Blogg

Så här rensar du Dropbox-cache på iPhone och iPad

Det finns några enkla men ändå mycket effektiva sätt att hantera lagring på din iOS-enhet. Rengör till exempel app-cachen på din enhet då och då för att säkerställa att appar som görs slukar värdefullt utrymme. Vet du att du också kan rensa Dropbox-cache på din iPhone?

Gömt djupt inne i inställningen är alternativet att rensa upp cacheminnet i Dropbox för iOS. När du rensar cacheminnet kan det ta lite mer tid att ladda några av dina filer. Men med tanke på fördelen är det värt att spola bort skräpfilerna. Dina offlinefiler påverkas inte av denna rensningsenhet. Låt mig visa dig att det fungerar!

Så här rensar du Dropbox-cache på iPhone och iPad

Steg 1. Öppna Dropbox på din iOS-enhet.

Steg 2. Nu måste du trycka på inställningsikonen längst upp till vänster.

Steg 3. Rulla sedan ner och tryck på Rensa cache.

Steg 4. Slutligen trycker du på Rensa cache längst ner för att bekräfta.

Obs! Du kan också rensa Dropbox-sökhistoriken också. Det kan hjälpa appen att köra lite smidigare. För att göra det, tryck på Rensa sökhistorik (som ligger precis ovanför Rensa cache).

Det är allt!

Poängen

Förutom att städa upp app-cache, kan du ta bort onödiga foton, videor, meddelanden för att hålla mycket utrymme tillgängligt på din iPhone. Det finns också ett sätt att frigöra mycket utrymme på iOS-enheter utan att radera foton och videor.

Följ dessa inlägg för att hämta mer lagringsutrymme på din iPhone: hur man rensar sökhistorik och webbplatsdata i Safari, hur man rensar cache i Google Chrome, hur man rensar visningshistorik på YouTube och hur man rensar historik i Snapchat.

Har du några frågor? Skjut det i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found