Blogg

Bästa kalenderappar för Mac 2021

Kalenderappar på din Mac hjälper dig att förbättra din produktivitet. Du kan planera din dag, vecka, månad och år för att uppnå dina professionella mål. Dessutom hjälper dessa appar dig också att hantera ditt personliga liv. Hantera alla dina händelser, uppdrag, möten och påminnelser med de bästa kalenderapparna för Mac.

 1. Informant
 2. Kalender 366 II
 3. Fantastisk - Kalender och uppgifter
 4. Minikalender
 5. Planner Pro
 6. Any.do
 7. InstaCal
 8. Kalendrar
 9. EzyCal
 10. Microsoft Outlook

1. Informant

Informanten har samlat din uppgiftsplanering, anteckningar och kalender i en enda app. På din Mac kan du enkelt hantera allt med den här enda arrangören.

Appen är tillförlitlig av mer än en miljon användare och är vacker och smart med funktioner som färgkodning och uttryckssymboler.

När du integrerar dina uppgifter i kalendervyer får du tydliga idéer om hur din dag ser ut och går vidare. Focus View är en unik egenskap hos Informant. Med den här funktionen kan du ägna stor uppmärksamhet åt en enda dag i taget. Dessutom finns det anpassningsbara avsnitt som hjälper dig att se grupper av uppgifter.

Med en stark uppgiftshanterare kan du skapa projekt, använda underuppgifter och hantera uppgifter. Att lägga till prioriteringar i Franklin-stil är en anmärkningsvärd prestation.

Pris: $ 49,99

Ladda ner

2. Kalender 366 II

Kalender 366 II är utan tvekan den mest kompletta menyfältkalendern för din Mac. Ordna dina evenemang, påminnelser, möten, möten, uppgifter, deadlines, födelsedagar och mer.

Individuell visning och teman är anmärkningsvärda funktioner. Du kan välja dina preferenser efter år, månad, vecka eller dag. Skapa sedan din lista eller dagordning och färgkod från ljusröd till mörk till den mörkaste blå.

För alla vanliga användare är naturlig textinmatning en välsignelse. Denna funktion skapar snabbt händelser utan att använda någon rullgardinsmeny. Du kan till exempel helt enkelt skriva: "Möte med designerteamet imorgon kl. 11.00."

När du har skapat evenemang kan du hitta eller söka i dem lika enkelt. Och gör ändringar i dina händelser, lägg till bilagor eller anteckningar.

Pris: $ 14,99

Ladda ner

3. Fantastisk - Kalender och uppgifter

Fantastical visar ett fullständigt kalenderfönster med utsikt över dag, månad, år. Du kan direkt slå på / av flera kalendrar med ett klick.

Ställa in ett möte i en annan stad? Sedan har du en funktion för den platsbaserade påminnelsen. Vad sägs om att lägga till några rader till evenemang? Ja, du kan lägga till händelseanmärkningar som hjälper dig att komma ihåg dina tankar också. Dessutom använder du de mörka och ljusa teman för att lägga till lite finjustering.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

4. Minikalender

Som namnet antyder är den här en lätt kalenderapplikation som det är lätt att använda. Det är super praktiskt eftersom det är en liten popup som visas på skärmen när du behöver det utan att behöva komma åt hela kalendern.

Några anmärkningsvärda funktioner inkluderar ett konfigurerbart menyfält som visar datum, tid, veckodag eller bara en ikon med datumet. Du kan också lägga till det på skrivbordet och i Dock. Bäst av allt är att det är helt gratis utan köp i appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Planner Pro

Planner Pro strävar efter att organisera ditt dagliga liv bättre, och kan vara din perfekta följeslagare. Appen är byggd med ett antal effektiva funktioner som hjälper till att ordna uppgifter effektivt. Du kan lägga till, redigera och ta bort händelser direkt. Dessutom kommer du att kunna ändra mötets tider utan problem.

För varje uppgift kan du skapa olika anteckningar och ställa in dem baserat på prioritet. För att hantera uppgifter lite bättre kan du ställa in påminnelser. Vill du inte att någon ska stöta på dina hemliga händelser? Du kan dölja dem för att hålla speciella evenemang konfidentiella.

Pris: $ 24,99

Ladda ner

6. Gör något

Organisera ditt liv och få mer gjort med den här kalendern och att göra-lista-appen som miljontals användare över hela världen litar på. Den synkroniseras sömlöst mellan din mobil, dator, webb och surfplatta så att dina uppgifter, påminnelser, att-göra-listor, kalender och schema alltid är uppdaterade.

Dessutom kan du till och med samarbeta och få mer gjort med någon annan person med delade listor och tilldelade uppgifter. Den levereras med en kraftfull widget som låter dig ha din kalender och att göra-lista alltid till hands för enkel åtkomst. Det stöder också röstinmatning och användning över flera plattformar för påminnelser.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. InstaCal

InstaCal är enkelt men ganska snyggt när det gäller funktionalitet. Du kan direkt öppna den här appen med en konfigurerbar kortkommando. Sedan kommer du att se dina kalendrar och konfigurera dem.

Det låter dig använda alla kalenderappar som du har lagt till din Mac. Det fungerar till exempel med Google Kalender, Outlook, Office 365 och mer. Dessutom kan du använda anpassningsbara kalenderfärger för att göra gränssnittet mer tilltalande.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

8. Kalendrar

Kalendrar-appen är din enda lösning för att komma åt dina evenemang, väderinformation, Google, Facebook, födelsedagar och mer. Den här appen sparar säkert din tid eftersom du inte ska kontrollera dina e-postmeddelanden och Facebook-flöden separat. En stor ökning av din produktivitet på kontoret och hemmet.

Facebook-integration i kalendrar är ett prisvärt drag eftersom du kan kontrollera födelsedagar för dina nära och kära med ett enda klick. Dessutom kan du kontrollera evenemang som du är inbjuden till och vänner som ska delta i evenemangen. Appen ger dig också väderprognoser i upp till 15 dagar. Planera nu din dag eller vecka mycket i förväg!

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. EzyCal

Vill du vara mycket produktiv? EzyCal hjälper dig att organisera dina dagliga uppgifter, möten, vare sig det är socialt eller professionellt, och hantera dem obefläckat. Eftersom det är en gregoriansk kalender kan du använda naturliga språkhändelser och ställa in påminnelser med vacker kalendervy.

Du kan enkelt lägga till händelser och göra att göra-listor för att ligga kvar före tiden. Håll koll på dina aktiviteter. Applicera livfulla färger för att markera viktiga sessioner. Vad sägs om att ändra storleken? Ja, du kan ha olika skärmstorlekar för att få en bekväm titt på din agenda.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

10. Microsoft Outlook

Microsoft Outlook kombinerar e-post och kalender för att underlätta ditt kontorsliv. För att få ut det mesta av Microsoft 365 hjälper den här appen dig att komma åt dina e-postmeddelanden, filer, kalenderhändelser och kontakter på alla konton. Utöver detta, med personlig inkorg och kalender kan du prioritera dina uppgifter.

Du kan kontrollera flera kalendrar samtidigt och placera dina åtaganden i rätt ordning. Håll bara dina favoritpersoner i centrum med kalender, kontakter och e-post.

En smart arbetare, Microsoft Outlook lägger automatiskt till dina resor, faktureringsbetalningar och bokningar i din kalender.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 69,99 USD)

Ladda ner

Det är allt, vänner!

Vad är din plan?

Individuellt gillar människor att använda kalenderappar på sina iOS-enheter. Men när de är på kontoret föredrar de allt på en större skärm på Mac. Därför var den här uppdaterade listan över kalenderappar för lång. Vilken kalenderapp använder du på din Mac? Dela din feedback med oss ​​i kommentarerna nedan.

 • Bästa appar för att skapa Emoji på Mac
 • Bästa PDF Editor Apps för Mac
 • Så här skapar du en anpassad kalender i foton-appen på Mac
 • Hur man visar kalenderhändelser som en lista på Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found