Blogg

Bästa Virtual Reality-headsetet för iPhone 2021

Virtual Reality-headsetet är ett utmärkt sätt att njuta av den större upplevelsen än livet. Även om jag inte är en hardcore-spelare, undanröjer jag mig aldrig utmaningen och gillar att ta kampen till oppositionen för absolut dominans! När det gäller 3D-filmer har jag en enorm fascination för de som skryter med flera vändningar. Baserat på de kvaliteter de är utrustade med är dessa mina bästa VR-hörlurar för iPhone.

# 1. Pansonite

Om komfort är din prioritet kommer VR-setet från Pansonite att behaga dig på alla sätt. Extra mjuk kudde skämmer bort näsan och ansiktet även om du har den på i timmar. Med inbyggda hörlurar behöver du inte ta bort VR-uppsättningen även om någon ringer till dig. HD-hartslinsen ger dig en tydlig bild utan att skada dina ögon.

Med den justering som finns tillgänglig på toppen av VR-uppsättningen kan du justera linsen efter dina behov. Den levereras också med en Bluetooth-fjärrkontroll för att styra de flesta funktioner på din iPhone, så att du inte blir störd när du njuter av spelet eller tittar på en film.

Kompatibilitet: iPhone X, 8, 7, 6 / 6s plus

USP: Inbyggd hörlurar

Kolla in på Amazon

# 2. DESTEK

Med ett synfält på 103 grader tittar du inte bara på; det känns som om du är en del av filmen. Kristallklar bildkvalitet är anmärkningsvärt utmärkt. Den har också anti-blått HD-objektiv som ger oöverträffad klarhet som kan jämföras med IMAX. Den levereras med en fjärrkontroll som gör allt arbete; oavsett om du kontrollerar volymen medan du tittar på en film eller kontrollerar din karaktär i spelet.

De mjuka kuddarna på setet ger dig en bekväm visning i timmar, medan remmen är något högre så att den går över öronen. Det kommer inte heller att smärta ditt huvud på ryggen. Den enda nackdelen är att du inte kan ha på dig dina glasögon när du använder den.

Kompatibilitet: iPhone Xs / Max / XR / X / 8/7 Plus / 6s / 6/6 Plus

USP: Anti-blått HD-objektiv

Kolla in på Amazon

# 3. BNEXT

VR-headsetet från BNEXT erbjuder större linser jämfört med andra produkter, vilket ger bättre tittarupplevelse. Den här är perfekt för speländamål eftersom den ger bättre FD- och OD-justeringar med extra bred FOV för att utöka betraktningsvinkeln. Precis som alla andra headset är beslaget och remmarna otroligt mjuka för att ge komfort i timmar.

Den enda begränsningen är att den inte kommer med inbyggd hörlurar eller fjärrkontroll och att hantera alla dem separat kan vara lite tråkigt. Men det kommer med några gratis VR-innehåll.

Kompatibilitet: Alla iPhones

USP: Gratis VR-innehåll med headset

Kolla in på Amazon

# 4. LEKAMXING

LEKAMXING har en trendig och ergonomisk design och har en imponerande profil. Den levereras med justerbara huvudremmar som ger den nödvändiga bekvämligheten och spelar också en viktig roll för att öka mysigheten.

PU-lädermask känns trevligt att röra vid, medan den avtagbara absorptionspanelen hjälper smarttelefonen att förbli sval. Således kommer din långa löpning med spel inte att ha någon inverkan på din smartphone. Den enkla linsjusteringen förbättrar visningskvaliteten. Slutligen stöds LEKAMXING av 90-dagars garanti.

Kompatibilitet: 4.7-6.0 Inche skärmstorlek

USP: PU lädermask

Kolla in på Amazon

# 5. Osloon

Vi kan lätt säga att Osloon är ett av de bästa VR-headseten för iPhone. Den har allt du behöver och inte bara det, kvaliteten är överlägsen jämfört med andra. Med inbyggda hörlurar för att ringa kontrollknappar på headsetet har det täckt dig när du har setet på. Bekvämt läder och perfekt passform över huvudet är ett stort plus. Du kan till och med justera hörlurarna efter dina öron.

Den enda nackdelen är att den inte kommer med en fjärrkontroll för spel. Du kan behöva skaffa den separat.

Kompatibilitet: iPhone Xs, X, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6, 6 Plus, 6s, 5

USP: Knapp för samtalsalternativ på headsetet

Kolla in på Amazon

# 6. SAMMANFOGA

Här kommer VR-headsetet ”MERGE” som har uppskattats av både experter och användare. Det är den stolta vinnaren av flera kända utmärkelser inklusive Academics 'Choice Award och 2017 Parents' Choice Award.

Tillverkad av marshmallow-mjukt skummaterial, känns headsetet ganska mysigt. Därför blir du inte utsliten även efter ett maratonspel. Dubbla ingångsknappar och justerbara linser förbättrar dess användbarhet ytterligare. Bortsett från det finns MERGE i nio livfulla färgalternativ som grön, lila, gul, grå, kricka, etc.

Kompatibilitet: iPhone 7/7 plus / 6/6 plus / 6s

USP: Marshmallow-soft foam-material

Kolla in på Amazon

# 7. VR SHINECON

"VR SHINECON" satsar stort på en ergonomisk design som gör det till ett fullt VR-headset i timmar av 3D-spel. Tygdesignen med den inbyggda avtagbara läderkudden gör den super bekväm att bära.

PMMA optisk hartslins har åtta lager nano-beläggning som minskar optisk deformitet och bländning. Som ett resultat är det mindre risk för ögontrötthet även efter en maratonlopp. Slutligen ser den mjuka svampen på insidan till att din smartphone har den sköld som behövs för att hålla repor.

Kompatibilitet: iPhones med 4,7-6,0 tums skärmstorlek

USP: PMMA optiskt harts med 8 lager nano-beläggning

Kolla in på Amazon

# 8. VR EMPIRE

Det som ger "VR EMPIRE" en fördel framför andra är 120 ° FOV. Så om du vill ha en mer intensiv spelupplevelse kan detta VR-headset leva upp till faktureringen ganska bra.

Tack vare den integrerade linsen mot blått ljus har dina ögon det extra skyddet. Därför kommer timmar av spel eller film att inte skada dina ögon eller tömma dig helt.

En annan anmärkningsvärd egenskap hos detta headset är tvåvägsfacket som säkerställer att smarttelefonen inte skakar alls.

Kompatibilitet: Alla smartphones med skärmstorlek mellan 4,0 och 6,5 tum

USP: Integrerad lins mot blått ljus

Kolla in på Amazon

# 9. VeeR VR Falcon

Med en trendig design är "VeeR VR Falcon" fullt utrustad för att ge en uppslukande tittarupplevelse. Vad som gör det värt att överväga allvarligt är HiFi aktiv brusreducerande teknik. Det betyder att buller utifrån inte kommer att hämma ditt spel eller den roliga filmen.

Den inbyggda mikrofonen ger kristallklart ljud. Med hjälp av bi-focus-justeringarna (FD / IPD) kan du utöka betraktningsvinkeln och djupet för varje öga för att få en förbättrad tittarupplevelse.

Kompatibilitet: iPhone XR, XS, X, 8/8 Plus, 7, 7 Plus, 6/6 Plus, 6s / 6s Plus

USP: HiFi aktiv brusreducerande teknik

Kolla in på Amazon

# 10. GEARSONE

Detta speciella VR-headset har ett 103-graders synfält för 360-graders uppslukande upplevelse. Det T-formade bandet är utformat så att det inte stör dina öron. Den har pekfunktionalitet som kan användas för att styra filmer eller spela spel.

Du kan justera PD och FD för att få en helt tydlig bild. Slutligen är headsetet inte kompatibelt med glasögon.

Kompatibilitet: iPhone Xs, X, 8/8 Plus, 7/7 Plus, 6 / 6s plus

USP: Bekväm för lång tids visning

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner!

Vad är din favorit?

Så det är dags att berätta vilket av ovanstående headset som har uppfyllt ditt krav? Dessutom berätta för oss om de funktioner du har hittat märkbart i dem.

Du kanske vill hänvisa:

  • Bluetooth-hörlurar för iPhone X, 8/8 Plus
  • Bästa kraftbanker för iPhone X, 8/8 Plus
  • Billaddare för iPhone X, 8/8 Plus
  • Bästa bilfästen för iPhone X, 8/8 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found