Blogg

Så här aktiverar du blixt för framåtvänd kamera på iPhone

Senaste iPhones som iPhone 6s eller senare kommer med blixt för att fånga förtrollande selfies. Men tänk om du inte har de senaste Apple-smartphonesna och vill ta fascinerande bilder med hjälp av blixt? Oroa dig inte kompis! Det finns en hel del appar som låter dig aktivera blixt för framåtvänd kamera på din iPhone 6s / 6s Plus, iPhone 5 / 5s (även iPhone 4 / 4s.)

Så det spelar ingen roll om du fortfarande använder iPhone 5, du kan ta fängslande foton även i svagt ljus. Med dessa appar kan du justera ljusstyrkan efter önskemål. Du kan också finjustera vitbalansen och filtrera bilderna för att försköna utseendet direkt. Vill du upptäcka dem alla? Låt oss springa igenom listan tillsammans med mig!

Aktivera Flash på äldre iPhones med dessa appar

1. Tänd spegel

Lit Mirror är mer än bra när du låter dig ta snygga selfies i mörkret. Du kan helt enkelt trycka på skärmen för att tända lamporna medan du tar bilder.

Appen har ett rent användargränssnitt och fungerar konsekvent. Den gratis versionen av appen har annonser men det finns en proversion ($ 1,99) som låter dig använda den utan annonser. När det gäller kompatibilitet kräver Lit Mirror iOS 8 eller senare och stöder iPhone, iPad och iPod.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Selfie Cam App

"Selfie Cam App" är perfekt när det gäller att låta dig ta fascinerande bilder. Du kan dra nytta av blixtläget för att ta förtrollande foton även i svagt ljus.

Utöver frontblixten erbjuder appen dig en enorm samling klistermärken och ramar så att du kan pryda dina bilder. Så om du gillar att ge dina bilder lite kreativitet kan den här vara värt ett försök. Älskar du att spränga dina foton på sociala appar? Selfie kan låta dig göra det också.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Selfree

Den här är en riktig affär för mobilfotografer. Selfree erbjuder flash-flygning så att du kan ta bilder i mörka miljöer. Det ger en främre ficklampa för olika färger och effekter.

Det finns också omedelbara bildfilter så att du kan förbättra utseendet på dina bilder. Du kan också spara dina coola selfies till din kamerarulle och dela dem via sociala appar.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Månsken

"Moonlight" utmärker sig i att fånga underbara selfies i miljöer med svagt ljus. Kameraappen tar fyra bilder samtidigt och kombinerar dem till fantastiska bilder.

Tack vare optimal brusreducering och minsta mängd spannmål är dina bilder iögonfallande. Du kan göra dina bilder manuellt under mörker eller skymning för att säkerställa att de omedelbart kan locka ögonbollar när de delas på Instagram och Twitter. Sa jag, det finns också en mängd olika filter som låter dig dekorera dina bilder.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Selfshot - Främre blixtkamera

Selfshot är lysande för att ta bilder i miljöer med svagt ljus. Den har självutlösare som gör att du enkelt kan ta bilder. Det finns också ett burst-läge som låter dig ta tio foton samtidigt.

Med det snygga användargränssnittet och användbara funktioner är Selfshot mycket tillförlitlig när det gäller funktionalitet. Genom köp i appen kommer du att göra den här appen mer kraftfull. Till exempel har premiumversionen ramar, filter och klistermärken och kommer också utan annonser. Den är kompatibel med iPhone, iPad och iPod Touch som kör iOS 7 eller senare.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Främre blixtkamera HD

Det enda ordet som bäst kan beskriva Front Flash Camera HD är "fantastiskt!" Det är snabbt och utmärker sig i att snappa intressanta bilder. Du kan lägga till vitbalans för att ta bättre bilder.

Du kommer att justera skärmens ljusstyrka så att mörkret inte kryper in i bilderna. Det finns många fotofilter som låter dig omedelbart förvandla utseendet på dina bilder.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. 6Selfie med blixt

Det som gör “6Selfie med frontblixten” så praktiskt är det mycket funktionella användargränssnittet. Med kameran kan du ta skarpa bilder även i mörkret genom att justera skärmens ljusstyrka. Det finns ingen slutartid alls. Appen ger jämn prestanda som gör att du enkelt kan ta fängslande selfies. Och det är det som gör det så unikt.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Selfie - Glöd

Den här sticker ut ur resten av flera skäl. Förutom att låta dig ta fantastiska bilder i svagt ljus, kan du redigera dina selfies efter eget hjärta. Tack vare flera redigeringsverktyg kan du enkelt dekorera dina bilder. Du kan använda timern för att ta bättre bilder. Det låter dig också spara foton och dela dem med dina nära och kära via sociala medier.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Night Selfie

Med två blixtlägen är Night Selfie en måste-kamera-app för att ta fantastiska bilder i den svagt upplysta miljön. Appen levereras med olika filter som låter dig försköna dina bilder på nolltid. Även om du inte kunde fånga bättre bilder skulle filtren hjälpa dig att ta bort fläckarna utan krångel. Det finns så många som åtta olika blixtfärger för utmärkta ljuseffekter. Multi-shot-nedräkningspipet ger ännu en fjäder i locket.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Kamera +

Förmodligen en av de bästa kameraapparna för iOS, Camera + måste vara ditt mest betrodda skott för att fånga varje speciellt ögonblick utan att vara orolig för mörka miljöer. Jag har använt dess främre blixt och gillar den på plats!

Appen erbjuder upp till 6x digital zoom. Med horisontnivån kan du minimera felen och ta perfekta bilder.

Du har flera scenlägen som mat, solnedgång, natt, porträtt, strand att välja mellan. Välj den som lockar dig och ger bilden önskad inställning som ett proffs! Och med massor av 3D-djupfilter och tillgängliga justeringar har du gott om alternativ att experimentera.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

Över till dig

Så, redo att ta din iPhone till en maraton-selfie-tur i svagt upplysta miljöer? Jag vet att du är redo att göra dessa speciella stunder minnesvärda, eller hur? Vilken app har du valt för att ge dina bilder liv? Jag skulle gärna veta det.

Du kan ta en snabb titt på dessa fantastiska applistor:

  • Bästa Collage Making Apps
  • Videoredigeringsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found