Blogg

Bästa iPhone 5 / 5s trädockor 2020

Sparka plast-, aluminium-, borstad metall- och polerad metall-dockningsstationer för iPhones. Naturlig smak är något helt oöverskådligt. Det är därför trädockor för iPhone 5s / 5 håller vår uppmärksamhet och troligen imponerar på oss. En träbrygga har inte många fördelar som en metallbrygga. I själva verket finns det ingen omedelbar fördel, men utseendet, stilen och estetiken som en trädocka lägger till i din arbetsyta är oöverträffad. Självfallet har tillverkarna lagt sin bästa fot för att skapa några av de finaste träbryggorna.

Bästa träbryggor för iPhone 5 / 5s

1. Hapurs

Det är den kompakta designen som gör Yome till ett ganska bra alternativ. Laddningsstället är tillverkat av naturligt trä och har släta kanter.

Stark uppbyggd ger både stabilitet och hållbarhet. Med det lilla fotavtrycket kräver det inte mycket utrymme. Därför har du inga problem att hitta en perfekt plats för det på ditt skrivbord.

När det gäller laddning är dockan mycket effektiv när du släpper upp både din iPhone och Apple Watch. Tack vare bättre kabelhantering håller det kabelrörelser i schack.

USP: Hållbar konstruktion

Kolla in på Amazon

2. Ovtel

"Ovtel" presenterar en exceptionellt hållbar och användarvänlig träbrygga. Förutom att vara en praktisk laddare för din iPhone, gör den också ett bra jobb med att pressa Apple Watch. Den robusta bambuträkonstruktionen har en slät yta och håller kablarna helt organiserade.

Det finns en lagring där du kan vila dina kort på ett säkert sätt. Dessutom har den en säker hållare som låter dig hålla din digitala penna säker. Tack vare den halksäkra mattan förblir Ovtel stadig medan du håller dina enheter.

USP: Kortförvaring och pennhållare

Kolla in på Amazon

3. BENTOBEN

Mycket få träbryggor ser lika estetiska ut som BENTOBEN. Det är utformat för att vara ett universellt stativ så att du inte bara kan hålla din iPhone utan också din iPad. Med 45 ° -vinkeln får du en förbättrad tittarupplevelse när du tittar på FaceTime eller film.

Den solida träkonstruktionen har förstärkts av den hårda PC: n och gummibasen. Som ett resultat har dockan den extra stabiliteten att hålla enheterna utan att fumla. Och ja, det fungerar också som ett imponerande laddningsställ för din Apple Watch.

USP: Förbättrad betraktningsvinkel

Kolla in på Amazon

4. Blå hål

Blue Hole är ganska på plats när det gäller att tillhandahålla en pålitlig laddningslösning till din iPhone och Apple Watch. Den är snyggt utformad och levereras med ett perfekt kabelhanteringssystem.

Med tre USB-portar ombord har du flexibiliteten att ladda upp till tre enheter samtidigt. Portarna identifierar snabbt din enhet och levererar snabb laddning.

Tack vare pålitligt skydd mot överladdning, överspänning och överspänning förblir dina enheter säkra medan de sätts ihop.

USP: Överspänningsskydd

Kolla in på Amazon

5. FILIWI

FILIWI ger en innovativ trädocka till din iPhone. Designen låter dig sätta din iPhone i stående eller liggande läge. Dessutom kan du lägga två iPhones sida vid sida för att ladda; eller så kan du ladda din iPad på detta dockningsställ.

Den multifunktionella trädockan är utrustad med en magnetladdare för Apple Watch och ett hål för att hålla din Apple Pencil. I en plats bakom laddningsutrymmet kan du lagra dina kredit- / betalkort eller dina visitkort.

USP: Bättre stabilisering

Kolla in på Amazon

6. MZvul

MZvul ser lite annorlunda ut än andra. Det är en kombination av aluminiumlegering och naturlig bambu. Den starka konstruktionen med den halkskyddade gummibasen gör det till ett användbart laddningsställ både för din Apple Watch och iPhone.

Aluminiumlegeringsbas spelar också en anständig roll när det gäller att hålla kablarna organiserade och därigenom förhindra kabeln Dockningen lutar iPhone något bakåt så att du får en bekvämare betraktningsvinkel. Därför förblir din interaktion med smarttelefonen smidig, även när den startas säkert.

USP: Kombination av aluminiumlegering och naturlig bambu

Kolla in på Amazon

7. Esimen

Jag gillar designen av Esimen laddningsställ. Dockan kan ladda din enhet med nödvändig bekvämlighet. Den är gjord av träbjörk och aluminium.

Eftersom det perfekt håller din enhet, skulle du njuta av att titta på videor. Du kan bekvämt bära den. Laddningsstället finns i tre färger som svart, vitt och gyllene.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

8. Bra användbara saker

"Great Useful Stuff" är primat för att ladda inte bara din iPhone, iPad utan även den bärbara datorn. Om du letar efter en laddningsdocka som kan fungera med flera enheter är det ett utmärkt alternativ.

Den miljövänliga bambu och den robusta uppbyggnaden gör det till en riktig affär. Oavsett om du är på kontoret eller hemma kan du ladda alla dina enheter på ett ställe för att ladda. Det kan fungera som den här professionella arrangörsdockan.

USP: Magnetisk bas

Kolla in på Amazon

9. InkoTimes

På jakt efter en kompetent arrangör för dina flera enheter inklusive iPad, Apple Watch och till och med Android-smarttelefoner? InkoTimes måste vara värt att överväga. Den har en solid bambustruktur som har förbättrats av handgjord design. Alla utskärningar är exakta medan kanterna är ganska släta.

Med tillstånd av den magnetiska basdesignen; du kan enkelt installera och demontera dockan enkelt. Det förblir stabilt medan du håller alla dina enheter. Dessutom kommer InkoTimes med ett års garanti.

USP: Anmärkningsvärd handgjord design

Kolla in på Amazon

10. Aerb

"Aerb" är en av de mest populära träbryggorna för iPhone på Amazon. Och dess fyra och en halv stjärnor av mer än 3000 kundrecensioner bevisar att laddningsstället vinner användarnas hjärtan med aplomb.

Den har en snygg design som kanske inte vänder på huvudet, men när det gäller att få jobbet gjort kan dockan göra ett ganska bra jobb. Det miljövänliga bambuträet ger tillräckligt med hållbarhet för att överleva påverkan.

När det gäller att hålla din iPhone och Apple Watch för en säker laddning är det inte borde göra dig besviken. En anmärkningsvärd egenskap hos laddningsstället är kortplatsen där du kan behålla ditt kort.

USP: Kortplats

Kolla in på Amazon

BONUS: Smidig försäljning

Smooth Sales bör vara en bra affär för regelbunden användning. Den naturliga bambustrukturen har en polerad finish och utskärningarna verkar vara på plats. När det gäller laddning lovar stativet att slå på iPhone och Apple Watch med önskad bekvämlighet.

Den väl genomtänkta kabelhanteringen har säkerställt att det inte finns något kabelrör på ditt skrivbord. Och med gummimattan har laddningsstället den nödvändiga stabiliteten medan du håller dina enheter.

Dessutom lutar dockan din iPhone något bakåt för att göra det lite lättare för dina ögon att läsa innehållet och till och med njuta av videosamtal.

USP: Genomtänkt kabelhantering

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vilken iPhone 5 / 5s trädocka ska du köpa?

Baserat på funktionalitet, tycker jag att ovanstående laddning står bäst av partiet. De är snyggt utformade för att starta din iPhone säkert och bekvämt. Har du valt någon laddningsstation från den här listan? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du vill utforska:

  • Bästa iPhone 5 / 5s plånboksfodral
  • Bästa iPhone 5 / 5s fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found