Blogg

Hur man speglar Netflix från iPhone till Smart TV

Sedan Netflix har slutat stödja AirPlay har iPhone- och iPad-användare tvingats använda andra metoder för att spegla Netflix från iOS-enhet till sin smart-TV. Tidigare kunde användare använda AirPlay-funktionen för att casta Netflix från iPhones till TV. Man bör dock inte tappa hoppet eftersom det alltid finns några lösningar för att strömma ditt Netflix-innehåll från iPhone till TV.

Du kan behöva ladda ner några appar eller köpa några tillbehör för att strömma din Netflix från iPhone till en smart-TV. Människor älskar att titta på sina favorit Netflix-program och filmer på TV: ns stora skärm och därför måste de använda Netflix på TV.

Hur man castar Netflix från iPhone till Smart TV

  • Streama Netflix från iPhone till TV
  • Använd Chromecast för att titta på Netflix-innehåll från iPhone till TV
  • Använd Smart TV som andra skärm för att casta Netflix från iPhone

Streama Netflix från iPhone till TV med kablar / kontakter

Som nämnts ovan måste du spendera några dollar för att köpa kablar eller kontakter så att du kan ansluta din iPhone till TV: n.

Apple tillverkar själv en blixt digital AV-adapter, och att använda denna adapter är ett av de enklaste sätten att strömma Netflix från din iPhone till TV. Eftersom Apple använder sin egen blixtkabel kan du inte använda någon annan AV-adapter. Du måste köpa Apples blixt till digitala AV-adapter.

När du väl har fått den här produkten kan du ansluta din iPhone till denna adapter, som har en port för att ansluta HDMI-kabel. Således behöver du också en HDMI-kabel som kan anslutas till din smart-TV. När du ansluter HDMI-kabeln till din TV kan du se din enhet (iPhone eller iPad) på din TV. Nu kan du titta på dina appar, videor och annat innehåll som är lagrat på din iPhone eller iPad.

Använd Chromecast för att titta på Netflix-innehåll från iPhone till TV

Chromecast är en av de billigaste lösningarna för att casta ditt Netflix-innehåll från iPhone till TV. Det ger dig en AirPlay-liknande upplevelse. Det finns några utmärkta alternativ tillgängliga på Amazon, som erbjuder både tredje generationens Chromecast och Chromecast Ultra.

Kom ihåg att Chromecst inte levereras med fjärrkontroll; du kan höja / sänka volymen och spela upp med din iPhone eller iPad. Det är super enkelt att ansluta din Netflix från iPhone till en smart TV. När du avboxar produkten kan du hitta en bruksanvisning inuti; du kan följa instruktionerna i handboken för att använda Chromecast.

Använd din Smart TV som andra skärm för att casta Netflix från iPhone

Du kan använda Netflix TV-app för att kasta dess innehåll från din iPhone till din TV. Du kanske undrar om det finns en TV-app för Netflix, varför ska någon casta Netflix från en iPhone? Tja, folk gillar att ladda ner Netflix TV-program och filmer på sina iPhones och iPads, och sedan streamer de det nedladdade innehållet. För detta ändamål kan du använda Netflix andra skärmupplevelse.

Steg 1. Först och främst, anslut din iPhone och smart-TV till samma Wi-Fi-nätverk .

Steg 2. Öppna sedan Netflix- appen på din iPhone och TV.

Steg 3. Logga sedan in på samma Netflix-konto på din iPhone och TV.

Steg 4. Nu är det dags att välja Cast-ikonen från det övre eller nedre högra hörnet på din iPhone-skärm.

Steg 5. På din iPhone måste du välja den enhet du vill titta på ditt Netflix- innehåll på.

Steg 6. Slutligen trycker du på det TV-program eller den film du vill titta på.

Det är alla Netflix-älskare!

Slår av ...

Apple har ett slutet ekosystem, och därför krävs det en lösning för att strömma innehåll från din iPhone / iPad till en enhet som inte är Apple. Vi har listat tre metoder för att spegla ditt Netflix-innehåll från din iOS till TV. Jag hoppas att ett av sätten fungerar för dig!

Relaterade inlägg…

  • Bästa Netflix-tillägg för Safari, Chrome och Firefox
  • Hemliga Netflix-koder för att bläddra bland dolda kategorier

Vilken metod har fungerat för dig? Dela din erfarenhet i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found