Blogg

Bästa VR-headset för iPhone 6 / 6s Plus 2021

Ingenting kan någonsin slå glädjen att leva ditt liv king-size. När det gäller att njuta av virtuell verklighet är jag aldrig undan för att utnyttja avancerad teknik optimalt. När allt kommer omkring är det underbart att titta på 3D-filmer eller spela högoktanspel i 360-gradersvyn. Vad sägs om att plocka upp de bästa VR-headseten för din iPhone SE, iPhone 6, 6s, 6 Plus eller iPhone 6s Plus? Jag är säker på att du skulle älska att köpa alla dessa bästa VR-headset för iPhone är förpackade med klassens separata teknik för att förbättra din upplevelse med aplomb. Låt oss dyka framåt för att se vilken som passar din smak!

1. DESTEK

Höjdpunkten i detta VR-headset från DESTEK är möjligheten att tillhandahålla 103-graders synfält. Därför kommer du att ha en bättre anledning att vara kvar på dina favoritspel i timmar. Huvudremmen kommer uppåt med 9 graders justering så att huvudet och näsan inte känns stillastående.

En annan funktion som har fångat mina ögon i VR-headsetet är anti-blå ljus HD-linser. Så dina ögon kommer inte att anstränga sig även efter en maratonlopp. Med en knapptryckning kan du styra dina spel mycket fritt och alltid vara i toppväxel.

USP: Huvudband med 9 graders justering uppåt

Kolla in på Amazon

2. Slå samman VR

Om du letar efter ett extremt avancerat VR-headset behöver du inte titta längre än Merge VR. Tillverkad med det lätta skummet, kan headsetet enkelt passa alla ansikten. Den levereras med dubbla beröringsingångar som är kompatibla med VR-appar. Med dubbla ingångsfunktioner kan du utföra två olika åtgärder samtidigt.

Den robusta skum unibody-designen gör den mycket hållbar. Tack vare skumtekniken kan du rengöra den utan problem. Dessutom kan du välja Merge VR i 8 attraktiva färger.

USP: Dual input-funktionalitet

Kolla in på Amazon

3. KAMLE

Om du är en hardcore-spelare och vill att ett VR-headset ska komplimangera dig fullt kan KAMLE vara din pålitliga insats. Inbyggd med värmeavledande design, låter den aldrig din smartphone bli varm. Som ett resultat fortsätter både du och din enhet att spela med full intensitet.

De mjuka, justerbara spandexremmarna låter inte trycket komma i vägen. Tjock dämpning runt ögonen spelar en avgörande roll för att förlänga din långsikt. Och ja, det finns också blå linser för att helt skydda dina ögon.

USP: Justerbara spandexremmar

Kolla in på Amazon

4. Pansonite

Pansonite VR-headset för iPhone 6 och 6s Plus är ett komplett headset. Den har en fjärrkontroll och inbyggda hörlurar. Du kan njuta av dina filmer eller spel utan att flytta en tum från sängen. HD asfäriska linser i harts är släta och skadar inte dina ögon när du har det i timmar.

Huvudremmen är också bekväm och skadar inte huvudet eller öronen. Du kan också justera pupill- och brännvidd för att få perfekt bildskärpa. Det är något på en högre prisskala jämfört med andra produkter.

USP: Inbyggda hörlurar

Kolla in på Amazon

5. GEARSONE

Om du letar efter ett VR-headset med en enkel men ändå elegant design är det detta som kan imponera på dig. Det är lätt, enkelt och har alla funktioner som ett VR-headset borde ha. Liksom många andra kommer också denna med en fjärrkontroll för att styra dina videor eller filmer.

Med 103 graders synfält känner du en fantastisk 3D-upplevelse. Du kan justera PD, FD och huvudrem för att passa din komfort. Slutligen är priset relativt konkurrenskraftigt för att passa dina fickor.

USP: Enkel design

Kolla in på Amazon

6. BNEXT

BNEXT lyser upp din 3D-tid med ett brett synfält. Headsetet har ett fullt justerbart huvudrem så att du inte känner dig stressad när du bär det. Det erbjuder också synskydd så att ditt långa spel inte får dina ögon att brinna.

Det finns också en mjuk nässtycke för att sänka trycket. Den stöder smartphones med en skärmstorlek på 4–6,1 tum. Dessutom levererar BNEXT också speciellt innehåll för att aldrig låta din förkärlek för att utforska fantastiska spel ta slut.

USP: Synskydd

Kolla in på Amazon

7. VeeR

Virtual Reality-headseten från VeeR har också inbyggda stereohörlurar av hög kvalitet. Vad som skiljer detta headset från andra är att VeeR släpper nya VR-appar varje månad i App Store. Du får aldrig slut på nytt innehåll. Dessutom är headseten otroligt sköna att ha i timmar.

Om det inte räcker har headsetet en inbyggd mikrofon som du kan använda för att svara på samtal utan att ens behöva ta av headsetet. Avslutningsvis är det ett komplett VR-headset som verkligen är värt pengarna.

USP: Inbyggd mikrofon och högtalare

Kolla in på Amazon

8. VR EMPIRE

Detta VR-headset är också fullt utrustat med inbyggda stereohörlurar, Bluetooth-fjärrkontroll, PD- och FD-ratt och bekväm montering. Den unika egenskapen den erbjuder är möjligheten att begränsa blått ljus som skadar våra ögon. Linserna begränsar effektivt utsläpp av blått ljus.

Precis som den ovan kan du också svara på samtal utan att behöva ta bort VR-uppsättningen från ditt ansikte. Slutligen är det något på det högre priset jämfört med VeeR som har nästan samma funktioner.

USP: Anti-blå ljuslinser

Kolla in på Amazon

9. Sytros

Om du kör budgeten men samtidigt behöver ett VR-headset för din iPhone 6 och 6s Plus, kan Sytros vara rätt val. Några av dess funktioner inkluderar högkvalitativa linser, PD- och FD-justeringsknapp, aktivt knappstöd och bekväm passform.

Linserna erbjuder ett brett synfält som ger en fantastisk upplevelse när du tittar på VR-innehåll. Allt som allt har den alla nödvändiga funktioner för att komma igång med virtual reality.

USP: Konkurrenskraftigt pris

Kolla in på Amazon

10. VR SHINECON

Oavsett om du letar efter det bästa VR-headsetet för iPhone så att du kan titta på 3D-filmer med jättekul eller utsökt teknik som hjälper dig att krydda din 360-gradersvisning, kan VR SHINECON vara ett utmärkt val för dig.

Med de mjuka skinnkanterna, den snygga designen är headsetet enormt bekvämt när du bär det. Du kan ta bort det utan krångel. Beroende på din bekvämlighet har du möjlighet att justera både pupill- och brännvidd. Personer med närsynthet (mindre än 600 grader) kan använda den utan att behöva bära glasögon.

USP: 8-skikts nanobeläggning

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är ditt val?

Så vilket av dessa headset kommer att leva upp till din spelupplevelse? Berätta gärna för dina toppval.

Missa inte:

  • Bästa iPhone 6s och iPhone 6s Plus öronsnäckor
  • Billaddare för iPhone 6s / 6s Plus
  • Bästa kraftbanker för iPhone 6s / 6s Plus
  • Bästa dockningsstationer för iPhone 6s / 6s Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found