Blogg

Bästa iPhone Xs Max-fodral för kvinnor 2021

Häromdagen kom jag över några underbara fall när jag gjorde en sammanställning av professionella omslag. De uppvisade mjuk och snygg design, de såg ganska trevliga ut på iPhone Xs Max. Imponerad av sin elegans bestämde jag mig för att lista ut några charmiga iPhone Xs Max-fodral för kvinnor. Följande kollektion innehåller inte bara några iögonfallande designerfodral utan också skyddande men ändå bedårande kostymer. Dessutom får några otroligt tunna omslag att din phablet avslöjar sitt utseende men utan att skydda bakbrännaren. Oavsett om du är villig att köpa ett snyggt fodral till dig själv eller tänker ge en till din bättre hälft, är chansen att din önskade kostym är bara en blick bort. Kolla in dem!

 1. Kasematt
 2. Sonix
 3. Fläck
 4. GVIEWIN
 5. ProCase
 6. COCASES
 7. Ruky
 8. totallee
 9. ICONFLANG
 10. TORRAS

# 1. Case-Mate WATERFALL

Case-Mate har tagit fram några av de underbara fall för tjejer. Och WATERFALL är en av dem. Väskan har en fantastisk globeffekt som pryds av tumlande glitter och kaskad gnista.

Designskyddet har ett ganska kompakt utseende och kan bekämpa droppar på upp till 10 fot. På grund av det pålitliga droppskyddet förblir din Xs Max säker.

WATERFALL spelar också fint med trådlös laddning så att du inte behöver ta bort fodralet innan du laddar iPhone. Dessutom finns det här vackra omslaget i fyra färgalternativ och har stöd för livstidsgaranti.

USP: Fantastisk globeffekt

Kolla in på Amazon

# 2. Sonix

Sonix breda utbud av fodral för iPhone Xs Max ser fascinerande ut och passar bra till phablet. De har ett attraktivt mönster och passar smarttelefonen snyggt som en bekväm handske.

Det bästa med dessa omslag är dock att de har tillräckligt med styrka för att överleva stötar. Med de robusta höljena och stötdämpande sidorna ger dessa fodral certifierat militärskydd.

Dessutom har Sonix-fodral anti-rep-UV-beläggning som säkerställer att locken kan behålla sin glödande charm länge. Precis som Caste-Mate erbjuder denna tillbehörstillverkare också en pålitlig livstidsgaranti.

USP: Attraktiv design

Kolla in på Amazon

# 3. Speck Presidio Inked

Jag tycker att Specks "Presidio Inked" är ett mycket önskvärt fall för kvinnor. Sportig iögonfallande design, det är en uppmärksamhet.

Men om du tycker att detta charmiga fall skulle vara för känsligt eller ömtåligt, måste du få din bedömning rätt. Den kan överleva dropparna på upp till 10 fot tack vare den förstärkta strukturen.

Blandningen av robust PC-skal och stötdämpande gummi, Presidio Inked har tillräckligt med kudde för att tåla stötar. Bortsett från tillförlitligt skydd, kommer detta fodral i ett par mönster som toppas av livstidsgaranti.

USP: Charmig men ändå skyddande design

Kolla in på Amazon

# 4. GVIEWIN

Om det fängslande blommönstret lyser upp dina ögon är chansen att GVIEWINs erbjudanden kommer att vinna dig i första ögonkastet.

Det mjuka TPU-materialet gör det väldigt flexibelt, medan det genomskinliga utseendet gör att smarttelefonen lyser. Och med en mjuk beröring säkerställer den att din handflata har den komfort som behövs medan du håller i phableten.

Med tillstånd av avfasade kanter, både dubbla kameran och OLED-skärmen kan hålla bort scuffs. Med den gummerade ramen ska fodralet absorbera låg volymstöt. Slutligen får du välja mellan så många som åtta snygga blommönster.

USP: Fängslande blommönster

Kolla in på Amazon

# 5. ProCase

Vill du gå till ett elegant plånboksfodral som kan ta hand om de flesta av dina behov? Om ja, ProCase borde vara ett bra val.

Detta PU-läderöverdrag har en imponerande design och levereras med två kortplatser. Dessutom finns det en stor sidoficka där dina dollarsedlar kan hålla sig säkert.

Med det användbara bandet kommer du att kunna bära din smartphone bekvämt. Det slitstarka inre skalet gör det möjligt att förhindra stötar, medan stark klaff säkert fäster locket för att hålla dina värdesaker inne.

ProCase har också en inbyggd spegel så att du kan titta på din smink. Och de fem mörka nyanserna låter dig välja en charmig följeslagare till din smartphone!

USP: Ett komplett plånboksfodral med inbyggd spegel

Kolla in på Amazon

# 6. COCASES

Ännu ett plånboksfodral som visar bedårande design. COCASES erbjudande är tillverkat av PU-läder och har en mjuk struktur.

Med flera kortinnehavare kan fodralet fungera som din fullfjädrade plånbok. RFID-blockeringstekniken skyddar informationen om dina kort.

Drivs av det solida inre skalet, bör det motstå stötar med lätthet. Du kan använda handledsremmen för att bära din smartphone bekvämare. Du kommer också att ta bort folion för att flagga din enhet i stil. Dessutom kommer detta fashionabla plånboksfodral i mer än 40 färgalternativ.

USP: Fashionabla design

Kolla in på Amazon

# 7. Ruky

Om det är dags att få smarttelefonen att matcha ditt förtrollande utseende, skulle Ruky vara ett bra val. Väskan har glittrande flytande mönster som ger det ett unikt utseende. Och med det ganska mjuka materialet känns omslaget anmärkningsvärt bekvämt i handflatan.

Den gummerade stötfångaren gör att detta designerväska tål stötar. Både den dubbla kameran och den stora 6,5-tums skärmen är skyddade på grund av den upphöjda läppen.

När det gäller färgvarianter erbjuder Ruky detta fodral i sju olika mönster som vatten, toning kricka, tonad rosa och mer.

USP: Glitter flytande mönster

Kolla in på Amazon

# 8. totallee

Detta erbjudande från "totallee" är designat för att stjäla hjärtat och är det tunnaste fodralet i världen. Det är inte bara ganska tunt utan också otroligt formpassande.

Det högkvalitativa polypropenmaterialet tål slitage och ger också mer bekvämt grepp. Eftersom den är halvgenomskinlig låter ditt odjur visa sitt utseende i stil.

Den har en unik ring på baksidan som är utformad för att skydda den utskjutande kameran. Ännu bättre, totallee erbjuder detta snygga iPhone Xs Max-skal i nio färgalternativ och det som verkar tilltalande är rött, jet svart och den svala frostat svart.

USP: Ultratunn profil

Kolla in på Amazon

# 9. ICONFLANG

Älskar du att titta på videor handsfree? Varför inte gå till en snygg ringhållare för att förbättra din filmtid.

Väskan har en stabil struktur tack vare kombinationen av robust PC och stötdämpande TPU. Med den super praktiska ringen till ditt förfogande kommer du att stärka din enhet för att njuta av både vertikal och horisontell betraktningsvinkel.

ICONFLANG-fodralet har metallplatta på baksidan så att du kan använda din enhet med magnetiska bilfästen. Om du tar hjälp av navigationsappar som Google Maps, Waze på enheten, kan den här funktionen vara till stor hjälp för dig.

USP: Super praktisk ringhållare

Kolla in på Amazon

# 10. TORRAS

Vill du ge fullständig licens till din phablet för att vända huvudet? Om ja, skulle TORRAS vara värt att överväga. Väskan har en kristallklar profil som säkerställer att din enhet kan lysa igenom.

Det görs med högkvalitativt tyskt TPU-material som är fullt kapabelt att bekämpa även brutala repor. Det blir inte gult heller och därmed håller HD-klarheten vid liv länge.

TORRAS clear case har också smidig mikrodot som förhindrar smuts och smuts. Och med den säkra läppen ger den önskad skydd för den känsliga skärmen och den dubbla kameran.

USP: Kristallklar design

Kolla in på Amazon

Det är ganska mycket det!

Hittade du det mest charmiga skalet till din iPhone Xs Max? Om ja, glöm inte att spilla några bönor om ditt bedårande val.

Håll koll på oss för att utforska fler tillbehörsrundor ...

Vi har säkerställt att samlingen innehåller en mängd olika fall. Men om du tror att något saknas, berätta för oss om det. Dessutom kan du också erbjuda namnen på dina favoritfall som kan vara värda att inkludera i ovanstående sortiment.

Du vill titta snabbt på:

 • Bästa iPhone Xs Max-fodral för proffs
 • Bästa iPhone Xs Max Läderfodral
 • Träfodral för iPhone Xs Max
 • Bästa iPhone Xs Max Heavy Duty-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found