Blogg

iPad- och iPhone-appar har gått GRATIS idag!

Ta en titt på alla betalda iPad- och iPhone-appar som har gått gratis idag under en kort tid. Dessa erbjudanden kan vara borta för tidigt! Så ta en titt på listan och få snabbt de som upphetsar dig mest!

iPhone-appar har gått gratis idag

Ladda ner QR-kod PropFun Pro - magisk kamera Utvecklare: 才 琴 唐 Pris: Gratis +

Ladda ner QR-kod Grid Wallpaper Utvecklare: Batbayar Batbaatar Pris: Gratis

Ladda ner QR-kod Hitta utvecklare: Robert Gaddy Pris: Gratis

Ladda ner QR-kodbok - Spåra dina läsvanor Utvecklare: MISTER BUMBLES INTERACTIVE PRIVATE LIMITED Pris: Gratis

Ladda ner QR-kod Unit Converter Pro HD. Utvecklare: 良 峰 侯 Pris: $ 0,99

Ladda ner QR-kod JustTouch Too Developer: Sensory App House Ltd Pris: Gratis

Ladda ner QR-kodspegel för Sony Smart TV-utvecklare: AirBeamTV BV Pris: Gratis +

Ladda ner QR-kod Tabi Calc Utvecklare: Tsuyoshi Niwa Pris: Gratis +

Ladda ner QR-kod HTML E-postmall Utvecklare: Appiplayer Software Pris: $ 1,99 +

Ladda ner QR-kod DayCost Pro - Personal Finance Developer: 良 峰 侯 Pris: $ 2,99

iPhone-spel har gått gratis idag

Ladda ner QR-kod Quell + Utvecklare: Fallen Tree Games Ltd Pris: Gratis +

Ladda ner QR-kod myDream Universe - Build Solar Developer: Waterpower Technology Pris: Gratis +

Ladda ner QR-kod Paths of Atlantis Utvecklare: Lizard Brain Games Pris: Gratis

Ladda ner QR-kod Future Ludo Developer: Waterpower Technology Pris: Gratis +

Även om det finns massor av fantastiska iOS-appar tillgängliga gratis, kommer ett antal extraordinära till ett visst kommersiellt pris. När det finns en enorm lyx för att få ut det mesta av dina favoritappar, är det inte riktigt en smart affär att betala för varje enskild som har drabbat dig direkt?

För iPhone-användare finns det inga bättre nyheter än gratis iOS-appar att ladda ner. Tja, iGeeksBlog brinner för allt som har med Apple produkter att göra och därför ger vi aktuell information om iPhones, iPads och mer.

Och den här listan är ofullständig utan att appar är gratis! Du satsar, vi uppdaterar det här avsnittet varje dag med ett antal gratis iPhone-appar idag.

Så om du har en förkärlek för fantastiska appar och alltid letar efter möjligheten att tjäna pengar på dem utan att behöva betala någonting, skulle du gärna vilja titta på den här sidan varje dag.

Personligen är jag alltid på jakt efter fantastiska appar som enormt förbättrar användarupplevelsen på min iOS-enhet. Ärligt talat, det är hemligheten om varför jag är så charmad av iPhone.

Oavsett om du vill spåra din kondition, hantera ditt företag, hålla kontakten med miljontals följare eller kunder, umgås med dina vänner och nära och kära eller få ut det bästa av din enhet, apparna låter dig utföra dessa aktiviteter och mer med optimal lätthet.

Det är fantastiskt hur snabba applikationer har omformulerats till oumbärlig nuförtiden. Faktum är att ingenting slår glädjen att dra största möjliga nytta av en app som är utformad för att hjälpa dig att skapa en ny dimension i hur du använder din enhet.

Och när några av de mest tilltalande iPhone-apparna går gratis ger det inte bara många leenden i ansiktet utan också den oemotståndliga önskan att prova något Out-of-the-Box ...!

När du har laddat ner gratis iPhone-appar från listan kan du använda dem för alltid! För att göra detta avsnitt interaktivt, välkomnar vi utvecklare att skicka appar som de vill ge ut gratis till iGeeksBlog-besökare.

Du kan kontakta oss på vårt Twitter (@iGeeksBlog) eller DM på Instagram (@iGeeksBlog). Vi listar dina gratisappar i det här avsnittet!

Fortsätt och ladda ner dina favoritappar för iPhone. Och utvecklare, glöm inte att skicka dina appar.

Se till att du bokmärker den här sidan för den dagliga dosen av de kostnadsfria iPhone-apparna.

Ansvarsfriskrivning: Alla appar som ingår i den här listan är gratis när blogginlägget publicerades. Vi ansvarar inte för någon prisförändring som sker.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found