Blogg

Bästa Skins för iPhone 11 Pro 2021

Inte alla älskar fall, oavsett hur smala de tillför lite bulk till enheten. Men varför ska fallälskare ha det roliga? Jag har en lista över några av de bästa iPhone 11 Pro-skalen. De kan hjälpa dig att justera din design utseende om och om igen, utan krångel och större delen. Skins och wraps är dekaler eller klistermärken för enheterna tillbaka. Om du är imponerad av mångfalden och alternativen för iPhone 11 pro-fodral kommer du att bli förvånad över dessa skönheter.

1. Grön marmorhud från MightySkins

Som namnet antyder innebär produkten färgstark och mäktig baksida för din iPhone 11 Pro. Tillverkad av ultratunn, extremt tålig, fläckbeständig laminatvinyl som skyddar enheten från dungar, skrapor, damm och dagligt slitage. Perfekt lösning om du inte tycker om fodral till din telefon men ändå vill ha lite skydd.

Ett patenterat luftfrigörande lim med lågt grepp gör att vinylskylten kan fästa snyggt på telefonen. Tekniken möjliggör också snabb och enkel borttagning utan att lämna några klibbiga rester. Mitt val är "Green Marble" -mönstret, hur är det med ditt?

USP : mäktigheten

Kolla in på Amazon

# 2. Vinyl Gunmetal Grey Skin från SopiGuard

SopiGuards kolfiberhud ger din iPhone 11 Pro kant till kant täckning. Den sömlösa helkroppsfolien ser ut som ett ultratunnt fodral och inte en hud. Dessutom skyddar ryggen och kanterna från repor, damm och fläckar med fingeravtryck. Precisionsskuren design täcker inte knappar eller portar, utan bibehåller deras funktion som den är.

Dessutom kan du få en mängd olika utseende eftersom SopiGuard finns i flera färger och stilval. Värmebehandling med hårtork eller något liknande krävs för att sätta huden ordentligt på telefonen. Kontrollera installationshandboken från märket före applicering.

USP : Passform från kant till kant

Kolla in på Amazon

3. Tight Tiger Skin från MightySkins

Jag älskar MightySkins-produkternas mäktighet, varför det brusar en andra gång i listan (alla ordlekar avsedda). Den grafiska utgåvan är inte begränsad till en tiger; den innehåller alternativ som sträcker sig från en dyster babydrake till en Kawaii Unicorn. Tillverkad av 3M vinyl i bilkvalitet och skyddar effektivt mot regelbundet slitage och tårar.

Appliceringen och avlägsnandet av huden är ganska krångelfri och okomplicerad, allt tack vare ett patenterat luftspärrlim med lågt grepp. MightySkins anses vara en av de mest betrodda varumärkena i branschen och tillverkar stolt alla produkter i USA.

USP : Vacker och söt grafik

Kolla in på Amazon

4. IDENTIFIERA Hud från Decalrus

Med saker som skinn och skärmskydd kan installation vara huvudvärk. Eftersom saker som smuts och luftbubblor kan leda till felaktig applikation, vilket resulterar i en ful skärm eller telefon tillbaka. Emellertid har Decalrus lyckats minimera besväret med applikationsbandmetoden.

Med bara fyra enkla steg kan du nu installera skalet. Dessutom, när du vill ta bort den, ska du bara sakta av den, klistermärken lämnar inga klibbiga rester. Se hur enkelt det är att förvandla ryggen på din iPhone Pro utan permanent skada.

USP : Enkel installation

Kolla in på Amazon

5. Wildheart Skin från MightySkins

Åh ja !! Vi är här igen, och den här gången har dekalerna några vildhjärtade andar. Om du är en bohem i hjärtat, tänk inte två gånger, klicka bara på den köpknappen. Även om skinnet visar rolig anda, vet MightySkins att skydd är en prioritet.

Det mjuka vinylskyddet är extremt tunt, extremt tåligt och fläckresistent, vilket håller dungar, skrapor, damm och slitage. Det USA-baserade företaget använder en patenterad luftfrigörare med lågt grepp som möjliggör enkel applicering och lätt borttagning utan klibbiga rester.

USP : Bohemiska tryck

Kolla in på Amazon

6. Woody Skin från MightySkins

Om du är i vördnad för trälådor men inte vill ha det som det kan lägga till har MightySkins några bra alternativ. Trästrukturen ser väldigt taktil ut och kan lura vem som helst om deras verkliga identitet. Dessutom har varumärket införlivat flera träalternativ som sträcker sig från körsbärskorn till blommigt trä.

Som du kanske vet nu, tillför MightySkins tillräckligt med kraft till sina vinyldekaler för att de lätt tål daglig slitage. Medan den är extremt tunn behåller den hållbarhet och fläckbeständighet. Så innan alla går in i hemligheten med detta trä som liknar dekaler, var du pionjär på fältet.

USP : Trästruktur

Kolla in på Amazon

7. Twin Peaks Map Skin från MightySkins

Jag erkänner mig skyldig, min herre !! För att älska och älska just detta varumärke. Men du måste komma överens om att de har några unika, oemotståndliga omslag för iPhone 11 Pro. Denna speciella serie har vunnit mitt hjärta för att vara en blandning av alla saker, från Pokemon till Twin Peaks.

MightySkins har ett brett utbud av skinn till iPhone 11 Pro som tillgodoser nästan allas stilkänslor. Om något grymt är vad du önskar, kom ihåg att det här märket är där för dig.

USP: Popkultur utskrifter

Kolla in på Amazon

8. Digital Printing Skin från Decalrus

Decalrus har använt högkvalitativ självhäftande vinyl för att tillverka denna klistermärke. Varumärket har dunkat andra material som gummi, silikon, gel eller plast. När du har öppnat paketet följer du tejpguiden för applikationen för att installera skalet.

Om du planerar att köpa mer än ett dekal kan du ta bort det aktuella skalet; dra bara av det långsamt med händerna. Och du hittar ingen klibbig rest.

USP: Digital upplösning med hög upplösning

Kolla in på Amazon

9. Solid Seafoam Skin från MightySkins

MightySkins är ett av de mest populära märkena för iPhone-skal. Det finns mer än 21 dekalomslag i olika färger; de vanliga vinylskinnen kommer att ge din iPhone en tät kram. MightySkins presenterar hundratals mönster för att göra det svårt för dig att välja en.

Varumärket har använt ultratunn och slitstark laminatvinyl, som effektivt kan motstå fläckar. Dessutom kan du skydda din enhet mot repor, repor, damm och annat dagligt slitage. Tillverkad i USA, skärmen prylar 3M vinyl av automatisk kvalitet.

USP : 3M vinyl i bilfordon

Kolla in på Amazon

10. Vit kolfiberhud från MightySkins

MightySkins reglerar platsen när det gäller iPhone-skal. Och därför reglerar varumärket också denna lista över dekaler för iPhones. Denna hudplast är tillverkad av patenterat luftfrigörande lim med lågt grepp, vilket ger huden en lång livslängd. Men när du behöver ta bort huden kan du enkelt dra av den.

Du är bortskämd att välja eftersom det finns så många mönster att välja ett enda hudskydd. Det är alltid bättre att välja mer än en. Du kan ändra färgen på din enhet varje dag. Visa de bästa designen och färgerna och bjud in på en avundsjuk blick från dina vänner och kollegor.

USP : Patenterat vidhäftande lim med låg grepp

Kolla in på Amazon

Vik in din iPhone med stil och självförtroende

Smartphones är inte en anomali i dagens tid och ålder; Dessutom känner användarna igen en iPhone-kraft och har valt varumärket. Så, kan du skilja mellan din enhet och deras? Tja, svaret ligger i tillbehör, som du kanske vet, kan inget annat märke slå Apple-produkts arv när det gäller tillbehör.

Relaterade inlägg:

  • Bästa iPhone 11-skal och omslag
  • iPhone 11 Pro Max skal och omslag
  • Bästa skinn till iPhone 12 Mini du måste prova
  • Bästa Skins för iPhone 12 och 12 Pro

Vad är ditt favorittillbehör för din iPhone-pro, låt oss veta i kommentarfältet nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found