Blogg

Hur man fixar "iTunes-anslutningen till iPhone återställdes" -fel

iTunes ger upp en rad olika fel som 3194, 1016, 4004 och mer. En av dessa är ett ”återställning av anslutning” -fel som många människor möter. När du försöker synkronisera din iPhone till iTunes (via USB) visar iTunes slumpmässigt ett felmeddelande och stoppar synkroniseringen.

Felmeddelandet lyder: "iPhone kunde inte synkroniseras eftersom anslutningen till iPhone återställdes." Hur fixar du det här?

Hur man fixar “iTunes: s anslutning till iPhone återställdes” -fel

Snabbtips

Många gånger fungerar några enkla knep för att lösa en spännande fråga. Därför skulle jag rekommendera dig att koppla ur din iOS-enhet, avsluta iTunes och sedan starta om både din smartphone och dator. Försök sedan att synkronisera din iPhone med datorn igen.

Lösning 1. Försök byta kabel

En av de första sakerna du behöver prova är att få en ny USB-kabel. För det mesta kan enkla problem med kabeln leda till en återställning av anslutningen.

Du vet inte detta tydligt, men en indikation / symptom på kabelproblem är intermittenta problem när du laddar iPhone från en väggladdare med samma kabel. Om iPhone eller iPad slumpmässigt slutar ladda (bara för att återupptas igen snart) är det något fel på kabeln.

Lösning 2. Ändra port

Du kan också försöka ändra porten till vilken USB-kabeln är ansluten. Om du använder ett nav kan du försöka ansluta iPhone-kabeln direkt till datorn / Mac. Ibland kan el- / kretsproblem vid USB-porten återställa anslutningen mellan enheten och datorn.

Lösning 3. Återställ synkroniseringshistorik

Inom iTunes finns det en Återställ synkroniseringshistorik-knapp under Enhetsinställningar. Det är känt att lösa problemet med återställning av anslutning för många användare. För att återställa synkroniseringshistoriken korrekt, här är vad du behöver göra:

 • Koppla bort alla iOS-enheter som är anslutna till datorn
 • Öppna iTunes
 • Klicka på Redigera och sedan på Inställningar
 • Klicka på fliken Enheter
 • Klicka på knappen Återställ synkroniseringshistorik
 • Avsluta iTunes
 • Anslut nu din iOS-enhet igen och låt iTunes synkronisera enheten

Om du har tur, löser problemet bara genom att återställa synkroniseringshistoriken. iTunes synkroniserar din iOS-enhet utan att kasta återställningsfelet för anslutningen.

Ibland fungerar detta perfekt men ibland fungerar det slumpmässigt och bara ibland. Försök i så fall att ta bort spärrmappen.

Lösning 4. Ta bort Lockdown-mappen för att återställa den

Lockdown-mappen är en skyddad mapp på din dator som innehåller tempdata (mestadels om synkronisering). Om du tar bort den här mappen (eller innehållet i den här mappen) återställs spärrmappen (som nås av iTunes). Så här återställer du spärrmappen:

Koppla bort iPhone och avsluta iTunes helt innan du fortsätter.

På en Mac:

Från Finder klickar du på Gå → Gå till mapp

 • Typ /var/db/lockdown
 • Klicka på Visa → som ikoner för att se några filer
 • Markera dem alla och ta bort (flytta till papperskorgen). Ta inte bort själva låsmappen. Du måste bara ta bort filerna i låsmappen

På Windows:

 • Klicka på förstoringsglaset på Win 8 (sök). Klicka på Start på Win 7 . Klicka på Start på Win XP och klicka sedan på Kör
 • Typ %ProgramData%
 • Öppna mappen Apple
 • Ta bort Lockdown- mappen (du måste vara inloggad som administratör)

När du har tagit bort låsmappen, starta iTunes, anslut iPhone och kontrollera om enheten synkroniseras utan problem.

Lösning 5. Uppdatera iTunes och iOS-enhet

Se till att du har den senaste versionen av iTunes installerad på din dator. Den gamla versionen av iTunes kan spela spoil-sport. Uppgradera därför det.

Har din iPhone den senaste versionen av iOS? Nej. Det är bättre att uppdatera det eftersom programuppdateringen kan åtgärda många befintliga buggar och problem.

Avslutar…

Förhoppningsvis kan dessa knep lösa problemet. Det är inte ett stort problem och kan lätt lösas med de knep som nämns ovan. Låt oss veta om dessa metoder hjälper dig att lösa problemet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found