Blogg

Prioritetsmatris projektledning iPhone-app

Oavsett om du är entreprenör eller projektledare i ett multinationellt företag måste vi alla prioritera vårt arbetsflöde. Inte varje projekt eller uppdrag är lika viktigt, och vi förlorade ofta en del av vår tid med mindre viktigt arbete.

Ledningsteam dedikerade till olika projekt blir också tråkiga när du försöker hålla allt på rätt spår. Detta är när framstegsspårning, delegering och prioritering måste automatiseras så att du kan hantera mer effektivt.

Project Management App för iPhone

Priority Matrix-appen för iPhone fungerar som en charm för detta. Det är ett arbetsflödeshanteringssystem i realtid där du och dina teammedlemmar kan samordna för att uppnå maximal effektivitet när du arbetar med projekt och initiativ.

Design och användargränssnitt

När du har en massa projekt att hantera behöver du något som är enkelt att hantera och också bekvämt att hantera.

Priority Matrix ger ett enkelt men ändå effektivt design- och användargränssnitt. Det tar inte mer än 10 minuter av din tid att bekanta dig med appen. Varje meny och funktion kan lätt förstås utan krångel.

Huvudskärmen är inte full med komplicerade knappar; istället är allt perfekt utformat så att även en förstagångsanvändare kan ha händerna på appen som ett proffs.

Lägga till uppgifter och projekt

När du har startat appen trycker du bara på knappen "+" längst ned på skärmen för att lägga till projekt och dess detaljer. Om du arbetar med ett projekt med ditt team kan du enkelt lägga till teammedlemmar i projektet. De kommer att meddelas omedelbart eftersom appen fungerar i realtid.

När ett projekt har skapats är det enkelt att skapa och distribuera uppgifter. På grund av Priority Matrix intuitiva layout med fyra kvadranter kan du lätt anse att uppgifterna är "höga prioriterade" och du vet att dina teammedlemmar får meddelandet.

Hantera projekt

Att hantera projekt är lika enkelt som att skapa dem. Du har möjlighet att hålla alla projekt privata eller samarbeta med dina lagspelare.

Du kan också välja vilken teammedlem som kan se projektet eftersom inte alla teammedlemmar tillhör varje projekt. Detta effektiviserar arbetsfördelningen och håller alla fokuserade på rätt saker.

Slutligen ger Priority Matrix den visuella översikten över framstegen i ett visst projekt och ger dig insyn i exakt vem som arbetar med vad. Gantt-diagram finns också för att hjälpa dig att definiera och förstå projektets tidslinjer.

Filtrera projekt

Priority Matrix har en enastående filtreringsfunktion som låter dig se de uppgifter som varje lagmedlem ansvarar för. Du kan också filtrera uppgiftsstatus, förfallodatum och mer.

Den kanske bästa funktionen är att du kan få dagliga, veckovisa och månadsrapporter för att få en djupare inblick i varje projekts status.

Stark integration med olika verktyg

Den mest imponerande delen av Priority Matrix är att den felfritt kan integreras med de olika apparna så att du kan hålla koll på saker lättare.

Du kan integrera med Apple Mail, Outlook, Gmail och många andra e-postappar. Om du vill integrera med kalendrar stöder Priority Matrix iCal, iOS-påminnelser, Outlook-kalender och Google Kalender.

Slutligen integreras Priority Matrix också med Google Docs, Evernote och Siri. Detta är säkert en extra fördel att hantera projekt effektivt utan att behöva utföra tråkiga uppgifter.

Synkroniseringsanläggning

Som tidigare nämnts synkroniseras alla projekt- och uppgiftsdetaljer i realtid, så du behöver aldrig dubbelkolla med dina underordnade för att se till att informationen är aktuell.

Prissättning

Appen är gratis för iPhone, iPad och Android, men kräver en prenumeration på Mac eller Windows-skrivbordet. Se mer om prissättning.

Avslutningsvis är appen till stor hjälp för personer som har hanterat olika projekt och ansvarsområden. Priority Matrix hjälper till att effektivisera din arbetsbelastning när det gäller att hantera projekt och delegera dem till ditt team.

Ladda ner prioritetsmatris

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found