Blogg

Bästa iPhone-appar för att radera duplicerade kontakter 2021

Att hålla din iPhone ordnad kan förbättra din användning och göra livet bättre på flera sätt. Tyvärr är det enkelt att bygga upp röran, och rengöringsappar erbjuder en lönsam lösning för att ta hand om problemet. Men en aspekt som kan vara svår att hantera är en oorganiserad kontaktlista full av dubblett eller ofullständig information. Detta kan orsaka mycket stress när du söker efter rätt person, nummer eller e-postadress. Lyckligtvis kan du ta kontroll och ordna saker med dessa bästa iPhone-appar för att radera dubbla kontakter.

 1. Smart Cleaner
 2. Cleaner - Clean Duplicate item
 3. Sync.ME - nummerpresentation och kontakter
 4. Ta bort kontakter +
 5. Mina kontakter Backup Pro
 6. Kontakter + | Adressbok
 7. Rensa duplicerade kontakter
 8. Kontakter Rengöring
 9. CircleBack - Uppdaterade kontakter
 10. Cloze Relationshantering

1. Smart Cleaner

Smart Cleaner gör det enkelt att ta bort dubbletter av kontakter, skärmdumpar, liknande bilder och Live Photos från din iPhone. Du kan snabbt städa upp din enhet med bara ett tryck med den här praktiska appen.

Vidare kan du också börja rengöringsprocessen via Siri eller Genvägar på din iPhone. Med möjligheten att slå samman, dölja, ta bort och säkerhetskopiera både kontakter och media fungerar det nästan som en filhanterare och hjälper dig att hålla ordning.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

2. Rengöringsmedel - Rengör duplikatobjekt

Kolla in det här ultimata verktyget för att rengöra dubbletter på både din iPhone och iPad. Det hjälper dig att rensa ut samma foton och kontakter och bli av med stora videofiler som kan täppa till din enhet.

Vidare kan du hantera din minnesanvändning genom att komprimera foton och videor utan att förlora upplösningen. Premiumversionen har ytterligare funktioner som automatisk sammanslagning och automatisk rengöring för att hålla dina kontakter organiserade.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

3. Sync.ME - nummerpresentation och kontakter

Sync.ME är mycket mer än bara en app för att ta bort dubbletter av kontakter. Det är ett ledande okänt nummer-ID och skräppostblockerare. Det hjälper dig att skydda dig genom en automatiskt uppdaterad skräppostlista och samtalsidentifierare.

Premiumversionen hittar liknande eller dubblettkontakter och slår ihop dem för att hålla saker organiserade. Det håller också din adressbok uppdaterad genom att synkronisera kontakter med profilfoton från deras sociala medier.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

4. Ta bort kontakter +

Oavsett om du vill radera kontakter eller hitta dem utan namn, e-post, telefonnummer etc., här är en app som fungerar som en charm. Den har smarta filter som låter dig identifiera vilka kontakter du vill slå ihop eller bli av med.

Om du har täppt till din enhet med hundratals eller till och med tusentals kontakter som du inte är säker på hur du organiserar, hjälper den här appen dig att ta ansvar. Ta bort massor av oönskade namn och nummer med ett tryck och håll din adressbok uppdaterad.

Pris: Gratis (kontaktverktyg - 3,99 USD)

Ladda ner

5. Mina kontakter Backup Pro

Säkerhetskopiera och återställ dina kontakter enkelt med en enda tryckning och skicka dem till dig själv som en e-postbilaga. Ta bort identiska eller dubbla kontakter för att hålla din telefonbok ren.

Vidare kan du enkelt återställa säkerhetskopieringsfilen för kontakter genom att öppna den i din e-postklient o vilken enhet som helst som iPhone eller iPad. Den stöder också Dropbox och låter dig ställa in påminnelser för att säkerhetskopiera dina kontakter regelbundet.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

6. Kontakter + | Adressbok

Detta är en molnbaserad adressbok som underlättar besväret med kontakthantering. Det synkroniserar enkelt dina kontakter över flera enheter, inklusive din telefon, surfplatta, Mac, PC och konton som Gmail, Exchange, Twitter, etc.

Använd den för att konsolidera kontaktinformation i organiserade poster och komma åt din adressbok var som helst. Du kan till och med ladda upp skannade bilder av visitkort, och appen transkriberar och lägger till informationen i din lista.

Pris: Gratis (Premium varje månad - 9,99 USD)

Ladda ner

7. Rensa duplicerade kontakter

Analysera din adressbok och bli av med dubbla kontakter på ett ögonblick med den här appen. Det kommer sömlöst att slå samman kontakter för att ha all relaterad information på ett ställe. Och i varje steg har du full kontroll över vad du tillåter appen att göra.

Den kan centralisera upp till 5000 kontakter på ungefär 45 sekunder! Vidare fungerar det också med konton som Gmail och iCloud för att hålla din adressbok synkroniserad och uppdaterad oavsett var du kommer åt den.

Pris: Gratis (Pro: Obegränsat sammanslagningar + Backup - $ 0,99)

Ladda ner

8. Rengöring av kontakter

Här är en annan topp iPhone-app för att ta bort dubbletter av kontakter, slå samman poster och snabbt hitta specifik kontaktinformation. Det låter dig filtrera kontakter efter företag, jobbtitel, kommande födelsedag och skapelsedatum.

Du kan också säkert återställa alla ändringar du gör i händelse av misstag. Dessutom är den tillgänglig på flera språk, inklusive engelska, spanska, franska, italienska, tyska, portugisiska, förenklad och traditionell mandarin, turkiska etc.

Pris: Gratis (automatisk säkerhetskopiering av kontakter - $ 0,99)

Ladda ner

9. CircleBack - Uppdaterade kontakter

CircleBack är en av de bästa kontakthanteringsapparna som uppdaterar dina kontakter på ett intelligent sätt, upptäcker nya personer i dina Google-, Microsoft- och Exchange-inkorgar, rensar dubbletter och mer.

Det låter dig också skanna visitkort och extrahera informationen till dina kontakter. Det har allt du behöver för att hålla ordning och odla produktiva professionella relationer utan krångel.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Cloze Relationshantering

Hej hej till den här AI-appen som fungerar som en personlig assistent för dina professionella relationer genom att alltid fråga och påminna dig om rätt saker att komma ihåg om dina kontakter.

Det hämtar från flera appar för att automatiskt skapa en enhetlig vy av varje person och företag i din adressbok. Det räknar ut vem som är viktig och hjälper dig att uppdatera blekande relationer när och när det behövs.

Pris: Gratis (Cloze Pro - 19,99 USD)

Ladda ner

Summering!

Har du provat någon av dessa appar för att radera dubbla kontakter och rensa din adressbok? Låt oss veta vilka som gjorde tricket för dig.

Läs nästa:

 • Hur man tar bort flera iPhone-kontakter
 • Metoder för att återställa borttagna iPhone-kontakter
 • Ändra sorteringsordningen för iPhone-kontakter
 • Så här tar du bort duplicerade kontakter på iPhone och Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found