Blogg

Återvinn din gamla teknik med Apples återvinningsprogram

Vad händer när våra smartphones, datorer eller tekniska produkter blir för gamla för att leverera önskad prestanda? Många av oss slänger dem antingen i kylhuset eller säljer dem billigt.

Men lite tänker vi någonsin på att återvinna våra oanvända saker, eller hur? Eftersom resurserna är begränsade och inte ökar så snabbt som våra behov, måste vi vara extremt känsliga för dem - innan det verkligen blir för sent ...

Återvinning kan gå långt för att minska föroreningar och rädda denna fantastiska planet från förstörelse.

”Återvinning är ett av de bästa sätten för dig att ha en positiv inverkan på den värld vi lever i. Återvinning är viktigt både för den naturliga miljön och för oss. Vi måste agera snabbt eftersom mängden avfall vi skapar ökar hela tiden. ”

Bortsett från att lova att göra produkter med 100% återvunnet material har Apple kommit med ett prisvärt återvinningsprogram. Du kan byta in din gamla enhet för att få Apple Store presentkort. Om din enhet inte är berättigad till kredit kommer Apple att återvinna din gamla teknik gratis.

Vill du dra nytta av det här fantastiska initiativet? Ta reda på hur du kan återvinna din oanvända iPhone, iPad, Apple Watch, Mac eller någon annan teknik med Apples återvinningsprogram!

Återvinn din oanvända tekniska enhet med Apples återvinningsprogram

Först och främst, se till att säkerhetskopiera din enhet

För att komma igång måste du säkerhetskopiera din enhet för att säkerställa att all din data är säker. I själva verket är detta det första du bör göra innan du går till någon radikal process. Så glöm inte att skydda dina personliga filer tillsammans med all känslig information.

Om din enhet är för gammal och inte har några viktiga data behöver du inte oroa dig för någonting.

Torka bort hela din enhet

När du har säkerhetskopierat allt rensar du bort all data från din enhet. Ja, det är väldigt viktigt och måste göras utan att misslyckas. Så gör det innan du går vidare.

Gå över till Apples återvinningsprogramwebbplats

Gå nu till Apples webbplats för återvinningsprogram. På den här skärmen bör du se listan över flera länder där Apple erbjuder återvinnings- eller inbytesprogram. Gå till ditt lands avsnitt och klicka på Läs mer.

Nu måste du rulla ner och välja en enhet från flera alternativ som smartphone, surfplatta, dator, smartwatch och andra enheter. Därefter kan du behöva ange informationen relaterad till din enhet. För det fall att enheten inte uppfyller kraven för ett presentkort kommer Apple att återvinna det gratis.

Du måste ange en adress och acceptera villkoren. Sedan skickar Apples partner dig ett inbytespaket eller fraktetiketten. I slutändan klickar du på Slutför.

"Kom ihåg att vår Lil-ansträngning kan visa sig vara den mycket nödvändiga livräddaren för planeten."

Det är hög tid att vi börjar ge tillbaka till planeten så mycket vi kan. Förutom att hantera avfall på ett klokt sätt måste vi alltid leta efter sätt att minska den befintliga föroreningen.

De säger med rätta: "För att göra världen bättre måste vi först bli bättre." När var och en av oss börjar ta hand om vårt ansvar blir världen automatiskt en mer önskvärd plats att bo på. Och så kommer den fantastiska planeten ...

Du vill också ta en snabb titt på följande inlägg:

  • Bästa hälsoappar för iPhone och iPad
  • Sleep Tracking-appar för iPhone och iPad
  • Kalorispårningsappar för iPhone och iPad
  • Bästa Apple Watch Health Apps
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found