Blogg

8 viktiga funktioner Apple Watch kan göra utan iPhone

Även om Apple har börjat leverera sin smartklocka, finns det fortfarande mycket oklarhet angående vad Apple Watch kan och inte kan göra utan iPhone. I motsats till tidigare rapporter om att klockan skulle behöva förlita sig mycket på iPhone för att utföra många viktiga funktioner, såsom fitnessspårning, har Apple avslöjat att klockan kan göra många saker på egen hand.

Så vad är det Apple Watch kan göra på egen hand? Här är de åtta viktiga funktionerna som Watch är tillräckligt bra för att göra själv. Låt oss ta en titt på dem!

Vad Apple Watch kan göra utan iPhone?

# 1. Spåra din löpning och många träningsnivåer

Enligt Christy Turlington-Burns kan Apple Watch spåra såväl din körning som många träningsnivåer. När du tar din iPhone med dig för att hjälpa Apple Watch att spåra din körning lär sig Workout-appen den. Därefter kan klockan spåra dina körningar samt samla träningsdata oberoende. All insamlad data lagras i Apple Watch lokalt och när din klocka är ihopparad med iPhone synkroniseras den med Health-appen.

Apple Watch kan dock inte spåra avstånd eller några rutter i sig. För att göra det måste den kräva iPhone i intervallet.

# 2. Spela musik

För att lyssna på musik på din Apple Watch behöver du inte ha din iPhone med dig eller nära din klocka. Allt du behöver är en trådlös Bluetooth-hörlur för att ställa in din favoritmusik på klockan.

Eftersom Apple tillhandahåller 2 GB lagringsutrymme på Apple Watch, skulle du inte klaga mycket på att hålla en del av din mest älskade musik under en fantastisk musiktid.

# 3. Betala din faktura med Apple Pay

Du kan betala din räkning med Apple Pay med hjälp av Apple Watch. Apple Watch lagrar Apple Pay-kort inuti som token. Och därför, när du aktiverar Apple Pay nära vilken NFC-läsare som helst, kan den överföra betalning direkt.

# 4. Visa foton

Apple Watch tillåter 75 MB fotolagring. Du kan visa några av dina lokala foton från iCloud Photo Library. Naturligtvis vill du se alla dina favoritfoton men att kunna titta på några av dina favoritfoton är faktiskt inte dåligt.

# 5. Kan styra Apple TV, iTunes och iTunes Radio

Apple Watch kan fungera utmärkt för att låta dig styra din Apple TV. Dessutom kan du använda Watch för att styra iTunes och iTunes Radio på din dator också.

# 6. Ställ in larm och timer

Apple Watch behöver inte iPhone för att låta dig ställa in larm och timers. Det visar också korrekt tid i sig.

# 7. Spåra dina kalenderhändelser

Du kan kolla in dina kalenderhändelser bekvämt med din Apple Watch. Du behöver inte ta någon hjälp av din iPhone för att hålla reda på kalenderhändelser.

# 8. Använd Passbook

När du lägger till presentkort, ombordstigningskort till Passbook, synkroniseras de automatiskt med Apple Watch. Så du kan använda Passbook på din klocka utan att ta hjälp från iPhone.

Önskar att Apple Watch kunde ansluta till internet, GPS och Siri av sig själv. Om klockan hade kunnat göra det skulle den kunna göra många saker självständigt.

Vilka andra saker kan Apple Watch göra utan iPhone? Meddela oss om du har informationen.

Du kanske också gillar inlägget nedan:

  • Hur fixar jag - Handtvätt fungerar inte på Apple Watch?
  • Funktioner - Apple Watch SE vs Apple Watch Series 6
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found