Blogg

Bästa iPhone 6s batterifodral 2021

iPhone 6s-användare har alltid klagat över batteriets livslängd. Oavsett hur många tips eller tricks du försöker kommer du alltid att vara missnöjd med din iPhones batteriprestanda. Vi måste antingen hitta en laddningspunkt eller ha en kraftbank med oss. Under denna fråga om batteriladdning har vi handplockat några av de bästa batterifodralna för din iPhone 6s. De ser till att din enhet alltid är igång och redo att gå. Kontrollera bara listan nedan för att göra det enkelt att välja.

1. Mophie Juice Pack

Ingen lista över de bästa iPhone 6s batterifodral kan vara komplett utan denna populära märke-mophie. Juice Pack kanske inte kan skryta med ett enormt batteri men det är 1840 mAh batteri är tillräckligt bra för att ge mer än 20 timmars extra samtalstid.

När det gäller design ser detta batterifodral lite ut på den smalare sidan. Med den gummerade utsidan får du bättre grepp. Dessutom kan det också uthärda droppar och avvärja skrapor.

Dessutom kan du välja Juice Pack i fyra attraktiva färgalternativ inklusive svart, blå, rosa och lila.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

2. QTshine

För ett smart och tillförlitligt alternativ, kolla in det här batterifodralet som är utrustat med ett kraftfullt 6000 mAh inbyggt litiumpolymerbatteripaket. Det mer än fördubblar din iPhones batteritid och är perfekt för resor och utomhus.

Dessutom kommer 360-graders stötfångardesign att skydda din enhet från repor eller annat dagligt slitage. Den är också packad med högkvalitativa polymerbatterier och en säker kretsschema för att förhindra överhettning, kortslutning, överladdning och urladdning.

USP: Kraftfull och skyddande

Kolla in på Amazon

3. Wavypo

För extra batteri, gå inte efter din blixtkabel eller adapter, köp Wavypos batterifodral till din iPhone. Detta 4000 mAh förlängda uppladdningsbara laddningsfodral fungerar som en bärbar powerbank och skyddar din iPhone från potentiell skada.

Det här externa batteripaketet tillför 150% extra batteritid till din smartphone. Det inbyggda litiumpolymerbatteriet ger dig 18 timmars samtalstid, 12 timmars internetsökning eller 70 timmars ljudspel.

USP: Säker att ladda

Kolla in på Amazon

4. Pxwaxpy

Detta batterifodral för din iPhone 6s ger inte bara ström till din telefon utan också 360 graders skydd mot repor och annat dagligt slitage. Högkvalitativa marker skyddar mot överhettning, överladdning och kortslutning.

Vidare stöder batteripaketet synkronisering av data till din dator och laddar din telefon samtidigt utan att ta bort den. Den finns i tre färger, nämligen svart, rosa och rött.

USP: Färgalternativ

Kolla in på Amazon

5. HETP

Ett batterifodral från HETP ger upp till 200% mer ström till din iPhone 6s. Med den här extra kraften kan du surfa på Internet, titta på videor, lyssna på musik och prata med dina nära och kära under lång tid. En anmärkningsvärd egenskap hos detta batterifodral är att det skyddar din telefon inte bara externt utan också internt. Överladdning och överhettning är vanliga problem med vanliga batterifodral, men inte med HETP-fodral.

En annan viktig funktion är enkel installation och borttagning. Många användare har upplevt att de har svårt att installera ett batterifodral. HETPs batteripaket är exakt utformat för att passa bekvämt på din iPhone 6s.

USP: Skydd med dubbla lager

Kolla in på Amazon

6. Nyko

Ett smalt batterifodral är en sällsynt syn i världen av smarttelefontillbehör. Nyko har dock bara tillverkat 12 mm tjockt batterifodral, vilket ger 1550 mAh kapacitet. Batteriets kapacitet i det här fodralet räcker inte för en pro-användare, men det kan ge upp till 80% batteritid på din iPhone.

Detta batterifodral är tillverkat av mjukt gummi och högkvalitativa hårda plastmaterial som ger en utmärkt mjuk finish. Kontrollera den dedikerade strömknappens laddningsindikator, som låter dig veta hur mycket laddning du behöver.

USP: Strömknappens laddningsindikator

Kolla in på Amazon

7. Alpatronix

Alpatronix batterifodral är en stilikon, finish och utseende är imponerande. Bortsett från skönhet är fodralet certifierat av Apple och har ett 3100mAh batteri under huven. Liksom andra batterifodral kan du synkronisera och ladda samtidigt.

Den exakta klippningen motsätter sig ingen funktion av iPhone 6s. Slutligen finns det många olika färger tillsammans med olika stötfångare som passar din stil.

USP: MFi-certifierad

Kolla in på Amazon

8. i-Blason

i-Blason är känd för att tillverka robusta fodral för iPhones. Den här gången har företaget kommit med ett batterifodral. I-Blason har dock behållit sin signaturstyrka i det här fallet, vilket är Apple MFI-certifierat.

i-Blasons berömmelse vilar främst på dess förmåga att tillverka kickstand-fodral. Och denna talang syns i detta batterifodral, vilket förstärks av ett hölsterfodral. Företaget har använt jon-litiumpolymermaterial för att tillverka detta 3200mAh batterifodral.

USP: Bältesklämma hölster batterifodral

Kolla in på Amazon

9. LoHi

Detta iPhone 6s batterifodral kommer med det mest robusta klämman som inte går sönder när du drar ut mobiltelefonen från batterifodralet. Så det är ett hållbart och pålitligt alternativ när du behöver mer ström när du är på språng. Den laddar din telefon helt på två timmar.

Dessutom har den automatisk avstängning och intelligenta strömhanteringsfunktioner för att skydda din telefon från överhettning och överladdning. Väskans smala design gör den mer bärbar, så det är bekvämt för vardagsbruk.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

10. Oakwill

Oakwill kommer med ett av de bästa batteribatterierna för din iPhone 6s. En anmärkningsvärd funktion är LED-indikatorer som visar batteristatusen för den här bärbara laddaren. När det här laddningsfodralet tar slut, kan du snabbt ladda det med en laddningskabel.

Oakwill har packat 5000 mAh Li-polymer uppladdningsbart batteri, vilket gör att du kan njuta av 28 timmars samtalstid, 98 timmars musiktid och 22 timmars videotid.

USP: Bekväm LED-indikator

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Summering…

Det bästa med batterifodral är att de är bärbara laddare. Istället för att hålla de tunga kraftbankerna är det otroligt bekvämt att installera ett batterifodral som alltid håller din iPhone laddad.

Du kanske också vill utforska andra iPhone 6s tillbehör:

  • Bästa iPhone 6s plånboksfodral
  • Bästa iPhone 6s bumperfodral
  • iPhone 6 / 6s Plus Billaddare
  • Bästa iPhone 6 Plus dockningsstationer
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found