Blogg

Mikol Nero Marquina iPhone 7 och 7 Plus Marmorfodral

Den verkliga hemligheten med att min iPhone ser snyggare ut är vackra fall. Beroende på humör, tillfällen eller behov formar jag min iPhone. Som till exempel är plånböcker mitt automatiska val under resor, batterifodral blir det verkliga behovet under en turné och smala fodral ger mig mer komfort vid regelbunden användning. Nero Marquina

När jag gör mig redo för en högprofilerad utflykt eller ett speciellt tillfälle ser jag till att min iPhone ser tilltalande ut. För att få min smartphone att sticka ut har jag provat marmorfodral. Deras naturliga känsla är det som tilltalar min smak mycket.

När jag fick Nero Marquina Marble iPhone 7 och 7 Plus-fodral att granska ungefär en vecka tillbaka, blev jag imponerad av att se deras fantastiska hantverk. Men var det tillräckligt för att tvinga mig att köpa dem?

Mikol Nero Marquina Marmorfodral till iPhone 7 och 7 Plus

Finaste marmor

Väskan är huggen ur 100% naturlig marmor. Dess överlägsenhet ligger i den äkta kvaliteten. Förmågan att behålla sin elegans länge gör Nero Marquina Marmor-fodralet en het favorit för folk som vill köpa en unik kostym till sin iPhone.

Jag gillar den högsta kvaliteten på marmor som används i fodralet. Det är tillräckligt fängslande för att enkelt stjäla uppmärksamhet.

Livlig design

Marmorväskan har en bedårande design. De exakta utskärningarna för portar, kamera och knappar ger den önskade komforten. Det känns bekvämt att hålla. Det finns ingen massa alls för att få din iPhone att se tung ut. Det passar snuggly. Smal profil gör en fantastisk matchning med iPhone.

Både vad gäller design och bekvämlighet höll fallet mycket bra. Medan den snygga designen fångade ögonbollarna utan problem, garanterade det eleganta utseendet komforten att bära väskan.

När jag köper ett specialfall är det en sak som jag aldrig kompromissar med är design. Detta marmorfodral klarade mitt test i detta avseende med glans. De flesta av mina vänner uppskattade dess utseende och tillbringade lite tid på att kolla in det.

Speciell gravyr

Många människor gillar att personifiera sina saker. Det är fantastiskt och jag uppskattar det. Det är trevligt att tillverkaren tillåter dig att lägga till din egen stämpel.

Du kan ge fodralet din personliga touch med den speciella graveringen. De graverade namnen visas i guld precis under logotypen. Du måste betala 25 USD extra för det här coola tillskottet.

Poängen…

Nero Marquina marmorfodral är helt enkelt fantastiska. Den toppmoderna designen, premiumkvaliteten och möjligheten för personalisering gör väskan till ett utsökt alternativ.

Naturligtvis är det höga priset det enda som kan komma i vägen för att låta dig ta tag i det här fallet. Men med tanke på din önskan att presentera en unik present till din iPhone, skulle det vara värt att kolla in det.

Personligen skulle jag älska att betala för det för att få min iPhone att se fascinerande ut. Utmärkt hantverk och modern profil är de två viktigaste aspekterna som skiljer detta marmorfodralet.

  • Pris för iPhone 7-fodral: $ 99 [Utan gravering] | $ 124 [Med gravering]
  • Pris för iPhone 7 Plus-fodral: $ 109 [Utan gravering] | $ 134 [Med gravering]

Köp det från MikolMarmi.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found