Blogg

Bästa presentationsappar för iPad och iPhone 2021

Presentationer är ett otroligt användbart verktyg för studenter, lärare och olika yrkespersoner. Dessutom kan du också använda dem på fester och evenemang, för borta är dagarna med tråkiga bilder som inte behåller publikens uppmärksamhet. Idag kan du snabbt skapa fängslande bildspel som kommunicerar ditt meddelande effektivt och engagerande. Så oavsett vilken typ av projekt du jobbar med, i klassrummet eller styrelserummet, kolla in dessa bästa presentationsappar för iPad och iPhone.

 1. Canva
 2. Google Presentationer
 3. Microsoft powerpoint
 4. Notabilitet
 5. Bildspel skapare
 6. Grundton
 7. Adobe Spark Video
 8. Prezi Viewer
 9. LinkedIn SlideShare
 10. Klistra in av WeTransfer

1. Canva

Även om Canva är känt som en grafisk designapp kan det också hjälpa dig att skapa spektakulära bilder för en presentation som kommer att göra publiken imponerad. Det finns massor av professionellt utformade mallar som du kan anpassa efter dina behov.

Dessutom kan du lägga till dina egna varumärkeselement som logotyper och bilder för att skapa ett enhetligt utseende. Det bästa är att det är otroligt enkelt att använda, men ändå ger dig oklanderliga resultat. Du kan lägga till dina originalbilder, illustrationer och text eller välja från den omfattande databas med designelement som den erbjuder.

Pris : Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

2. Google-bilder

Att skapa förstklassiga presentationer med Google Presentationer är en lek. Den har ett mycket intuitivt användargränssnitt som gör ditt arbete enkelt. Vidare låter samarbetsfunktionen i realtid dig arbeta med dina vänner och kollegor. Du kan enkelt lägga till och ordna om bilder, formatera text och former.

Vidare kan du också öppna och redigera PowerPoint-bilder direkt från den här appen. En annan anmärkningsvärd funktion är att den låter dig arbeta även offline. Så om du någonsin befinner dig utan en internetanslutning kommer ditt arbete inte att träffa en spärr. Slutligen stöder Google Slides flera språk, till exempel engelska, tyska, italienska, japanska och mer.

Pris:  Gratis

Ladda ner

3. Microsoft PowerPoint

Över hela världen har PowerPoint varit synonymt med presentationer i årtionden. Under de senaste åren har detta verktyg kommit långt. Så vilket bättre sätt att bli kreativ än med den här officiella appen från Microsoft. Den har en rad kraftfulla och anpassningsbara bilder och mallar som gör att du sticker ut.

Dessutom kan du använda ett nytt AI-verktyg som heter Presenter Coach som hjälper dig att öva din presentation och få förslag i realtid för att justera din pacing, undvika "umms" och prata säkert. Slutligen finns det sömlös synkronisering med OneDrive som säkerställer att dina projekt förblir enhetliga på alla enheter.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från 6,99 USD)

Ladda ner

4. Notabilitet

Detta är en känd anteckningsapp för din iPad, men det fungerar också som ett utmärkt sätt att dela presentationer med andra och hålla din publik engagerad. Den har många användbara verktyg som bläck, överstrykningspenna, text och ljud. Om du arbetar på en kompatibel iPad kan du till och med skriva och skissa med Apple Pencil för att få dina projekt att leva.

Vidare gör laserpekaren det enkelt att rikta uppmärksamhet mot specifika delar av ditt arbete. Det finns också en funktion med flera anteckningar som låter dig visa en annan anteckning på din enhet som förblir dold för publiken som du presenterar för. Inte överraskande är detta en bästsäljande betald app på iPad App Store

Pris : $ 8,99

Ladda ner

5. Bildspelskapare

Om du vill göra en mer avslappnad presentation för familjesammankomster eller fester, kolla in den här lättanvända presentationsappen för iPad och iPhone. Det erbjuder olika bildspelstilar för allt från födelsedagar och examen till sportevenemang, inbjudningar och mer.

Du måste helt enkelt välja den stil du vill ha, välja de foton, videor och musik du vill sortera, lägga till text och bildtexter och sedan exportera den till en video som du kan dela via sociala medier eller projicera på en stor skärm.

Pris : Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

6. Keynote

Här är appen som Apple själv använder för att presentera lysande skapelser för världen. Det är den mest kraftfulla appen för att presentera dina idéer på en iPhone eller iPad. Förutom alla grundläggande funktioner finns det avancerade alternativ som animerade diagram och filmövergångar för att enkelt lägga till den extra känslan.

Vidare låter Keynote Live presentera ett bildspel som din publik kan följa på sina Apple-enheter eller online på iCloud.com. Slutligen, med den inbyggda samarbetsfunktionen i realtid, låter den dig arbeta sömlöst med ditt team. Tack vare Keynote för iCloud kan även Windows-PC-användare samarbeta.

Pris:  Gratis

Ladda ner

7. Adobe Spark Video

Det här är en videoredigeringsapp som också låter dig skapa professionella presentationer. Inom några minuter kan du sätta ihop övertygande videorättningar fyllda med professionella bilder som belyser ditt budskap. Du kan till och med välja det ljudspår som du gillar bäst, och appen kommer att sammanställa allt med vacker filmrörelse.

Oavsett om du vill informera, övertala eller inspirera, kan dina presentationer påverka med den här appen. Du kan till och med komma åt, redigera och dela din video från en webbläsare med Adobe Spark. All denna funktionalitet gratis är en ganska söt affär.

Pris:  Gratis (Spark-prenumeration varje månad - $ 9,99)

Ladda ner

8. Prezi Viewer

Den här iOS-presentationsappen ser till att du överträffar alla andra. Det är intuitivt och innovativt med fantastiska animationer som gör att publiken uppmärksammas exakt var du vill ha det. Du kan till och med komma åt och visa upp ditt arbete offline om du behöver.

När du presenterar behöver du inte fortsätta titta bakom dig eftersom du också kan se ditt arbete på telefonens skärm. Dessutom fungerar din iPhone eller iPad som en klickare också! Denna snygga app stöder också flera språk, inklusive engelska, franska, spanska, tyska, portugisiska, ungerska, italienska, koreanska och japanska.

Pris:  Gratis

Ladda ner

9. LinkedIn SlideShare

Från världens ledande professionella nätverksföretag, här är en app som låter dig skapa och upptäcka miljontals fantastiska presentationer, infografik och videor. Lär dig nya saker och spara dina favoriter för att läsa offline.

Du kan utforska huvudpresentationer från världens bästa konferenser och följa banbrytande företag som Netflix och NASA för att hålla jämna steg med branschexpertis. Kom vidare med de trendiga presentationerna i ditt nätverk för att aldrig missa ett slag.

Pris:  Gratis

Ladda ner

10. Klistra in med WeTransfer

Kolla in Klistra in, en kraftfull bilddesignapp. Det gör underverk att anpassa ditt innehåll såväl som dina lagkamrater. Den har massor av funktioner och multitasking-funktioner som gör att du effektivt kan kommunicera dina idéer.

Du kan släppa in vad som helst, och appen hanterar formatering för att säkerställa ett sammanhängande utseende. Dessutom är samarbete en bris, och du kan tilldela bilder till andra, dela feedback med kommentarer, samt uttrycka uppskattning med reaktioner. När du väl har finjusterat ditt projekt kan du exportera det som PDF, presentera ditt kort eller dela en praktisk länk.

Pris:  Gratis

Ladda ner

Summering!

Så när gör du din nästa presentation med en av dessa appar? Låt oss veta din favorit i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bästa dokumentskannerappar
 • iPad-appar för författare
 • Appar för skapande av dokument
 • Bästa appar för projektledning
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found