Blogg

Hur man visar kalenderhändelser som en lista på Mac

En liten men mycket användbar funktion som saknas i Kalender-appen för macOS är möjligheten att visa en lista över alla kommande händelser. Det hjälper till att hålla reda på vad som kommer. Men det finns ett knep för att övervinna detta besvär och visa alla kalenderhändelser som en lista på Mac.

Det här effektiva hacket fungerar också på äldre versioner av macOS. Därför, även om din Mac inte är uppdaterad, kan du följa stegen nedan för att visa listan över alla kalenderhändelser. Nog prat; låt oss ta reda på hur det görs!

Så här visar du kalenderhändelser som en lista på Mac

Steg 1. Först och främst, starta "Kalender" -appen på din Mac.

Steg 2. Klicka på Kalendrar.

Sedan kan du välja den eller de kalendrar du vill visa en lista från menyn till vänster.

Steg 3. Nu måste du klicka på sökrutan i skärmens övre högra hörn och sedan ange följande sökparameter: Skriv in den enda perioden. och tryck sedan på Retur-tangenten för att visa en lista över alla kalenderhändelser.

Det är allt!

Appen visar alla kalenderhändelser som en listvy och visas bredvid kalenderfönstret.

Alternativt kan du också söka efter två samtidiga citat som "" för att visa dina händelser på ett strömlinjeformat sätt.

Båda är ganska enkla och fungerar effektivt. Så ge dem ett försök att enkelt hålla koll på alla dina planerade evenemang.

Över till dig

Tills Apple märker den här saknade funktionen och lägger till den i appkalenderappen, använd det här coola hacket för att få ditt arbete gjort. Känner du några sådana knep? Dela dem gärna med oss ​​i kommentarerna nedan.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Hur man schemalägger e-post på iPhone, iPad och Mac
  • Så här aktiverar du undertexter i Netflix på iPhone, iPad, Apple 
  • Hur man stänger av webbplatsen i Chrome på Mac och Windows PC

Hittade den här artikeln till hjälp? Dela din feedback nedan i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found