Blogg

Bästa iPhone-kvittospårningsappar 2020

Självklart är iPhone ett fantastiskt sätt att hålla dina kvitton säkra och också hantera utgifterna bra. Det är inte många som inser att iPhone med sin kamera och några bra kvittospårningsappar faktiskt kan visa sig vara ett fantastiskt sätt att spåra alla dina kvitton. Och håll dem säkra. Mottagningsspårning - det traditionella sättet - kan vara irriterande. Och ganska tråkigt. Men med ett klick och ange några ord / siffror kan du nu spåra kvitton ganska snabbt och enkelt.

# 1. SAP Concur

“SAP Concur” är en fullfjädrad kvitto- och utgiftspårare för iOS. Du kan fånga och ladda upp kvitton när du är på språng. Appen låter dig också skanna en streckkod för säkerhetsåtgärder.

Du kommer att kunna sortera dina kvitton i olika kategorier för att snabbt komma åt dem. Det låter dig också skriva ut och mejla dem. Med det enkla användargränssnittet i kombination med lättanvända funktioner känns myReceipts mycket bekant redan från början.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Kosta

Om du är en säljare eller affärsresenär hittar du inte en bättre app som låter dig spåra dina kvitton med största möjliga komfort. Med hjälp av SmartScan-teknik är den här appen utrustad för att enkelt läsa detaljerna i kvitton.

Du kan fånga ditt kvitto och kunna hålla reda på det även i farten. Denna app låter dig kategorisera, tagga och till och med gruppera utgifter i en rapport för att göra saker ganska enkla för dig. Om du tappar kvittot låter den här appen dig importera dina kreditkortstransaktioner och genererar sedan ett IRS-garanterat e-kvitto automatiskt för inköp.

Det låter dig betala dina kostnader direkt från appen. Den här appen skapar automatiskt uppdateringar av flygstatus angående din resa så att du alltid är så bra som möjligt om din resa.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Veryfi

Du har sett några extraordinära funktioner i de två första apparna i listan, men Veryfi är mer än de två apparna. Den använder OCR (Optical Character Recognition) med mottagningsdetekteringsprocess för att enkelt konvertera foton till text. Så det finns inget behov av att ange värdena på dina kvitton manuellt eftersom bilderna automatiskt konverteras till text med sådan teknik. Du kan också ladda upp de tidigare ögonblicksbilderna från din iPhone för att skapa kvitton. Den stöder också Apple Watch.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Kvittanschef för mottagning

Om du inte kan hantera dina kvitton är Foreceipt en app som du måste installera på din iPhone. Med den här appen är det ganska enkelt att spåra din inkomst och hantera dina kvitton därefter. Gränssnittet är ganska enkelt vilket gör det enkelt att använda. Eftersom alla dina kvitton och rapporter lagras direkt i Google Drive är de säkra. Du kan komma åt ID på olika enheter genom att synkronisera kvitton. Påminnelser kan också ställas in om du glömmer att betala några räkningar eller har nått kostnadsgränsen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Kvittohanterare för skokartong

Shoeboxed är en av de vackraste designade kvittospårningsapparna i App Store. Även om mer av en omfattande app som låter dig spåra kvitton och körsträckor för att hjälpa dig att ansöka om ersättningar, kan du hacka detta för att hjälpa dig att spåra kvitton ensam. Kraften ligger i att generera kostnadsrapporter och integration så att du kan exportera till QuickBooks, Outright, Excel och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Kvitto Bank Scanner & Tracker

"Kvitto Bank Scanner & Tracker" erbjuder en mer förenklad lösning för bokföring och spårning av utgifter. Med hjälp av denna praktiska app kan du hålla dina affärsutgifter fullt organiserade och enkelt kunna hålla reda på dem.

Med hjälp av avancerad datautvinningsteknik ger den information i realtid om dina utgifter. Du kan enkelt skanna kvitton för att aldrig missa en ersättning. För att säkerställa att de förblir säkra kan du synkronisera dem med molnet. Appen levereras med en 14-dagars gratis provperiod efter det att du måste uppgradera till premiumversionen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Kvitto

Vad jag verkligen uppskattar med "kvitto" är förmågan att ge en enhetlig upplevelse. Appen låter dig övervaka dina utgifter och kvitton utan problem och du har fullständig kontroll över dem.

För att hålla dina data helt säkra kan du automatiskt säkerhetskopiera den till iCloud Drive. Du kan också exportera dina data via olika medier som e-post. För att enkelt komma åt dina filer kommer du att kunna lägga till taggar, anteckningar och till och med taggar.

Det finns också en inbyggd skatteräknare som låter dig veta hur mycket skatt du måste betala.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. 123 Enkelt mottagningskostnadsspårare

Precis som iQBoxy stöder Easy Receipt Expense Tracker också skannings-, inspelnings- och lagringsfunktionen för kvitton. Den lagrar automatiskt datum, utgiftsinformation, återförsäljarnamn, artikellista, etc. från den tagna ögonblicksbilden. Med den här appen är det ganska enkelt att spåra ditt banksaldo eftersom du kan inkludera alla bankkvitton i appen och du kan beräkna kostnaden för att kontrollera ditt återstående saldo.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Kvitton Plus

Att hantera dina räkningar, utgiftslista, betalningsavgifter, kvitton etc. kan vara ganska svårt för dig om du är upptagen i ditt liv. Men har du någonsin tänkt att en app kan ta hand om sådana saker? Kvitto Plus är en sådan app som hanterar allt utan dina anvisningar. Allt du behöver göra är att spara kvitton eller utgiftsräkningar eller förfallodatum och lämna resten i appen. Den beräknar alla dina utgifter, lagrar dina kvitton på ett säkert sätt och påminner dig när betalningen ska betalas. Är det inte riktigt coolt? För att installera appen idag!

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Kvitton

Kvitton är en elegant app för spårning av utgifter. Du kan snabbt skapa budgetar, konton och kategorier. Funktionen för automatisk fyllning gör att du snabbt kan lägga till nya kvitton. Den här appen har nio olika typer av kvittofält för att ge dig den nödvändiga friheten att hantera din uppgift.

Genom välorganiserade diagram ger den dig rätt inblick i dina inkomster och utgifter. Du kan ta reda på hur mycket pengar som har använts under en viss tidsperiod per konto, valuta eller kategori.

Det låter dig generera dina rapporter i PDF-, CSV-, HTML- eller Excel-format. Det erbjuder många alternativ som Dropbox, Box eller CloudApp så att du kan synkronisera dina rapporter.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Ditt val?

Så vilken av dessa toppmottagningsspårare har du valt för din iOS-enhet? Låt oss dessutom veta vilka funktioner du vill se i dina favoritkostnadsspårare.

Du kanske också vill titta på dessa inlägg:

  • Bästa appar för spårningsspårning
  • Kontakta Manager-appar
  • Bästa appar för projektledning
  • Bästa ERP-appar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found