Blogg

Bästa affärsappar för iPhone och iPad 2021

En affärsman är en heltidsansvarig som måste hantera tusen saker dygnet runt. Därför har ingen affärspersonal råd att följa 9 till 5 arbetstimmar om han måste ligga före loppet. Och det är här de bästa affärsapparna för iPhone spelar in! Med tanke på olika behov har vi valt de appar som kan vara oerhört hjälpsamma för att förenkla olika uppgifter. Med dessa moderna appar på din radar kommer du att kunna driva ditt företag direkt från fingertopparna. Oavsett om det handlar om att hantera e-post på ett intelligent sätt, ta kontroll över projekt eller planera uppgifterna korrekt kan de hålla ditt arbetsflöde synkroniserat med din höga efterfrågan.

1. Smartsheet - App för projektledning

Projektledning är en tråkig uppgift som kräver att du är proaktiv för att få önskat resultat. För att hålla reda på ett antal anställda och kolla in den senaste statusen för de projekt de arbetar med, är en projektledningsapp ett måste.

Välj Smartsheet så att du kan hantera dina affärsprojekt smidigt. Från ett avstånd på tusen mil kan du hålla koll på alla händelser på ditt kontor. Dessutom kommer du att ge dina värdefulla insatser i affärsverksamheten från en avlägsen plats.

Appen låter dig också bifoga filer, ställa in varningar, visa Gantt-diagram och mer. Använd mallar som projektplan, försäljningsrörledning, projektbudget för att ge dina uppgifter ett imponerande utseende.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. QuickBooks

QuickBooks anses vara en av de mest bokföringsapparna för att ta bort all stress från kontohantering. Med det kan du skapa och skicka professionella fakturor och uppskattningar till dina kunder.

Du kommer också att kunna ta bilder av dina kvitton och kontrollera dina dagliga utgifter. Håll koll på betalningar och rekordförsäljning. Appen låter dig också visa utgifter efter kategorier. Dessutom kan du snabbt anpassa alla dina försäljningsformulär med din logotyp och fält.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Microsoft PowerPoint

Microsofts PowerPoint är utan tvekan den mest populära presentationsappen på alla plattformar. Det som sticker ut den här appen är det välbekanta gränssnittet i kombination med de lättanvända verktygen. Därför är det ganska enkelt att skapa och redigera presentationer.

Du kan helst anpassa ditt projekt för att göra ett bestående intryck. Med samarbetsverktyget alltid på gång kommer du att kunna arbeta sömlöst med ditt team. Dessutom lagras dina filer automatiskt på OneDrive för ökad säkerhet och tillgänglighet.

Utöver allt har PowerPoint stöd för ett antal språk som engelska, tjeckiska, danska, nederländska, franska, tyska, japanska och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Google Kalender

Om du vill planera dina möten på ett smart sätt och hålla koll på dem enkelt kan du gå till "Google Kalender". Appen synkroniserar automatiskt händelser från Gmail och uppdaterar dem i realtid. Det synkroniserar alla dina scheman över plattformarna så att du kan förbli synkroniserad med dem.

Har du något mål? Ställ in den och den här kraftfulla appen hjälper dig att uppnå det. Du kan också skapa påminnelser för att se till att allt du vill göra är klart innan tidsfristen.

Tack vare de smarta förslagen gör det schemaläggning till en snabb affär. Och med kraften i G-Suite kan du ansluta och samarbeta med dina kollegor bekvämare.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Gnista

Talar sanningen; Spark är den smartaste e-postappen jag har provat. Appen har ett mycket intuitivt gränssnitt och gör det väldigt enkelt att hantera e-post. Med inkorgen kan du snabbt komma åt viktiga meddelanden och bli av med onödiga meddelanden.

Den kategoriserar dina e-postmeddelanden som personliga, aviseringar och nyhetsbrev. En anmärkningsvärd funktion i den här appen är att den låter dig skapa e-postmeddelanden med ditt team. Tider när du vill att allas åsikt ska vara helt ombord kommer den här samarbetsfunktionen att vara till stor nytta.

Du kommer också att schemalägga meddelanden som ska skickas senare. Dessutom stöder den här intelligenta e-postappen flera molntjänster inklusive Dropbox, Box och iCloud Drive

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Evernote

Evernote är lätt den bästa anteckningen som tar appen för iOS. Det som gör det så praktiskt för affärsmän eller alla som vill förenkla processen för anteckningar är de lättanvända funktionerna.

Du kan ta anteckningar, bifoga foton, ställa in påminnelser, skapa listor, chatta och göra mer med det. Med hjälp av enhetens kamera kan du skanna och organisera dina pappersdokument, visitkort, handskrivna anteckningar och ritningar. Ställ in påminnelser så att du inte misslyckas med att utföra viktiga aktiviteter.

Du kan skapa dagordningar, skriva anteckningar och förbereda effektfulla presentationer. Dessutom kommer du att kommentera dokument med kommentarer och tankar under teammöten.

Pris: Gratis

Ladda ner

Visa fler iPhone-produktivitetsappar

7. Genvägar

"Genvägar" är precis vad du skulle vilja ha för att hantera dina uppgifter utan krångel. Det är ditt personliga automatiseringsverktyg som låter dig dra och släppa alla kombinationer av åtgärder för att utföra ditt arbete smidigt.

Eftersom appen har mer än 200 åtgärder kan du enkelt hantera dina kontakter, kalender, kartor, musik, foton, kamera, påminnelser, Safari, AirDrop, Twitter, Facebook och mer.

Du kan skapa fantastiska GIF-filer för att krydda dina meddelanden. Lägg till en ikon på startskärmen för att ringa din nära och kära direkt. Med bara ett tryck får du anvisningarna till närmaste restaurang. Läs mer om hur du använder genvägsappen på iPhone eller iPad.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Saker 3

En förstklassig uppgiftshanteringsapp är oumbärlig för en affärsman. Under en dag måste en affärsperson utföra ett antal uppgifter, och appar som Things 3 kan verkligen öka hans / hennes produktivitet.

Du kan skapa ett projekt för dina mål och också lägga till viktiga steg för att slutföra dem. Baserat på din bekvämlighet kommer du att gruppera dina projekt. I listan Idag kan du enkelt ta reda på vad du behöver göra idag. Med hjälp av taggar kan du helst anpassa dina uppgifter efter dina behov bättre.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

Visa fler iPhone-appar för aktivitetshantering

9. MailChimp

Trodde e-postmarknadsföring kunde göras smidigare? MailChimp är den du bör använda för att skapa och övervaka e-postkampanjer för en produkt eller tjänst så oklanderlig som du någonsin skulle önska. Du kan hantera en lista, lägga till nya prenumeranter, skicka kampanjer och visa rapporter.

Välj bland några fördefinierade mallar för att skapa sensationella kampanjer. Med hjälp av en innehållshanterare kommer du snabbt att infoga produktbilder eller ge bättre till din kampanj. Du kan skapa fleranvändarkontot och fastställa behörighetsnivån för varje konto. således kan hela teamet arbeta på MailChimp för att genomföra en framgångsrik e-postkampanj. Du kanske också vill läsa intressanta saker om hur du startar en webbutik.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Nextiva App

Nextiva App är redo att låta dig ha fullständig kontroll över enhetlig kommunikationslösning. Du kan skicka ett direktmeddelande, ringa röst- / videosamtal med dina kunder.

Du kommer att få tillgång till din företags telefoninformation och enkelt uppdatera den direkt från fingertopparna. Det smarta användargränssnittet och de snygga funktionerna gör denna app oerhört viktig för företagare.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Logotillverkare

En utmärkt logotyp talar volymen för ditt företag eller dina produkter. Med Logo Maker kommer du att kunna skapa sensationella logotyper, ikoner, symboler, affischer utan att spendera mycket tid. Appen består av mer än 100 redigerbara mallar som du kan använda för att förbereda coola affischer eller logotyp utan problem.

Det finns ett antal avancerade verktyg som låter dig anpassa din kreativitet efter ditt bästa önskemål. Med mer än 100 teckensnitt tillgängliga kan du ta fram imponerande typografikonstverk.

Du kommer också att lägga till överlägg i dina logotyper för att ytterligare utöka deras utseende. Det är inte allt; Du kan välja mellan 100 bakgrunder för affischtillverkning och korttillverkning.

Pris: Gratis

Ladda ner

12. Vattenstämpelfoto

Använd den här enkla men mycket effektiva appen för att lägga till vattenstämpel till dina foton för att inte bara bygga ditt varumärke utan också ge det väsentliga skyddet för dina foton online. Du kan lägga till anpassade unika logotyper, signaturer och många andra designelement till bilderna för att marknadsföra ditt varumärke.

Med det stora biblioteket med teckensnitt, clipart och färger; du skapar ditt eget vattenstämpel. Det avancerade textverktyget hjälper dig att skapa fantastisk typografikonst för ditt varumärke.

Pris: Gratis

Ladda ner

13. Zoho - CRM-app

Att hantera kunder perfekt och hålla dem helt nöjda är mycket viktigt för affärer. Med Zoho på din iOS-enhet kan du enkelt hantera dina kunder och ta hand om deras ständigt föränderliga intressen.

Du får offlineåtkomst till kundinformation när du inte befinner dig i mobilnätets täckningsområde. Kan också komma åt kontakter, konton, leads, uppgifter, händelser, samtalsloggar, leverantörer och produkter lagrade i CRM. Du kommer också att kunna redigera och ta bort poster med lätthet.

Pris: Gratis

Ladda ner

Visa fler CRM-appar för iPhone

Det var allt tills vidare!

Din favoritaffärsapp?

Av dessa mycket användarvänliga appar, vilken har fångat dina ögon? Har du valt någon för att utföra den specifika uppgiften bekvämare? Det skulle vara fantastiskt att veta ditt val. För mig sticker alla dessa affärsappar för iOS ut eftersom de ger dig nödvändig komfort för att ta kontroll över din uppgift. Dessutom är de idealiskt optimerade för att dra full nytta av det överlägsna operativsystemet.

Du bör inte missa:

  • Bästa iPhone och iPad-appar för logotypskapare
  • iPhone- och iPad-appar för att lägga till vattenstämpel i dina foton
  • Bästa CRM-appar för iPhone och iPad
  • Bästa projekthanteringsappar för iPhone och iPad

Gilla vårt inlägg? Skicka gärna din värdefulla feedback i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found