Blogg

Xcentz xBuds S2 vattentäta Bluetooth-hörlurar

Ett starkt varumärke bygger på tillitens pelare och förtroende vinns endast genom upprepad excellens och förbättring av tjänster och produkter. I april fick jag Xcentz Bluetooth-hörlurar. Min feedback var: nästa gång, skicka mig vattentäta hörlurar, inte bara vattentåliga. Och här är det en IPX7 vattentät Bluetooth 5.0-hörlurar för träning, löpning, gym och andra energiska aktiviteter.

Med en försumbar prisskillnad har Xcentz höjt sin produktlinje. Xcentz är ett varumärke som sätter nya mål och når dem utan problem. Det är därför det har blivit en ledande tillverkare av iPhone-tillbehör och hittat sin plats i många granskare och experter.

Xcentz xBuds S2 vattentäta Bluetooth-nackbandshörlurar

Halsbandets Bluetooth-hörlurar väljs av flera anledningar. Xcentz xBuds S2 har lagt tillräckligt stor vikt vid detaljer i tillverkningen av sporthörlurar, som har hållbart batteri, flexibelt material, svettbeständig design och vattentäta standarder. Denna produkt är trogen mot sina påståenden, och du kan använda den under lång tid.

Bluetooth 5.0-teknik

En av de anmärkningsvärda fördelarna med Bluetooth 5.0-teknik är lägre strömförbrukning. Många användare undviker att använda Bluetooth-hörlurar bara på grund av sin energikrävande natur. Xcentz, tillsammans med andra Bluetooth 5.0-hörlurstillverkare, vill erbjuda ett kraftfullare alternativ än vanliga Bluetooth-hörlurar.

För musikälskare innebär den senaste Bluetooth-tekniken snabbare och stabil signalöverföring. Som ett resultat får användarna tydlig ljudkvalitet och låg strömförbrukning. Hastighet och räckvidd är två viktiga funktioner i Bluetooth 5.0-tekniken. På dina xBuds S2-hörlurar vill du flytta utan att hålla dina Apple-enheter nära till hands.

Långt batteri

Som nämnts ovan garanterar Bluetooth 5.0-teknik en längre batteritid för hörlurarna. När de är laddade erbjuder hörlurarna åtta timmars musikuppspelning utan avbrott. Innan du använder och efter att du har tagit bort hörlurarna måste du ladda den helt. Om du kommer sent till kontoret eller gymmet på morgonen, ger en snabb laddning på 10 minuter dig 70 minuter juice.

IPX 7 vattentät

En fitnessfreak bryr sig inte om årstider. Oavsett hur kraftigt det regnar skulle de gå ut för att springa eller gå. För sådana träningsentusiaster har Xcentz byggt vattentäta Bluetooth-hörlurar. Till skillnad från sin tidigare version av sporthörlurar drivs den nuvarande med IPX 7 vattentäta standarder. Så du kan alltid gå ut för att uppnå ditt träningsmål utan att respektera atmosfären.

Design

Xcentz säkrar full betyg för den vackra och ergonomiska designen av trådlösa hörlurar. Även om det inte är hörlurar över örat, är det mycket bekvämt när du sätter i knopparna. Mjukt silikon passar bekvämt i öronen och hörlurarna förskjuts inte ens när du svettas. Xcentz erbjuder dig tre olika öronproppsstorlekar (Small, Medium och Large) för personlig komfort och stabilitet.

Det är ditt lätta halsband som kan hängas runt halsen när du inte använder hörlurarna. Magnetiska öronsnäckor lockar varandra och de stannar säkert ihop.

Xcentz har skapat en perfekt konsol med ström- och volymknappar. Vad jag tycker är fantastiskt är bytet av funktioner. Medan den korta pressen är avsedd för att ändra spår i andra Bluetooth-hörlurar, har Xcentz tilldelat denna uppgift för lång tryckning. Det är kort tryck som höjer eller sänker volymen. Detta är ett perfekt exempel på smart design eftersom människor vill justera volymen oftare än de byter spår. De skapar vanligtvis anpassade spellistor med sina favoritlåtar, och det är därför knappast fråga om att byta spår.

Siri-aktivering är en av de viktigaste saker som varje användare letar efter i ett Bluetooth-headset. Xcentz har gjort detta utan ansträngning. Håll strömbrytaren intryckt i mer än 3 sekunder så hörs hörlurarna Siri på din iPhone. Därefter vet du hur du använder Siri-kommandon på din enhet. Det är en av de bästa Siri-kompatibla hörlurarna till det här priset.

Det är allt folk!

Dom

Om du letar efter trådlösa hörlurar under $ 30 är Xcentz det bästa köpet för dig. Den har allt som en fitnessälskare förväntar sig av ett Bluetooth-headset.

Kolla in på Amazon

Tror du att Xcentz trådlösa hörlurar kan uppfylla dina krav? Dela din feedback med oss ​​i kommentarrutan.

Du kan också läsa här:

  • Bästa AirPods Max-alternativ för mindre
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found