Blogg

Så här inaktiverar du föreslagen händelse i kalendern på iPhone

Med den senaste iOS 9 finns det vissa nya funktioner som helt enkelt är fantastiska. Men det finns några funktioner som är läskiga eller irriterande. Nästan varje lagerapp på iOS har fått några av de andra uppgraderingarna. Säg det Siri eller Spotlight; har förbättrats för att förbättra deras användbarhet.

Kalenderappen är inte annorlunda; hantera olika evenemang är mycket bekvämare med den nya uppgraderingen. När du får ett e-postmeddelande med ett specifikt datum i brödtext föreslår Kalender automatiskt att du lägger till det i händelsen, och som standard lägger det till obekräftade händelser.

Detta är verkligen användbart, men många gånger är det bara slumpmässiga datum, och att se detta förslag varje gång kan bli irriterande.

Om du är en av dem som gillar att hantera sina saker på egen hand och vill inaktivera den här funktionen; Apple har gett ett fönster för att inaktivera det i appen Inställningar. Kolla bara guiden nedan för att inaktivera förslaget i Mail-appen.

Så här inaktiverar du föreslagen händelse i Kalender på iPhone / iPad

Steg 1. Öppna appen Inställningar från startskärmen.

Steg 2. Bläddra ner och tryck på E-post, kontakter, kalendrar.

Steg 3. Rulla ner till rubriken "Kalendrar" och slå bara AV " Händelser som finns i e-post ."

När du har gjort det kommer du inte att få några förslag om hur du lägger till en händelse i Kalender under Mail-appen. Observera också att om det finns några obekräftade händelser i Mail-appen kommer de automatiskt att tas bort tillsammans med framtida förslag.

Dela din feedback med oss ​​i kommentaren.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found