360 grader för att få den perfekta betraktningsvinkeln.

Bortsett från rotationen tillåter den flexibla fogen också att den lutas fram och bak. Det finns inga färgval, men standardvalet passar perfekt till alla väggfärger.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

10. Maclocks 827B224SENB

Detta väggfäste för iPad Pro är tillverkat av högkvalitativt aluminium, vilket gör den lätt och samtidigt tillräckligt stark för att säkra din iPad. Den har kontinuerlig laddning av din iPad medan den är monterad. Detta har också en lås-och nyckelfunktion för att skydda din iPad från att falla eller röra sig när du roterar.

Du kan luta och rotera iPad på det sätt du vill uppfylla ditt visningskrav. Det är något på det högre priset, men med tanke på produktens kvalitet och funktioner verkar det värt det.

USP: Skyddande väggfäste

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Avslutar

Väggfästen används mer av hemmafruar som tillbringar mycket tid i köket för att laga läckra recept. De kan titta på YouTube-videor och mer, medan båda händerna är upptagna med redskap. Vem andra kan få ut det mesta av iPad Pro-väggfästen?

Du kanske vill hänvisa:

  • Bästa iPad 9,7-tums tangentfodral
  • Bästa iPad 9,7-tums Folio-fodral
  • Bästa iPad 9,7-tums skärmskydd

Vilken gillar du mest? Dela ditt val med oss ​​i en kommentar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found