Blogg

Bästa iPhone 8 Kickstand-fodral 2021

Ända sedan jag släppte min iPhone 4s för iPhone 6 har min smartphone varit min främsta enhet för att titta på media. Och det enda fallet som jag alltid har använt för att stärka min handsfree-upplevelse är - kickstand case. För de människor som letar efter en praktisk tillgång för att leva upp till mediatiden har jag handplockat några av de bästa iPhone 8-fodralet. Listan innehåller en mängd olika kickstandsfall. Till exempel, om skydd är högst upp på din prioritet, kan du gå till ett robust omslag. Och om du gillar den genomskinliga designen finns det också några bra alternativ för det.

 1. Spigen Tough Armor
 2. Zizo Bolt-serien
 3. Fetrim
 4. JETech Slim-Fit
 5. Tobomoco
 6. Zvedeng ZVE
 7. Spigen Ultra Hybrid S
 8. Moonmini
 9. ESR
 10. Newseego

1. Spigen Tough Armor

Om du är villig att köpa ett fodral som kan leverera pålitlig heavy duty, skulle Spigen Tough Armor vara ett bättre val. Med solid konstruktion som drivs av fallskydd av militär kvalitet ger det ett tillförlitligt skydd mot oavsiktliga fall.

Vinklat grepp är bekvämt att hålla, vilket förhindrar glidning. Inbyggt kickstand är grundat för att göra din medievisning till en fantastisk upplevelse med optimal betraktningsvinkel. Logotyputskärning säkerställer att din iPhones märke har den nödvändiga friheten att glöda. Med stöd för trådlös laddning måste du ta bort fodralet för att ladda enheten trådlöst. Dessutom finns det här skyddsfodralet i sex livfulla färger inklusive blushguld, gunmetal och svart.

USP: Support för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

2. Zizo Bolt-serien

Välj ut det här stativfodralet från Zizo Bolt Series för att erbjuda en fullskydd för din iPhone. Med militärskyddet är det utformat till en mycket tillförlitlig sköld. Den robusta konstruktionen som drivs av högkvalitativt material gör att detta tunga fodral håller länge.

Med det inbyggda stativet ger det en optimal tittarupplevelse. Fodralet har ett skärmskydd av härdat glas med 9H hårdhet för att skydda skärmen från början. Framför allt kan du välja detta fodral i 11 charmiga färger.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

3. Fetrim

Kickstandsfodralet från Fetrim är i två lager med TPU och PC tillsammans med en däckliknande design på baksidan som ger dig ett perfekt grepp medan du håller. De upphöjda kanterna skyddar din iPhone 8 från vanliga fall och stötar. Kanterna runt kameran är också något upphöjda vilket ger extra skydd för den. Exakta skärningar ger dig obegränsad tillgång till alla portar och knappar på iPhone.

Sparkstället på baksidan tillåter landskapsvisning av filmer och musik medan du är på språng. Slutligen finns det tre färgalternativ tillgängliga: svart, grön och blå.

USP: Perfekt grepp

Kolla in på Amazon

4. JETech Slim-Fit

JETech Slim-Fit har en tunn men ändå skyddande design och ser imponerande ut på smarttelefonen. Skapat med högkvalitativt TPU och PC-material, det är en slitstark kostym. Med stötdämpningsdesignen ger den önskad skydd mot fall.

De luftdämpade fyra hörnen förstärker strukturen ytterligare. Det medföljande stativet är väl anpassat för att öka din handsfree-tid. Det finns också Apple-logotyputskärning på baksidan som ytterligare förstärker dess utseende. Dessutom finns fodralet i två färgalternativ som svart och ros.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

5. Tobomoco

Detta fall från Tobomoco liknar något på Fetrim. Även detta har dubbla lager; hård PC och en mjuk TPU för att skydda din iPhone 8 från vanliga fall och stötar. De upphöjda kanterna i hörnen och kameran skyddar din iPhone överallt från damm och smuts. Till skillnad från Fetrim har det här fodralet inte en robust design utan tillräckligt fast för att ha ett perfekt grepp på din telefon.

Stödet på baksidan har både horisontell och vertikal betraktningsanordning. Du kan välja mellan tre olika färger: svart, vitt och rosaguld.

USP: Vertikal och horisontell kickstand

Kolla in på Amazon

6. Zvedeng ZVE

Med den stötsäkra designen är Zvedeng ZVE gjord för att vara en pålitlig följeslagare för iPhone 8. De två lager hölje som är pansrade av hård PC och mjuk TPU kan motstå stötar. Slät interiör hjälper det här fallet vid absorberande chock och håller också skrapan i schack. Upphöjda TPU-kanter håller skärmen från marken när den ligger platt.

Du känner dig bekväm att hålla i enheten med halkskyddet. Utöver funktionerna finns ZVE kickstand i tre färger som svart / grå, mintgrön, roséguld och kommer med 18 månaders garanti.

USP: Upphöjda TPU-kanter

Kolla in på Amazon

7. Spigen Ultra Hybrid S

Låt din helt nya iPhone lysa i sin fullvärdiga form! Spigen Crystal Hybrid är vad du behöver för att visa din smartphone utan några hinder.

Den hårda PC-ryggen är tillräckligt stark för att ge ett väsentligt skydd till enheten. Luftkuddetekniken ger dess kraft mer energi. Höjda läppar lyfter skärmen såväl som kameran från plana ytor för att skydda sig mot repor. Det inbyggda stativet i metall är idealiskt för handsfree-användning av din smartphone. Detta fodral finns i fyra färger som kristallklart och jet svart.

USP: Air Cushion Technology

Kolla in på Amazon

8. Moonmini

Vill du inte ha ett typiskt fodral för kickstand? Ge Moonmini plånboksfodral ett seriöst utseende. Den robusta konstruktionen med hård PC och mjuk TPU har gjort strukturen mycket hållbar. Slät interiör gör det möjligt att sprida stötar och även motstå repor.

Integrerad kickstand lever upp till uppgiften med élan under din videotid. Knapparna är relativt lyhörda med bättre klick, medan exakta utskärningar ger problemfri tillgång till alla funktioner.

USP: Dold kortplats

Kolla in på Amazon

9. ESR

Varför begränsa dig med bara en betraktningsvinkel? Prova ESR kickstand-fodral på din iPhone 8. Det erbjuder både vertikal och horisontell kickstand-funktion. Detta gör att du enkelt kan titta på filmer eller ringa FaceTime och i den position du vill. Bortsett från det är fodralet tåligt och skyddande nog för att ta hand om din enhet perfekt.

De upphöjda kanterna runt skärmen och kameran skyddar dem från repor, medan den mjuka stötfångaren absorberar chocken från normala fall. Slutligen finns det tre färgalternativ till ditt förfogande.

USP: Vertikal och horisontell kickstand

Kolla in på Amazon

10. Newseego

Jag gillar Newseegos kristallklara profil. När den är på har enheten full frihet att skina och fånga all uppmärksamhet. Den hållbara strukturen kan erbjuda den nödvändiga skyddet för din enhet från oavsiktliga fall. Alla fyra hörn har förstärkts av luftkuddtekniken för att snabbt slå chocken.

Den största höjden i detta fodral är det 360-graders vridbara stativet ger önskad betraktningsvinkel. Med böjda sidor har du ett bekvämt grepp. Framför allt har du flera färger att välja mellan roséguld, silver, guld etc.

USP: 360 grader roterbar

Kolla in på Amazon

Ditt val?

Av alla dessa toppfodral, som har vunnit din iPhone? Jag antar att det är den som avmarkerar alla lådor beundransvärt. Det skulle vara fantastiskt att veta namnet och ännu viktigare de funktioner du älskar att se i ditt favoritfodral för iPhone.

Du vill utforska:

 • Bästa iPhone 8 batterifodral
 • Bästa iPhone 8-fodral
 • iPhone 8 Bumper Fodral
 • Bästa plånboksfodral för iPhone 8

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found