Blogg

Bästa iPhone Xs bakgrundsbilder

Även om Apple erbjuder några av de vackraste bakgrundsbilderna för iPhone Xs, kan det lilla biblioteket snart se ut som otillräckligt. Om du är som jag som alltid vill att skärmen ska se fängslande ut, skulle du gärna ha en omfattande samling av de bästa iPhone Xs-tapeterna till ditt förfogande.

Den uppenbara fördelen med att ha lyxen med ett stort bibliotek med attraktiva teman är att du kan välja mellan flera fascinerande teman för att anpassa lås- eller startskärmen på din iPhone. Den charmiga skärmen kan komplettera ditt humör och till och med höja stilkvoten. Tillräckligt beröm, låt oss ta reda på vilken av följande bakgrundsbilder som är designade för dina iPhone Xs!

Bästa bakgrundsbilder för iPhone Xs

AR7 grafisk formgivare

Ladda ner

När du vill pryda din iPhone-skärm med professionellt utformade bakgrundsbilder, kolla inte in den mycket bedårande samlingen av AR7 aka Ko-fi. Förtrollad av AR7s ständigt växande bibliotek har jag skapat ett speciellt bibliotek som är helt dedikerat till det. Bortsett från den förstklassiga grafiska designen, det som har fått mig att vilja ha dessa bilder är det stora utbudet.

Unsplash

Ladda ner

Unsplash erbjuder ett brett utbud av HD-bakgrundsbilder. Så chansen är att var och en av dina önskemål kommer att möta en önskvärd matchning. Ta en titt på de sex mest attraktiva iPhone Xs-bakgrundsbilderna från Unsplash och gå vidare till webbplatsen om du vill utforska mer.

Ställ in som vägg

Ladda ner

"Set As Wall" har varit en av mina favoritkällor för snygga tapeter de senaste veckorna. Den har en stor samling bilder, och de är grundade på att se som bäst på OLED-skärmen. Dessutom har dessa bilder en förstklassig grafisk design och finns i olika teman. Hoppa över till den här webbplatsen om du vill upptäcka fler förtrollande alternativ.

Så, oavsett om du vill ha bilder av floden, himmelskrapare, kullar eller moln, är chansen stor att du inte behöver se bortom!

Håll koll på mer ...

Var säker på att vi fortsätter att lägga till fler godsaker till den här sammanställningen så att din skatt av bakgrundsbilder aldrig blir tom. Så håll dig uppdaterad med oss.

Om du har hittat det här inlägget bedårande kanske du vill läsa även följande inlägg:

  • Bästa fotoredigeringsappar för iPhone och iPad
  • Bästa videoredigeringsappar för iPhone och iPad
  • Konvertera foton och videor till GIF
  • Bästa Collage Making Apps för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found