Blogg

Bästa iPhone 5 / 5s plånboksfodral 2021

Vi har haft vår del av att titta på och använda några plånboksfodral för iPhone. Nu när iPhone 5s är ute kanske det är dags att uppdatera en gammal lista med plånboksfodral - som faktiskt passar räkningen också. Ändå finns det ganska massor av fantastiska iPhone 5 / 5s plånboksfodral som är värda att överväga.

När du väljer rätt iPhone 5 / 5s plånboksfodral, vad du ska leta efter dess hållbarhet och den största delen det lägger till din iPhone. Marknaden har tillräckligt med skrymmande iPhone-plånboksfodral (och du måste ursäkta oss här eftersom vi har inkluderat ett par av dem här), men det finns ingen anledning att nöja sig med bulk när samma upplevelse kan uppnås från lätta, icke-skrymmande plånboksfodral.

1. Speck SmartFlex

SmartFlex från Speck är ett vackert utformat plånboksfodral för iPhone 5s / 5. Det är ett iPhone 5s / 5-fodral först och sedan som en fördel, det finns kort- / kontantspåret på baksidan. Så du har ett robust skyddande fodral av hög kvalitet som håller din iPhone säker samtidigt som du kan bära några kort och lite pengar utan att ha en plånbok.

Funktioner:

 • Flera färger
 • 1 års garanti
 • Snappy thumb release-funktion

Kolla in på Amazon

2. Aicoco

Plånboksfodralet från Aicoco har ett professionellt utseende tillsammans med hållbar kvalitet. Den är gjord av läder, med två fack för kort och en stor ficka för några av dina kontanter. Vändmekanismen skyddar din iPhone 5 / 5s från damm och smuts medan du inte använder den.

Den inre ramen som håller iPhone är gjord av mjukt TPU-material som skyddar din enhet från normala fall och stötar. Slutligen finns det bara ett färgalternativ tillgängligt - svart.

Kolla in på Amazon

3. Shanshui

När du köper ett plånboksfodral är det uppenbart att du ska lägga dina kredit- och betalkort där. Detta ärende från Shanshui har RFID-blockeringsmekanism på plats, genom vilken tjuvar inte kan stjäla dina personliga uppgifter med hjälp av RFID-mottagare. Dessutom är det ett 2-i-1 fall; du kan ta bort plånboksluckan och använda det enda fodralet om du vill.

Plånboksluckan innehåller tre fickor för dina kort medan en ficka för kontanter. Väskan är gjord av PU-läder vilket ger ett elegant utseende. Slutligen finns det fem ljusa färgalternativ tillgängliga.

Funktioner:

 • RFID-blockeringsmekanism
 • Avtagbar plånboksklaff
 • Ett brett utbud av färgval

Kolla in på Amazon

4. BulletTrain

Dessa killar stötte på några kvalitetsproblem men BulletTrain SAFE-plånboken är en av de bästa sakerna jag har sett på den här marknaden för plånboksfodral. Det är ett vackert, nästan fullfjädrat iPhone 5s plånboksfodral som kan rymma mycket mer än de flesta andra plånboksfodral.

Designen är sådan att plånboken dyker upp men passar perfekt i fodralet. (Se bild). Trots detta har plånboken en mycket tilltalande estetisk design och är relativt tunn.

Funktioner:

 • Mycket lätt och tunn (0,63 tum, 1 uns)
 • Det finns också en hemlig stash
 • Innehåller en nyckel, få kort och kontanträkningar

Kolla in på BulletTrain

5. Silke

Om läderfodral eller flikar är något som inte intresserar dig, är det här Silk-fodralet värt att tänka på. Den har tre kortplatser på baksidan av fodralet där du kan lagra dina kort och en del av kontanterna. Dessutom är fodralet något höjt runt kameran, vilket ger ett extra skydd.

Väskan är tunn, lätt och tålig nog för regelbunden användning. Dessutom ingår ett gratis skärmskydd när du köper fodralet. Slutligen finns det fyra färger att välja mellan.

Funktioner:

 • Smal och lätt
 • Gratis skärmskydd ingår
 • Ljusa och livfulla färgalternativ

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Loggar ut

Plånboksfodral är säkert ett bra sätt att hantera några av de viktiga sakerna på ett enda ställe, istället för att bära dem separat. Hoppas att du hittade vad du letade efter i det här inlägget.

Du kanske också vill utforska:

 • Bästa iPhone 5s / iPhone SE batterifodral
 • iPhone 5 / 5s vattentäta fodral
 • Fem bästa iPhone 5 / 5s-fodral under $ 20

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found