Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s Flip-fodral Finns 2021

Ett flipfodral för din iPhone 6 ger dig en perfekt verkställande avdelning vart du än går. Varje annan skyddskåpa för din eftertraktade smartphone ger inte den professionella hållningen. Här är en lista med tio bästa iPhone 6 flipfodral för dig. Innan du tar en hem, kolla in de fina detaljerna i ärendena. En av de uppenbara funktionerna i dessa fodral är dess eleganta utseende, fin finish, livfulla färger och fantastiska mönster som enkelt skiljer dig från publiken. Denna kollektion har design och färger som kommer att imponera både män och kvinnor. Gå vidare och utforska utbudet av iPhone 6-fodral.

En av de uppenbara funktionerna i dessa fodral är dess eleganta utseende, fin finish, livfulla färger och fantastiska mönster som enkelt skiljer dig från publiken. Denna kollektion har design och färger som kommer att imponera både män och kvinnor. Gå vidare och utforska utbudet av iPhone 6-fodral.

# 1. Elago

Om ditt jobb eller företag kräver gott om resor är detta eleganta och handgjorda skal en perfekt följeslagare för din iPhone 6. Blandningen av polykarbonatdesign och läder ger din iPhone ett unikt utseende. Förutom att behålla din smartphone kan du också lagra din identitet eller ett kreditkort.

Detta skydd har en halkfri matt yta som säkerställer bättre grepp bortsett från extra mjuk känsla. Elago S6 flipfodral i läder är tillverkad av giftfria kemikalier som inte skadar din hud.

USP: Minimalistiskt fall

Kolla in på Amazon

# 2. Aicoco

Aicoco har tillverkat det här flipfodralet av premium PU-läder och TPU-fodral för att skydda din iPhone 6 från damm, smuts och normala stötar. Den har två kortplatser och en ficka för några av dina kontanter. Dessutom håller dubbla magneter din enhet säkert när du inte använder den.

Eftersom det är ett flipfodral kan det stödja handsfree-visning med hjälp av standard kickstand-funktionen. Slutligen erbjuder fodralet exakta skärningar på alla portar och funktioner på iPhone 6.

USP: Dubbla magneter för säkerhet

Kolla in på Amazon

# 3. Nouske

Letar du efter ett smalt och elegant flipfodral till din iPhone 6? Här är den från Nouske. Den har bara en kortplats och inget annat på luckan; detta gör att den blir extremt tunn. När det gäller design är fodralet enkelt, enkelt och elegant. lämplig mest för professionella och företagsledare.

Som alla andra flipfodral erbjuder även detta kickstand-funktion och exakta skärningar ger dig obegränsad tillgång till alla portar. Slutligen finns det några färgalternativ tillgängliga.

USP: Smal och elegant design

Kolla in på Amazon

# 4. Lupa

Detta flipfodral med plånboksfunktioner är tillverkat av konstläder och som alla andra, TPU-hållare för iPhone 6. Plånboken rymmer upp till 4 kort och en ficka för kontanter. Det som skiljer det här fallet är enkelheten tillsammans med en betydande inverkan med stark fodralfärg.

Det kommer också med ett skärmskydd tillsammans med köpet. Resten av funktionerna liknar andra flip-fall i listan. Slutligen finns det också olika mönster och färgalternativ tillgängliga.

USP: Skärmskydd ingår

Kolla in på Amazon

# 5. Labato

Med mer än 400 betyg på Amazon är detta flipfodral i äkta läder från Labato perfekt för alla åldersgrupper och kön. Liksom nästan alla andra flipfodral har även detta en TPU-hylsa för att skydda din iPhone från normala fall och stötar.

När vi pratar om plånboken har den två kortplatser och en ficka för några av dina räkningar. Väskan är elegant och elegant i utseende. Slutligen finns det också några färgval tillgängliga.

USP: Äkta läder

Kolla in på Amazon

# 6. WenBelle

Detta fall från WenBelle är ett stiluttalande. Utan några skraj design eller solida färger, har väskan sin skönhet perfekt. Förutom design kan fodralet hålla två av dina kort och några räkningar i plånboksfickorna.

Den magnetiska stängningsmekanismen skyddar din iPhone effektivt från damm, smuts, stötar och stötar. Det är enkelt att komma åt portar, och det beror på de exakta nedskärningarna i fodralet. Slutligen finns det också tre färgval till ditt förfogande.

USP: Snygg och elegant

Kolla in på Amazon

# 7. Bcov

Letar du efter en designer och ett lite funky flipfodral? Här är den från Bcov. Denna designer-serie är mer lämplig för studenter. Den har också två kortplatser - en för kreditkort och en för ett ID-kort med transparens.

Väskans byggkvalitet är hållbar och kan perfekt skydda din enhet från damm, smuts och normala fall. Slutligen finns det ett brett utbud av mönster att välja mellan.

USP: Attraktiva mönster och färger

Kolla in på Amazon

# 8. Verna

Detta verkställande fall är enkelt, elegant och professionellt med minimalistisk design. Den är tunn och snygg, mjuk färg och presenterbar nog för att ge en stark inverkan. Väskan har bara en kortplats och det gör att designen blir tunn.

Vippan när den är stängd skyddar enheten från damm, smuts och stötar. Alla större hamnar hålls öppna för enkel åtkomst. Slutligen finns det fyra mjuka men livfulla färgalternativ tillgängliga.

USP: Verkställande ärende

Kolla in på Amazon

# 9. FYY

Med en uppsjö av mönster och färgval hittar du det perfekta flipfodralet som passar din smak. Detta flipfodral är tillverkat av högkvalitativt PU-läder och har också ett avtagbart band. När det gäller plånboken kan den rymma två kort och en separat ficka för några av dina räkningar.

TPU-fodralet skyddar din iPhone 6 från normala fall. Kanterna är något upphöjda, vilket återigen bidrar till skärmens säkerhet. Slutligen har fallet nedskärningar överallt där det krävs för sömlös tillgång till alla portar.

USP: Brett utbud av design- och färgalternativ

Kolla in på Amazon

# 10. Aroko

Om äkta läder eller PU-läder är något som inte intresserar dig, har Aroko ett flipfodral tillverkat med högkvalitativt tygduk. Det inre höljet är tillverkat av premium TPU som skyddar din iPhone 6 från oavsiktliga fall.

När vi pratar om vändningen har den tre kortplatser och en stor ficka för några av dina räkningar. När det gäller design är fodralet elegant med iögonfallande utseende. Slutligen har du frihet att välja mellan sex färgalternativ.

USP: Tillverkad med tygduk för designerutseende

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Avslutar…

Flipfodral är fantastiska eftersom de erbjuder plånboksfunktionalitet, skydd och även ett kickstand Det enda som jag personligen inte gillar är tjockleken. Trots att företag försöker hålla dem så smala som möjligt, finns det lite de kan göra. Hur som helst, jag är ganska säker på att du hittade drömskalet för din iPhone 6 från listan. Om inte, låt oss veta vad vi missade.

Du kanske också vill läsa:

  • Bästa iPhone X Flip-fodral [Utgåva 2019]
  • Bästa iPhone 8 Flip-fodral 2019
  • iPhone 6 Plus Flip-fodral 2019
  • Bästa iPhone 8 Plus Flip-fodral 2019

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found