Blogg

Bästa iMac Pro-stativ 2021

iMac Pro är ett absolut odjur. Fylld med kraftfull teknik är iMac en stor tillgång för pro-användare. Om du just har köpt den här mäktiga datorn kanske du vill utforska de bästa iMac Pro-stativen för att hålla ditt skrivbord fullt organiserat. Den här översta iMac Pro-stativet hjälper dig att förbättra visningen och hålla din dator sval med rätt ventilation. Dessutom erbjuder de också ytterligare arbetsyta för att dölja mindre saker. Läs vidare för att ta en titt på dem och välja den som är grundad för dina behov!

 1. Twelve South HiRise Pro iMac Pro Stand
 2. 1homefurnit iMac-stativ
 3. Royal Craft Wood stativ för iMac Pro
 4. Jokitech iMac Pro-stativ
 5. Satechi stativ för iMac Pro
 6. AmazonBasics iMac Pro-stativ
 7. TansyShop stativ för iMac Pro
 8. SAMDI iMac-stativ
 9. CASIII Stativ för iMac
 10. SONGMICS iMac Pro-stativ

1. Twelve South HiRise Pro

Twelve Souths HiRise Pro är det mest skickliga stället för din iMac Pro. Den vändbara valnöt / aluminiumfronten ger den ett unikt utseende. Den är välbyggd och har höjdjusterbar design.

HiRise Pro kan höja din dator till fyra olika höjder, vilket ger en super praktisk ergonomisk inställning. Stativet har mycket gömutrymme där du kommer att behålla olika föremål som kablar, laddare, hörlurar etc.

Du kan bekvämt komma åt och hantera dina sladdar från nav. Med den vadderade läderytan förhindrar du att dina enheter blir repor.

USP: Höjdjusterbar design

Kolla in på Amazon

2. 1 hemförmögenhet

Det här universella skärmstället från 1homefurnit tar hand om de flesta av dina behov. Och det är inte dyrt (148,99 USD) heller.

På grund av den välbyggda designen och den släta ytan kan den enkelt passa in i både kontors- och hemmiljöer. Förutom att den har en robust konstruktion, har den ett stort fack där du kan lagra dina böcker och andra föremål.

Stativet har också en smartphonehållare så att du kan docka din iPhone och kolla in de senaste varningarna medan du arbetar på din Mac. Med det användbara navet kommer du att kunna hantera dina kablar snyggt.

USP: Smartphonehållare

Kolla in på Amazon

3. Royal Craft Wood

Titta bara över det, så förlorar du ditt hjärta till bambustativet för din iMac Pro. En enda monter ger dig flera fördelar. Förutom att använda den som ett iMac Pro-stativ kan du lägga dina iPhones och andra pappersvaror du behöver på ditt kontor.

Denna skrivbordsarrangör med flera användningsområden kommer med fack för koppar, mobiltelefoner, surfplattor, visitkort, penna / pennor / radergummi, armbandsur och mer. För att undvika nacke kan du justera stativets vinkel.

USP: Miljövänligt trä

Kolla in på Amazon

4. Jokitech

Sportar en snygg design; Jokitechs monter är värt en titt. Tillverkad av högkvalitativ aluminiumlegering, den ser ganska solid ut och kan hålla din dator stadigt. Med den oxiderade ytan blir det också en bra matchning med din Mac.

Tack vare de slitstarka benen glider stativet inte på någon yta. Du kan använda det undre utrymmet för att lagra tangentbord och mus. När det gäller färger ger Jokitech detta märkbara stativ i elegant silver och vintage rymdgrå.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

5. Satechi

Satechis skärmställ har ett enkelt och raffinerat utseende. Den är byggd med förstklassig aluminiumlegering och har en solid men elegant struktur. Det som ytterligare förstärker designen är den metalliska ytan, som också kompletterar perfekt med utseendet på din iMac.

Stativet lyfter datorn till en bekväm höjd, vilket gör det lättare för dig att visa skärmen. Som ett resultat kommer det att vara bekvämare att arbeta längre på din iMac.

Förutom att förbättra ventilationen, hugger den också ut extra utrymme så att du kan lagra saker som laddstation, smartphone, kontorsmateriel, tangentbord, USB-hubb etc.

USP: Pro-design

Kolla in på Amazon

6. AmazonBasics

Om du vill få ett enkelt och prisvärt bildskärmsställ kan du prova AmazonBasics. Den är klar med högkvalitativ metall och har en robust konstruktion. Förmågan att hålla vikten upp till 40 pund gör den fullt utrustad för att vara en bra satsning för din iMac.

Det höjer din dator till ögonhöjd och förbättrar därmed din visning. Således kommer dina arbetstimmar inte att spänna ryggen. Dessutom skapar det ett 13-tums tomt utrymme där alla dina småföremål kan vila säkert.

USP: Metallkonstruktion av högsta kvalitet

Kolla in på Amazon

7. TansyShop

Så mycket om välgjord aluminiumstativ? Om du gillar att köpa ett raffinerat träställ skulle TansyShop vara värt att titta närmare på det. Skapat med kvalitetsträ, det är extremt starkt och håller säkert din iMac.

Stativets retroutseende kan passa fint in i ditt kontors inredning. Med den smarta kabelhanteringen säkerställer det att det inte finns några kabelförluster och att ditt skrivbord förblir rent. Ännu bättre, TansyShop finns i flera färger och även kompatibel med alla skärmar och datorer.

USP: Hållbar struktur

Kolla in på Amazon

8. Mind Reader

Mind Reader har skapat inte bara ett bildskärmstativ utan också en skrivbordsarrangör för att hålla dina tillbehör på plats. Den levereras med så många som 10 olika fack där du kan förvara dina tillbehör som kablar, pennor, nätadaptrar säkert. Perfekt om du vill hålla ditt skrivbord rörigt och också erbjuda en säker plats för dina saker.

Prata om byggkvaliteten; Mind Reader-stativet ser hållbart ut och höjer din dator med två tum. Det räcker att låta dig arbeta bekvämt. Dessutom har de avtagbara benen dig möjlighet att anpassa din skärmhöjd.

USP: 10 olika fack

Kolla in på Amazon

9. Tribesigns

Detta bambuträ från "Tribesigns" har imponerande handgjord design. Den miljövänliga bambu förstärker konstruktionen och gör att den håller längre.

Den har ett par lådor så att du kan förvara dina saker. Dessutom har den ett stort fack där du kan hålla dina små föremål säkert. Kolla in alternativet för att hålla din smartphone, kopp och behålla dina pennor.

Det finns också ett alternativ att hålla tangentbordet under för att spara gott om plats på skrivbordet. Och med den oklara kabelhanteringen ger det ditt skrivbord ett rent utseende.

USP: Imponerande handgjord design

Kolla in på Amazon

10. SONGMICS

Det här trästället från “SONGMICS” borde vara ett bra val om du vill anamma den naturliga känslan. Stativet är tillverkat av äkta bambu och sportig slät yta som ger det ett imponerande utseende.

Det höjer din dator till en idealisk höjd så att det är mindre risk för nacke. Det finns sex kortplatser och tre separeringskort för att säkerställa att alla dina lagringskrav uppfylls.

Därför kommer du att kunna hålla dina smartphones, mus, penna, böcker säkert på plats. Således förblir ditt skrivbord rent.

USP: äkta bambuträ

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val?

Så vilken av de ovan nämnda stativen har du valt för din helt nya iMac? Är det den som är dyraste eller den som är ganska prisvärd men ändå mycket funktionell? Låt oss veta ditt val i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

 • Bästa stativ för MacBook Pro
 • Bästa stativ för iPad Pro
 • Ärmar för MacBook Pro
 • Bästa väskor för MacBook Pro

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found