Blogg

Så här skickar du försvinnande foton och videor i Instagram på iPhone

Instagram har nyligen lagt till flera spännande funktioner. Som till exempel kan du nu livestreama din video, skapa animerad GIF med Boomerang, stänga av eventuella historier etc. Det finns ytterligare en intressant funktion ”Försvinnande foton och videor” som den här sociala nätverksappen har lagt till för att leva upp direktmeddelanden.

Försvinnande foton kan skickas till både grupper och enskild vän. När dina vänner har sett dem försvinner de automatiskt från inkorgen. Du kan avgöra om de spelade om det eller tog en skärmdump av bilderna.

Så här skickar du försvinnande foton och videor i Instagram på iPhone och iPad

Obs! Se till att du har den senaste versionen av Instagram på din enhet innan du går vidare med processen.

Steg 1. Starta Instagram på din iOS-enhet.

Steg 2. Svep nu åt höger på skärmen för att komma åt kameran.

Steg 3. Ta sedan ett trevligt foto eller en video.

Steg 4. När du har tagit ett foto trycker du på pilknappen längst ned till höger på skärmen.

Steg 5. Därefter kan du välja att skicka bilden till en enskild vän eller skicka den till flera vänner samtidigt → Slutligen trycker du på Skicka längst ner.

Hur får jag åtkomst till / visar försvinnande foton

 Du kan enkelt kolla in de försvinnande bilderna som du har skickat till din vän.

Steg 1. Tryck på flygplansikonen längst upp till höger på skärmen.

Steg 2. Du bör se dina försvinnande foton och videor i en stapel högst upp → Tryck på bilderna med blå ringar för att se vad dina vänner skickade till dig.

I en grupp, kolla in allas svar och vem som har sett dem. Tryck på den bleknade profilbilden för dina vänner för att skicka ett svar.

Det är allt!

Om du gillar Instagram kan du kolla in den här kompletta guiden för att använda den efter dina bästa önskemål.