Blogg

Bästa iPhone- och iPad-batterisparappar 2020

Batteriproblem på iPhone är en konsekvent smärta i det du vet var. Det är ett vanligt problem som vi alla har stött på på våra iPhones någon gång eller den andra. Vid de flesta tillfällen orsakas problemet av strömkrävande funktioner, som kan hanteras ordentligt för att maximera iPhone-batteriet. Men om du vill gå ett steg längre och ha detaljerad information om hur batteriet fungerar på din enhet och dess faktiska hälsostatus, kan dessa bästa batterisparappar för iPhone och iPad vara till stor hjälp.

# 1. Batterilivslängd - kontrollera driftstider

Batteriets livslängd är vad du behöver för att hålla koll på batteriförbrukningen på din iOS-enhet. Det visar enhetens totala körtid. Du kan till exempel kontrollera samtalstid, Wi-Fi och LTE-surfning, video, ljudtid. Appen visar också djupgående data för ditt batteri så att du förblir medveten om dess tillstånd.

Idag kan du enkelt spåra enhetens batteritid. Det snygga användargränssnittet i kombination med stöd från flera språk, inklusive engelska, albanska, arabiska, katalanska, tjeckiska, nederländska, franska, tyska, grekiska, hebreiska, ungerska, indonesiska, italienska, japanska, koreanska, makedonska, etc. gör denna app mycket användbart.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Battery Saver från lin tongtong

Det är viktigt att känna till batteriets hälsa, så först kan du veta hur bra det kan fungera. Med Battery Saver kan du omedelbart ta reda på det verkliga tillståndet för enhetens batteri och förhindra att det tappar ånga.

Appen visar din enhets minnesstatus och låter dig också övervaka tillgängligt diskutrymme och fyllt utrymme. Dessutom ger appen också några praktiska tips för att förlänga batteriets livslängd på din iPad och iPhone.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. CPU Dasher Master

Som en batteribesparingsapp fungerar “CPU Dasher Master” ganska effektivt. Till skillnad från de flesta av sina motsvarigheter gör det mycket mer än bara att erbjuda enkel batteriinformation på din enhet. Du kan till exempel kontrollera CPU- och minnesinformationen för att mäta enhetens faktiska tillstånd. Det kan spela en nyckelroll för att optimera enhetens prestanda.

Dessutom visar den också nätverksinformation som kan komma långt för att ta reda på hakarna bakom trögheten i nätverket. När det gäller gränssnittet, tycker jag att användargränssnittet är rörigt vilket gör att det finns en minimal mängd inlärningskurva.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Batterisparare - wifi-analysator

Endast en läkare kan låta dig ta reda på vad som gör batteriet på din iPhone och vad som ska göras för att fixa det. Välj Battery Health för att få omfattande information om enhetens batteri och dess slitnivå.

Ta en titt på batteriets totala driftstid. Det ger också hårdvarutest för din enhet. Du kan till exempel lära känna funktionerna för 3D Touch, GPS, ficklampa, volymknapp och mer. Dessutom erbjuder Battery Health ytterligare information om lagring, minne, CPU, GPU, nätverk och mer.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

# 5. Batteri HD +

Battery HD + är en lättanvänd batteriövervakare för din iPhone och iPad. Med den här appen kan du snabbt ta reda på hur mycket juice som finns kvar för din surfning på Internet, samtalstid, videoklipp, musiklyssning etc.

Tack vare widgeten Today kan appen enkelt spåra enhetens batteri. När din enhet är fulladdad varnar den dig för att det är dags att ta bort iPhone från laddning.

Dessutom har Battery HD + stöd för flera språk som engelska, afrikaans, arabiska, bulgariska, katalanska, kroatiska, tjeckiska, danska, nederländska, estniska, filippinska, finska och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Atomiskt batterilivslängd

Även om det inte är en fullfjädrad app för batterisparläge, kan "Atomic Battery Life" spela en anständig roll för att hjälpa dig att hålla reda på batteriet på din iPhone och iPad. Gränssnittsmässigt har den ett modernt utseende och visar imponerande batteri-animationer. Du kan kontrollera enhetens batteriprocent och också spåra hur mycket tid varje app har använts.

Om du hittar att vissa appar överanvänds kan du minska användningen av dem för att minska batteriförbrukningen. Förutom att hjälpa dig att förbättra batteritiden på din iOS-enhet, visar appen också annan viktig enhetsinformation. Du kan till exempel se hur mycket lagring som har använts och hur mycket som finns kvar. Sammantaget är Atomic Battery Life en enkel men ändå effektiv batterisparapp.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Battery Saver - iDevice Battery Life

Den här erbjuder massor av viktig information som hjälper dig att hitta de skyldiga och ge din iPhones batteritid. Du kan noggrant övervaka batterianvändningen på din enhet och lära dig vilka aktiviteter som orsakar batteriets urladdning.

Appen visar också den totala körtiden för varje aktivitet som surfning, video, samtalstid och mer. Du kan också ta reda på återstående diskutrymme. Mer betydelsefullt är appen också tillgänglig för Apple Watch så att du kan kontrollera batteriets status på din iPhone direkt från din smartwatch.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Batterivård

“Battery Care” fungerar som en smart guide och hjälper dig att hålla koll på batterianvändningen. Appen innehåller några värdefulla tips som kan vara avgörande för att förlänga batteriets livslängd på din enhet. Dessutom kan de också vara till stor hjälp när du laddar din enhet säkert.

Den djupgående batteridata ger dig rätt inblick i strömförbrukningen och hur du kan minska den. Dessutom stöder Battery Care flera språk inklusive engelska, franska, japanska, koreanska, ryska och förenklad kinesiska.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

# 9. Fullt batteri - Saver Boost

Denna app kan hjälpa dig att få ut det mesta av din iPhones batteri. Du kan dra nytta av de användbara tipsen för att räkna ut sätten att förhindra att de energikrävande funktionerna går ihop och minskar den onödiga batteriförbrukningen.

Med batterisparlappen kan du hålla reda på återstående tid för flera saker som ljuduppspelning, användning av Internet och mer. Dessutom låter det dig ta reda på viktig information som App CPU-användning, RAM-minne, modell och grafik så att du förblir uppdaterad om systemstatus.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det var allt tills vidare!

Stärka ditt iPhone-batteri så länge!

Dra nu full nytta av dessa appar för att perfekt hantera batteriets livslängd på din iPhone. Jag är säker på att de kan vara till stor hjälp för att sätta igång enheten för att hålla längre.

Om det finns en app som vi har missat att inkludera i den här listan, låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du bör inte missa dessa inlägg också:

  • Bästa kraftbanker för iPhone och iPad
  • Bästa USB C till blixtkablar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found