Blogg

Bästa dockningsstationer i trä för iPhone 11 Pro Max 2021

Om du redan har ett träfodral till din senaste iPhone, kommer du säkert att älska kombinationen av den med dockningsstationerna som listas idag. Detta organiserar inte bara enheter utan det stöder också laddning av enheter med exakta platser med en rörig upplevelse. Så för att göra det enkelt har vi granskat några av de bästa dockningsstationerna i trä för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och iPhone 11 också.

 1. Pezin & Hulin
 2. Erwubala
 3. Archeer
 4. LiZHi
 5. Bavier
 6. Prosumer's Choice
 7. Nexgadget
 8. Lemo
 9. Peraco
 10. Teslyar

1. Pezin & Hulin

Det här är inte bara en dockningsstation, den har mycket mer att erbjuda för dem som har flera enheter hemma eller på kontoret. Den rymmer, fyra mobiltelefoner, 2 iPads och Apple Watch helt. Och de exakta skärningarna med en slits för att sätta i laddningskabeln är precis som grädde! Dessutom, även om din iPhone eller iPad har ett fodral kan den passa bekvämt.

Du kan enkelt ladda alla dina enheter samtidigt med en 4-port eller 6-port laddare. Naturligtvis levereras den här produkten inte med en laddare men med 4 laddningskablar. Den magnetiska basen säkerställer att laddstationen enkelt kan monteras och demonteras!

Dessutom gör det breda facket längst ner att du kan dölja alla kablar i själva laddstationen. Den är gjord av naturlig bambu och är därför en miljövänlig produkt att använda. Det är en idealisk produkt för dem som har svårt att hantera flera enheter och vill ha en rörig upplevelse vid sitt skrivbord eller hemma.

USP:  Kan rymma 6 smartphones och Apple Watch

Kolla in på Amazon

2. Erwubala

Om du inte vill ha en större dockningsstation och vill ha en kompakt designad är Erwubala din väg att gå! Det kan bara hålla på en iPhone och en Apple Watch samtidigt. Den levereras med 3 USB-laddningsportar och överraskande har den också en kortplats för visitkort. Så det här kan vara ett perfekt val för dig om kontorsarrangören är ditt krav för din iPhone och Apple Watch.

Det behövs ingen montering, bara öppna lådan och börja använda den för att organisera dina enheter. Den är gjord av naturligt bambuträ som gör det miljövänligt och ger överlägsen kvalitet samtidigt. Observera att laddare och kablar inte ingår i den här produkten och att du måste använda originalen som medföljer dina enheter eller få en ny.

USP:  Kompakt design

Kolla in på Amazon

3. Archeer

Om laddning av din iPhone inte är din prioritet och om du bara vill njuta av musiken på din iPhone-högtalare, det för handsfree, är Archeers dockningsstation för trä en perfekt följeslagare för smartphones i iPhone 11-serien. Den är utformad med en design på ett sådant sätt att du kommer att bli kär vid en första anblick!

Det är en dockningsstation för telefoner som är gjord av bambuträ och har en naturlig förstärkare av bambuljud. Det ger mer ljud jämfört med vad du hör på din iPhones högtalare tack vare ljudförstärkaren.

Det är snyggt och är ett perfekt material för att dekorera ditt kontor eller hem. Så om du vill lugna dig själv och bli avslappnad genom att höra på din favoritmusik borde detta vara ditt första val.

USP:  Natural Bamboo Sound Amplifier

Kolla in på Amazon

4. LiZHi

Om du vill få en produkt som bekvämt kan hantera din iPhone, Apple Watch och AirPods är LiZHi din väg att gå. Den levereras också med en trådlös laddare som har 2 spolar med en effekt på 10W med en snabbare laddare men den är bara 7,5W för iPhone. Designvinklarna är så att de håller alla dina enheter stadigt och tätt.

Dockningsstationen är kompatibel med de flesta Apple Watch-modellerna och iPhone-modellerna. Om du vill att den trådlösa laddaren ska fungera i den här produkten måste du skaffa en separat QC 3.0 nätadapter som inte ingår i detta.

Den trådlösa laddaren stängs automatiskt av när ditt iPhone-batteri är fulladdat. Och LED-indikatorn visar om din enhet laddas eller inte. Förutom detta laddar det också din Apple Watch och AirPods.

USP:  Laddar alla 3 enheter trådlöst

Kolla in på Amazon

5. Bavier

Vill du titta på dina favoritfilmer handsfree medan din iPhone 11 laddas? Baviers dockningsstation i bambuträ måste vara din första preferens. Varje kant är polerad på ett sådant sätt att den ser snygg ut med en mjuk beröring. Apple Watch laddningsstativ är enkelt att ta bort så att det håller sig borta från repor.

Det är inte obligatoriskt att använda det på kontoret, men du kan också använda det i ditt sovrum, vardagsrum och kök där du kan titta på matlagningsrecept hands-free medan du lagar mat samtidigt! Inte bara iPhone, men du kan också placera din iPad också. Man kan enkelt placera 2 iPhone, 1 iPad och en Apple Watch åt gången.

Observera att om din enhet har ett tjockare fodral, precis som de från OtterBox-fodralet, kommer det inte att passa i dockningsstationen. Den levereras med en 30-dagars återbetalningsgaranti om du har några problem med kvaliteten.

USP:  Miljövänligt trä

Kolla in på Amazon

6. Prosumer's Choice

Dessa kortplatser i dockningsstationen ser mer ut som ett datorbord ordnat på ett kontor. Det är så perfekt att du enkelt placerar flera smartphones och surfplattor samtidigt. Du kan ladda dina 5 enheter samtidigt, vare sig det är en iPhone 11 Pro Max eller din iPad 10,2-tums senaste surfplatta.

Kabelhanteringen är mycket enklare eftersom den levereras med en avtagbar bas så att du kan justera laddningskablarna. Dess yta av bambuträ gör det enkelt att passa in perfekt i alla interiörer i ditt hem, kök eller skrivbord. Dessutom är den här produkten Amazons val för enhetsarrangör och har över 150+ positiva recensioner på marknaden.

USP:  Laddar 5 enheter åt gången

Kolla in på Amazon

7. Nexgadget

När det gäller Nexgadget är det alltid ovanpå tillbehör från iPhone och Apple Watch, särskilt dockningsstationerna. Vi har redan granskat en dockningsstation för Apple Watch tidigare från Nexgadget och vi granskar produkten från samma märke för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro & iPhone 11.

Denna produkt är speciellt tillverkad för Apple-enheter med tanke på iPhone, AirPods och Apple Watch-användare. Den kan samtidigt ladda alla tre enheterna åt gången. Nexgadget ser rent och snyggt ut med en yta av bambuträ. Halkskyddsmattan längst ner på dockningsstationen ger ett stadigt grepp. Och jämfört med dockningsstationerna i plast är det dessutom hållbart på alla sätt.

Det kan visa sig vara en bra resekamrat på grund av dess smala storlek och kompakta design. Produkten levereras med en inbyggd laddningskabel i dockningsstationen.

USP:  Inbyggd laddningskabel

Kolla in på Amazon

8. Lemo

Var det solglasögonen, en klocka, en ring, en penna, en plånbok, mynt eller nycklar, du måste vara organiserad när du bär med dig sådana saker från kontor till hem eller hem till kontor och det är här Lemos dockningsstation kommer till hands . Naturligtvis ger det inget alternativ för trådlös laddning men det kommer med en plats för att sätta i din kabel för att ladda din iPhone 11 Pro.

Den är gjord av ren furu och det gör den också hållbar. Förutom att använda det själv kan du också ge det till dina nära och kära vid speciella tillfällen. Ringhållaren på stationen är något som jag inte har sett i någon av de produkter som anges ovan. Den finns i färger av mörk furu och trä. Så vilken skulle du föredra att gå för?

USP:  Levereras med ring- och plånbokshållare

Kolla in på Amazon

9. Peraco

Här är ännu en liknande dockningsstation gjord av furu och den erbjuder liknande slots som Lemo har att erbjuda. Det är bara att designen är lite annorlunda jämfört med ovanstående produkt. Var det en plånbok, penna, mynt, ring, hörlurar eller din iPhone 11, du kan placera allt på denna dockningsstation.

Dessutom kan du också hålla din plånbok i stil och samtidigt ladda din iPhone med en laddningskabel. Kom ihåg att detta bara är en dockningsstation och ingen kabel eller laddare är ansluten till den här produkten.

USP:  Dockningsstation för flera ändamål

Kolla in på Amazon

10. Teslyar

Om du letar efter en premium dockningsstation för trä för iPhone 11 Pro, är Teslyar ett perfekt exempel! Produkten är gjord av massivt askträ vilket gör den miljövänlig och hållbar också. Den levereras med en inbyggd trådlös laddare som är kompatibel med de flesta smartphones som stöder trådlös laddning.

Förutom det kan du också hänga dina solglasögon, titta på och den kommer med ett spår för att placera din penna eller penna. På baksidan av den trådlösa laddaren finns det ett utrymme för att placera din plånbok tillsammans med det speciella försöket att sätta mynten. Naturligtvis är det lite dyrt men jag är säker på att det är värt eftersom det levereras med en trådlös laddare som är den dyraste komponenten i den.

Tja, det här är inte bara för dig, men du kan också ge det till dina nära och kära vid deras speciella tillfällen eller festivaler också.

USP: Inbyggd trådlös laddare

Kolla in på Amazon

Det är det för idag, folkens!

Slutlig dom!

Om kostnaden inte var ett problem och jag ville ha en inbyggd trådlös laddare, skulle jag följa med Teslyar för att få en rörafri upplevelse av ledningar och allt. Och om jag var tvungen att gå efter mina flera enheter skulle jag definitivt föredra Pezin & Hulins produkt som löser min ekvation. Vilken listade du från dagens lineup? Låt oss veta i kommentarsektionen nu!

Rekommenderade tillbehör till din iPhone 11-serie!

 • Bästa Bluetooth-högtalare för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro & iPhone 11
 • Bästa VR-headset för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro & iPhone 11
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found