Blogg

Bästa iPhone 8 Plus skärmskydd i härdat glas

Skärmskydd är ett måste för pekskärmens säkerhet. Det är därför du vill utforska den finaste samlingen av de bästa skärmskyddet i iPhone 8 Plus för att välja ett perfekt skydd för skärmen. När jag valde dessa topp 10 skärmskydd av härdat glas för iPhone 8 Plus, såg jag till att de ger kristallklarhet och är mycket lyhörda. Jag har bara tagit upp de som har branschstandard. Låt oss gå över för att ta reda på vad de mer har att erbjuda!

1. Spigen

Spigen skärmskydd är utformad för att vara en pålitlig sköld för skärmen. Med den perfekta utskärningen; skyddet erbjuder full täckning till pekskärmen och problemfri installation. Tillverkad av härdat premiumglas och ger HD-klarhet. Med 9H-hårdhet är skyddet fullt kapabelt att skydda skärmen även mot den vassa kniven.

Den är gjord för att vara fallvänlig och känns väldigt lyhörd för beröringen. Dessutom finns den i dubbla förpackningar med livstidsgaranti.

USP: 9H hårdhet

Kolla in på Amazon

2. iSOUL

Med 99,99% högupplöst klar hydrofob och oleofob beläggning är detta härdade glas väl utrustat för att skydda mot olja och svettrester från fingeravtryck. Det är exakt laserskuret för att passa perfekt till din telefon och täcka skärmen exakt.

Dessutom är det otroligt enkelt att installera utan att luftbubblor och skräp bildas under det. Hårdheten skyddar skärmen från repor, damm och allmänt slitage. Det är också ett av de mest prisvärda skärmskyddet för din iPhone 8 Plus.

USP: Billigt

Kolla in på Amazon

3. i-Blason

i-Blason skärmskydd är skapat med det finaste härdat glasmaterialet och helt reptåligt. Med den perfekta utskärningen ger den fullständig täckning till skärmen.

Med 9H-hårdheten är den extremt hållbar och har lite kortare kanter för att undvika att fodralet lyfter glaset. Den oleofoba beläggningen förhindrar fingeravtryck och fläckar från att skada funktionens funktion. Dessutom kommer detta skydd i dubbla förpackningar.

USP: Oleofob beläggning

Kolla in på Amazon

4. Ailun

LK skärmskydd är otroligt tunt. Men gå inte med sin tunna design eftersom den har 9H-hårdhet som är tillräckligt bra för att skydda skärmen även mot ett skarpt föremål.

Därför behöver du inte oroa dig för skyddet av skärmen även om den tyvärr möter det fula mötet med tangenter. Flexibelt glas ger problemfri installation och är gjord för att vara fallvänlig.

HD-klarhet säkerställer att du får optimal tittarupplevelse. Den hydrofoba och oleofoba skärmbeläggningen håller bort svett, oljerester. Som ett resultat fortsätter den att fungera ordentligt i fullfjädrad form länge. Dessutom finns detta förstklassiga skärmskydd i dubbla förpackningar.

USP: HD-klarhet

Kolla in på Amazon

5. ZAGG InvisibleShield

ZAGG InvisibleShield är gjord för att vara ett förstklassigt skärmskydd. Det är skapat med förstklassigt härdat glas och är helt reptåligt.

Högupplöst klarhet tillsammans med förmågan till hög beröringskänslighet gör det till en riktig affär. Med branschstandard hårdhet ombord, är den pansrad för att hålla länge. Den erbjuder bubbelfri installation och lämnar inga rester efter när den tas bort.

USP: Härdat glas av högsta kvalitet

Kolla in på Amazon

6. amFilm

Den enda kvalitet som gör amFilm så användbar är förmågan att leverera 99% tydlighet. Med bara 0,3 mm tjocklek är det en av de tunnaste skärmskydden på marknaden. 9H-ythårdheten gör den extremt hållbar.

Oleofob beläggning håller fingeravtryck borta och låter inte heller smuts byggas upp. Eftersom den är mycket känslig för beröring kommer du att ha en bekvämare tid medan du utnyttjar beröringsgesterna. Framför allt får du det här skärmskyddet i dubbla förpackningar.

USP: Anti-fingeravtryck

Kolla in på Amazon

7. Tech Armor

Detta ballistiska glasskärmskydd från Tech Armor är vad du behöver för att erbjuda pålitlig skärm till pekskärmen. På grund av de böjda kanterna är den fläckfritt installerad på skärmen.

99,99% HD-klarhet förbättrar din tittarupplevelse enormt. Eftersom det är mycket lyhört kommer du att njuta av att använda 3D Touch på din enhet.

Den oleofoba beläggningen håller bort olja och svett; och därmed behålla sin kvalitet länge. Dessutom kommer detta förstklassiga skärmskydd med livstidsgaranti.

USP: Mycket lyhörd

Kolla in på Amazon

8. JETech

JETech erbjuder en bubbelfri installation. Med runda kanter är skärmskyddet sömlöst monterat på displayen. Tjockleken på 0,33 mm gör den till en av de tunnaste skydd som för närvarande finns på marknaden.

Det kan motstå repor upp till 9H hårdhet. Hög respons och transparens gör det mycket användarvänligt. Paketet innehåller skärmskydd i härdat glas.

USP: Bubbelfri installation

Kolla in på Amazon

9. Ringke

Detta skyddsglas från Ringke har en snygg krökning som gör att det kan monteras exakt på en plan yta. Den är bara 0,3 mm tjock. Den förstklassiga härdade glasytan är exceptionellt stark, så att den lätt kan klara sig.

9H-hårdheten stärker dess hållbarhet ytterligare, medan den släta ytan förstärker din användarupplevelse. Bortsett från detta fallvänliga skärmskydd kommer i dubbla förpackningar.

USP: Elegant krökning

Kolla in på Amazon

10. OtterBox ALFA-GLASSERIER

Detta skärmskydd från OtterBox ALPHA GLASS SERIES är grundat för att ge HD-klarhet som enormt stärker din tittarupplevelse. Anti-splittringsstrukturen är mycket stark och kan helt förhindra repor. Den fäster perfekt på den plana ytan; erbjuder full täckning.

Glaset tillåter inte smuts eller damm att byggas upp. Det är extremt smidigt och mycket lyhört för beröring. Därför har du inga problem med att använda svepgest eller 3D Touch på din enhet.

USP: Anti-splittring

Kolla in på Amazon

Ditt val?

Förutsatt att alla dessa skärmskydd har klarat ditt syratest! Vilken har du valt för din enhet?

Har jag glömt att inkludera något toppskydd i den här listan? Låt mig veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 8 Plus-fodral
  • Plånboksfodral för iPhone 8 Plus
  • Bästa iPhone 8 Plus-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found