Blogg

Skapa PDF-filer snabbt på iPhone med PowerPDF Pro

Att skapa PDF-filer på din dator har blivit en lätt uppgift men detsamma är fortfarande tufft för iPhone eller iPad. Det beror inte på att det är tekniskt utan mest på grund av brist på anständiga appar. En app fångar dock vår uppmärksamhet här. PowerPDF Pro . Vi har nyligen provat det och jag tror att det vinner som en av de bästa PDF-skaparna för iPhone / iPad. Det bästa med PowerPDF Pro är att det låter dig skapa PDF-filer från ett brett utbud av filtyper inklusive bilder, dokument och till och med foton som du tar på din iPhone / iPad.

Även om jag inte har använt Adobes CreatePDF ser jag från listan över funktioner (och andra recensioner) att det finns saker som PowerPDF Pro gör utöver vad CreatePDF gör. Adobes app konverterar till exempel inte bilder eller foton som du tog till PDF-filer. PowerPDF Pro gör det.

Det finns väldigt få PDF-omvandlare och sammanslagningar men det saknas något i dem alla.

Men om du vill ta reda på hur du konverterar dokument till PDF-filer är PowerPDF Pro uppenbarligen det enklaste, bästa och enklaste sättet att få det gjort.

Här är några av de saker du kan skapa PDF-filer från:

  • Lokala filer (finns i appen eller fotoalbumet)
  • Fotoalbum
  • Filer i Dropbox / Google Drive / Box.net-mappen

Jag tycker att det enklaste sättet att använda PowerPDF Pro är genom andra appar. Till exempel, om du har sidor eller andra Office-relaterade appar kan du upptäcka att du kan "öppna i .." filen i PowerPDF Pro. Härifrån är det lika enkelt att konvertera till PDF som att trycka på en knapp (högst upp till höger).

PowerPDF Pro levereras med alternativ för att flytta filer, byta namn på dem och göra några saker med PDF-filer som slå samman, dela, låsa, radera etc.

Pris: $ 6,99

Ladda ner PowerPDF Pro

Du kanske vill hänvisa

  • Några PDF-redigerare för Mac / iPhone / iPad
  • PDF-redigerare för iPhone och iPad
  • En gratis PDF-redigerare
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found