Blogg

WRIO Keyboard App för iPhone

Med introduktionen av tangentbord från tredje part i iOS-ekosystemet har det blivit otroligt enkelt att skriva på iPhone / iPad. Med ett antal gester för att förbättra skrivningen, eliminera stavfel och många roliga emojis, GIF för att ge riktigt kul när du chattar, har de anpassade tangentbordsprogrammen förbättrat användarupplevelsen på iOS-enheter avsevärt.

När jag letade efter några bästa tangentbordsprogram för min iPhone kom jag över " WRIO ", en ultramodern tangentbordsprogram som är utformad för att snabba skriva på iOS-enheter med upp till 70%. Dess användarvänliga funktioner tvingade mig att prova omedelbart. Och kom ihåg, det imponerade på mig.

WRIO iPhone-tangentbordsapp

Honeycomb Layout

Denna avancerade tangentbordsapp kommer med en bikakelayout som har grundats för en smidig seglingstyp. De stora tangenterna har en unik form som passar perfekt till dina fingrar; utrota stavfel och öka hastigheten.

Viktigast är att tangentbordets dynamiska layout har utvecklats för att lära dig hur du skriver och kunna optimera sig själv i enlighet med detta.

Okomplicerad funktionalitet, smarta gester

Med enkla gester kan du inte bara skriva med optimal komfort utan också njuta av din tid med den. Som till exempel, svep bara uppåt för att använda stora bokstäver, svep åt vänster för att radera enskilda eller flera tecken. Om du har tagit bort för många bokstäver, svep åt höger för att återställa.

Personlig autokorrigering

Med den personliga autokorrigeringen behöver du inte oroa dig mycket för att korrigera några vanliga fel. Det är ett utmärkt alternativ som ger dig möjlighet att enkelt hålla koll på vissa misstag. Oberoende autokorrigering ska läggas till i nästa uppdatering.

Stöd över 30 språk

Appen har stöd från mer än trettio språk. Dessutom låter du dig skriva på flera språk utan att byta från det ena till det andra.

Personligen har jag blivit slagen av denna förmåga att skriva in mer än ett språk utan att behöva hoppa från ett tangentbord till ett annat. Jag är säker på att du också vill ha den här funktionen.

Absolut kul

Med mer än 1000 roliga emojis kan du krydda din meddelandeupplevelse. Det finns massor av färgglada teman för att anpassa tangentbordsappen.

Supersnabb typning

En sak som du verkligen skulle beundra med den här anpassade tangentbordsappen är möjligheten att låta dig snabba din typ. Det har förberetts speciellt för de människor som letar efter ett tangentbord som kan hjälpa dem att påskynda deras skrivning med aplomb.

Även om priset ($ 2,99) kan vara något högt, skulle du bli förtrollad av vad det har att erbjuda dig!

Ladda ner WRIO

Låt oss vara sociala, kontakta oss på Facebook, Twitter och Google Plus.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found