Blogg

Bästa fodral för iPhone 8 Plus 2021

För mig beror valet i vilket fall som helst helt på specifika krav. Till exempel är ett plånboksfodral alltid min första preferens när jag är på språng, och smal är fortfarande mitt oföränderliga alternativ för vanlig användning. Med tanke på olika behov har jag sammanställt de här bästa iPhone 8 Plus-fodralen. Om du utforskar olika typer av iPhone 8 Plus-fodral för att hitta rätt kostym för enheten, ta en snabb titt på den här samlingen. Från ett sofistikerat tunt fodral, solid omslag till en minimalistisk plånbok, listan består av en mängd olika fodral. Utan att göra så mycket, låt oss gå igenom och bläddra igenom de bästa fodralet för iPhone 8 Plus!

1. Lyxbok från Pad & Quill

Titta bara på "Lyxbok" och du vet att den är utformad för att vara ett lyxigt fodral. Det bästa med det här fallet är integrationen av fullkornigt amerikansk läder och äkta Baltic Birch-lövträ.

Nylonsömmarna berikar hantverket ytterligare, medan UV-motståndet gör att locket kan behålla sin känsla länge. Med flera interiörplatser som erbjuds kommer du att kunna lagra upp till 6-8 kort. Och ja, det finns en stor ficka där dina dollarsedlar fyller hittar fullständig fred.

När det gäller skydd kan det här bokformade fodralet erbjuda ett heltäckande försvar för din iPhone 8 Plus. Dessutom är Luxury Book också kompatibel med trådlösa laddare så att du kan ladda din phablet trådlöst.

USP: Blandning av fullkornigt amerikanskt läder och trä

Kolla in på Pad & Quill

2. bellroy

Förutom att vara ett enkelt fodral för din iPhone, är det här ett av de bästa plånboksfodral i världen. Genom att inte ta misshandlad spår har Bellroy skapat ett unikt fodral som handlar om komfort, användbarhet, skydd och stil. I det här fallet accepteras dina kort, SIM-kort, stift, valutanoteringar och naturligtvis din iPhone 8 Plus.

Hela din värld är säker i detta fall. Detta gör det till ett perfekt tillbehör för globetrotterare som gillar att resa lätt. Packa bara din väska och ta det här fodralet med dina plastpengar, valutaräkningar och ett internationellt SIM-kort.

USP: Extra skydd

Kolla in Bellroy

3. Bella Fino från Pad & Quill

Ett annat flaggskeppsfodral till iPhone 8 Plus från Pad & Quill. "Bella Fino" visar toppmodernt utförande och sportar en elegant bokdesign.

Väskan har amerikansk läder i fullkorn och har nylonsömmar som ger det ett estetiskt utseende. Tack vare UV-beständighet och rik patina fortsätter Bella Fino att se imponerande ut länge.

Behöver du bära flera kort medan du är på språng? Detta plånboksfodral låter dig bära upp till 6-8 kort, och det har också ett fack för kontanter. Dessutom, precis som syskonet, är Bella Fino redo att stödja Qi-standarden för trådlös laddning.

USP: Lyxig design

Kolla in på Pad & Quill

4. bellroy

Här är ytterligare ett fall från bellroy. Om du letar efter enkla men eleganta fodral till din iPhone 8 Plus, presenterar Bellroy ett lämpligt fodral för dig. Ta hem det här läderfodralet och skydda din iPhone mot flera faror som repor, stötar, droppar och stötar.

Även om detta fall har en tunn profil har Bellroy framgångsrikt lagt till en kortplats för att lagra dina kredit- och bankkort. Du kan sätta in så många som tre kort i kortplatsen; packa inte kortplatsen med mer än tre kort eftersom dina kort kan repas med varandra.

USP: Hållbar och lätt

Kolla in Bellroy

5. RANVOO

RANVOO är verkligen sublimt! Med en slät profil i kombination med den släta ytan, gör fodralet en fantastisk matchning med din iPhone. Skapat med det finaste TPU-materialet, det är väldigt mjukt vid beröring.

Den mjuka mikrofiberinredningen håller enheten skyddad mot repor. Taktila knappar har ett bättre klick. Slät stötfångare ger ett säkert grepp, vilket gör det bekvämare att hålla i iPhone. Det finns också den upphöjda läppen för kameran för att hålla den skyddad från början. Framför allt har du fem fascinerande färger att välja mellan.

USP: Svelte-profil

Kolla in på Amazon

6. Caseology Parallax Series

Caseology Parallax-serien pryder en tunn men skyddande design. Fusionen av högkvalitativ PC och TPU gör den enormt hållbar. Med strukturerat geometriskt mönster ger fodralet förbättrat grepp.

Skalet erbjuder det skydd som behövs för din smartphone med dubbla lager konstruktion. Att vara så solid att den kan försvara din smartphone från droppar och uthärda ful skrapa. Slät konsistens känns ganska skön i händerna. Förbi designen passar den perfekt på din smartphone, så att du bekvämt kan komma åt alla portar och knappar.

USP: Texturerat geometriskt mönster

Kolla in på Amazon

7. Spigen Slim Armor CS

Elegant och kompakt är de två bästa orden för att beskriva Spigen Slim Armor CS-fodralet. Skalet är tillverkat av högkvalitativt TPU och PC-material och är en långvarig följeslagare till din smartphone. Medan det mjuka interiören håller repor borta, slår den solida utsidan ner effekten av oavsiktliga fall. Responsiva knappar låter dig bekvämt styra din enhet.

Det finns inbyggt kortlagring på baksidan så att du kan hålla ett par kort och dollarsedlar säkert. Skjutskydd ger snabb åtkomst till dina värdesaker. Slim Armor CS finns i fem färgalternativ som gunmetal, röd, jetvit, svart och rosaguld.

USP: Inbyggt kortlagring

Kolla in på Amazon

8. SUPCASE

Snygg och solid är de perfekta orden för SUPCASE! Den hårda PC: n och det extremt mjuka TPU-materialet har stärkt konstruktionen. Den är utformad för att absorbera även otäcka fall.

Släta kanter säkerställer att du har önskad bekvämlighet när du håller din smartphone. Knappar är mycket känsliga för pressen. Förhöjd ram håller din pekskärm bort från ytan. Dessutom kommer detta snygga fodral med skärmskyddet för att ge pekskärmen mer skydd.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

9. Spigen Ultra Hybrid S

Om ditt mål är att hitta ett elegant fodral som inte bara kan se imponerande ut på iPhone men också erbjuda nödvändigt försvar mot oavsiktliga fall, bör du inte se bortom Spigen Ultra Hybrid S.

Skryter av dubbelskikt av skydd, det är tål chock. Det förstklassiga PC- och TPU-materialet ökar livslängden. Luftkudde förstärker konstruktionen ytterligare.

Matt konsistens pryder designen och ger också mycket bättre grepp. Det finns också ett inbyggt stativ som gör att du kan titta på media bekvämare. När det gäller täckta knappar svarar de på varje tryck. Dessutom kan du välja det här coola fodralet i två snygga färger: kristallklart och jet svart.

USP: Inbyggt stativ

Kolla in på Amazon

10. Spigen Ultra Hybrid

Dags att visa upp charmen med din nya iPhone i stil! Spigen Ultra Hybrid är vad du skulle vilja välja för att låta din enhet prata med sitt speciella utseende utan hinder. Integrationen av hård PC och mjukt TPU-material gör att den håller länge.

Mil-grade skydd toppat av luftkuddteknik för alla hörn ger strukturen. Den släta strukturen passar alla handflatans konturer tack vare det säkra greppet.

Ultra-Hybrid finns i fem färger som svart, rött, mynta, kristallklart och rosekristall.

USP: Mil-Grade skydd

Kolla in på Amazon

11. i-Blason Halo-serien

Sportig transparent design, i-Blason Halo-serien gör att din phablet kan lysa i sin fullvärdiga form. Den stötdämpande designen med TPU och PC-material gör det möjligt att avvärja stötar från droppar. 3H-klassificerat reptåligt material håller skrapan i schack.

Alla hörn har förstärkts för att öka konstruktionen. Med den släta kanten ger fodralet ett säkert grepp och minskar därmed risken för glidning. Eftersom du är så flexibel kan du enkelt ta bort och installera fodralet. Det är inte allt; detta tydliga fodral kommer i sex charmiga färger.

USP: Stötdämpande design

Kolla in i-Blason

12. EasyAcc

Detta tunna fodral från EasyAcc har alla ingredienser för att vara en utmärkt kostym för din iPhone. Beredd med högkvalitativt TPU-material gör det otroligt mjukt. Den matta ytan känns så bekväm, medan de taktila knapparna gör att du enkelt kan styra din enhet.

Främre läpp säkerställer att skärmen förblir upphöjd när den placeras platt på ytan. Den upphöjda kanten skyddar också dubbla kameran på baksidan. Dessutom kan du bekvämt installera och ta bort det här tunna fodralet.

USP: Matt yta

Kolla in på Amazon

13. Silke

Silk is a är gjord för att vara ett minimalistiskt plånboksfodral. Designen i ett stycke ger den en tunn look. Strukturerade sidor ger bättre grepp och hjälper också fodralet att absorbera stötar. Den har en plats på baksidan där du kan lagra upp till tre kort säkert.

Med de exakta utskärningarna sätter det sig obefläckat på smarttelefonen. Det inbyggda skärmskyddet skyddar pekskärmen från grunden. Slutligen kommer Silk plånboksfodral i fyra färger: svart, onyx, blå jade, gunmetalgrå och lila orkidé.

USP: Strukturerade sidor

Kolla in på Amazon

14. Encased Scorpio R7 Series

Om du ger ett viktigt skydd till din smartphone sitter högst upp på listan, bör du hålla Encased Scorpio R7 Series i åtanke. Den är förberedd med premium TPU och robust PC-material. Den mjuka inredningen ger väskan att absorbera stötar, medan den solida stötfångaren hjälper till att hålla bort slag.

Alla hörn har förstärkts för att säkerställa att iPhone tål även kolossala stötar. Den upphöjda läppen är en pålitlig sköld för skärmen. Med pistolgreppet känns väskan väldigt bekväm att hålla i händerna.

USP: Skydd med dubbla lager

Kolla in på Amazon

Det är allt, kompis!

Ditt val?

Dags att låta oss veta namnet på det ärende som har stulit hjärtat på din smartphone! Jag hoppas att du inte hade några problem att hitta den perfekta matchningen för din enhet, eller hur? Dela din feedback i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill hänvisa:

  • iPhone 8 Plus trådlösa laddningsfodral
  • Bästa iPhone 8 Plus-fodral för kvinnor
  • iPhone 8 Plus Clear Fodral
  • Bästa iPhone 8 Plus läderfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found