Blogg

Bästa smala fodral till iPhone 6 år 2021

IPhone 6 är uppenbarligen en mycket tunn enhet - den är tunnare än iPhone 5 / 5s, och i en lista över tunnaste smartphones kommer den att befinna sig nära toppen. Medan vissa människor gillar att sätta in sin iPhone 6 i de vanliga fallen (som lägger till bulk och slår syftet med en tunn iPhone), tycker andra om att vara väldigt kräsen och gå för ultratunna iPhone 6-fodral.

# 1. JETech

JETech är känt för att tillverka smala fodral för iPhones. Det bästa med det här fallet är att det skyddar din iPhone även om den är tunn. Tillverkat av PC- och TPU-material, skyddar detta skydd mot stötar och droppar från din iPhone 6. Kolfiberstruktur i detta fodral ger ett fast grepp på din enhet.

För att förhindra repor från att skada telefonskärmen har JETech höjt ramarna som håller skärmen upphöjd när du placerar din telefon med framsidan nedåt. Dessutom är detta fodral 100% kompatibelt med skärmskyddet.

USP: Skrapförebyggande design

Kolla in på Amazon

# 2. CrayCases

Varför kompromissa med fall som inte passar din stil när du kan få en anpassad? CrayCases har ett fantastiskt utbud av mönster, från genomskinliga fodral till tryckta. Wha är jättebra att du kan lägga till ditt namn eller din egen text på fodralet, i teckensnittet och stilen du gillar.

Oavsett om du vill ha initialer eller fullständigt namn, ha allt på bara några få klick. Dessutom lovar varumärket att levereras inom 24 timmar, så du behöver inte vänta länge också. När det gäller skydd, låt dig inte luras av dess lätta och tunna profil, fodralet erbjuder en bra rep- och kortfalsskydd.

USP: Skräddarsydd för dig

Kolla in på CrayCases

# 3. elago Slim Fit 2

elago Slim Fit 2 har en lågprofil som passar snyggt på iPhone 6. Genom de exakta utskärningarna ger fodralet direkt åtkomst till alla portar och knappar. Halkfri matt yta ger bättre grepp. Eftersom allt är så tunt kan fodralet absorbera chock. Framför allt kommer Slim Fit 2-fodralet i 16 färgalternativ.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

# 4. KUMEEK

Om du vill att ditt snygga skydd inte bara ska passa snyggt runt din smartphone utan också erbjuder bättre grepp, prova KUMEEK. Kåpan är gjord av flytande silikongummi och har en ganska slät yta.

En annan anmärkningsvärd egenskap hos detta tunna skal till iPhone 6 är närvaron av mjuk mikrofiberinredning. Som ett resultat är det lite mer kapabelt att uthärda chock.

Både kameran och skärmen har den nödvändiga skyddet tack vare den upphöjda kanten. Utöver allt kommer KUMEEK också i några modiga färgvarianter.

USP: Mycket förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

# 5. TORRAS

TORRAS visar avundsvärt tunn design. Med den matta utsidan ser väskan väldigt imponerande ut. Den har fyra lager beläggning som håller sin elegans vid liv länge. Den hårda plasten tål mindre droppar. Detta tunna fodral finns i sex färgalternativ som blått, champagneguld, rött, rymdsvart, marinblått och rosaguld.

USP: Ultratunn design

Kolla in på Amazon

# 6. PowerBear

Om du vill få ett lock av flytande silikongel för bättre håll, se till att kolla in detta erbjudande från PowerBear. Att vara ganska mjuk; exteriören känns inte bara otroligt bekväm men ger också smarta smarta telefoner.

Men kan detta fall försvara din iPhone mot stötar? På grund av främst införandet av slät mikrofiberinredning kan den absorbera låg volympåverkan. Dessutom kan fodralet också förhindra fingeravtryck för att hålla elegansen intakt.

USP: Fingeravtrycksbeständigt

Kolla in på Amazon

# 7. Spigen tunn passform

Spigen har ett par tunna fodral för iPhone 6, men det finns Thin Fit som ser cool ut.

Fodralet har en matt yta (för bra grepp), en uretanbeläggning för att undvika gulning / missfärgning. Det finns fyra färgalternativ att välja mellan (i Thin Fit-fodralet). Båda fallen passar perfekt; utskärningarna är snyggt gjorda.

Det finns åtta färgalternativ att välja mellan.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

# 8. CellEver

CellEver har inte en extremt elegant design till skillnad från några av sina motsvarigheter. Men det som gör det till en bra satsning är möjligheten att skydda smarttelefonen mot droppar och repor utan att lägga till onödig massa. Och det är det som skiljer det från de flesta andra smala fall.

Designen med dubbla lager gör den verkliga skillnaden när du vill erbjuda din enhet en pålitlig skärm. Utöver försvarsfaktorn verkar utskärningarna vara på plats så att du har snabb åtkomst till din enhet. Dessutom finns CellEver i flera livfulla färger som rosa, rött, mint och mer.

USP: Design med dubbla lager

Kolla in på Amazon

# 9. Spigen flytande luft

Först och främst har "Liquid Air" inte den avundsvärda snygga designen för att fånga ögonen. Det tillåter inte din smartphone att lysa igenom. Så varför skulle du överväga att ge det en chans?

Tja, om du vill ha ett förbättrat grepp och tillförlitligt försvar från stötar utan att lägga till någon massa, skulle Liquid Air vara en bättre affär.

Väskan är huggen ur mjuk och flexibel TPU. Dessutom har den en strukturerad yttre yta som passar perfekt i din handflata.

USP: Strukturerat grepp

Kolla in på Amazon

# 10. ACMBO

Tider när du vill att din iPhone ska matcha din stil verkar ett fodral som ACMBO vara ett perfekt val. Fodralet har ett tåligt PC-skal och sportmattbeläggning.

Med metallstrukturen ser det tilltalande ut för ögonen. Lägg till den speciella utskärningen för Apple-logotypen, så har du en elegant kostym.

En anmärkningsvärd egenskap hos ACMBO-omslaget är anti-fingeravtrycksfunktionen. Först och främst passar de fyrfärgsalternativen (rosa guld, rött, svart och guld) fint med din smartphone.

USP: Matt finish

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Trots att de är så tunna är dessa smala fodral mycket slitstarka. De kan lita på att de ska hålla undan och till och med uthärda små stötar. Med halkskyddad design ger de förbättrat grepp.

Vilket smalt fodral har du valt för din iPhone 6? Jag skulle gärna veta namnet och de funktioner som har vunnit dig.

Du kanske också vill titta på:

  • Bästa iPhone 6-fodral
  • Bästa iPhone 6 Kickstand-fodral
  • Plånboksfodral till iPhone 6
  • Bästa iPhone 6 Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found