Blogg

Bästa iPhone 5 billaddare 2021 [iPhone SE, 5s]

På något sätt verkar billaddare för iPhone SE, 5 och 5s vara ganska kostsamma. Blixtdockan ser ut som den skyldige, och om du letar efter en äkta, komplett uppsättning av de stora killarna, tittar du på att beskjuta var som helst mellan $ 25 och $ 40. 

Det bästa alternativet ser ut så här: om du redan har en USB-billaddare har du USB-till-blixtkabeln. Använd dem båda och spara dina pengar. Detsamma gäller för människor som ska köpa en ny billaddare till sin iPhone 5 / 5s: köp en standard USB-billaddare som drivs från bilens cigarettändare och hämta sedan USB-till-blixtkontakten.

Som sagt, vi har fortfarande människor som letar efter en problemfri lösning. Det är där iPhone 5 och iPhone 5s billaddare kommer in. Dessa är samma inställningar men om du letar efter hög kvalitet, gå till märken. Vi har några av dem listade här med all information:

1. FIMARR

FIMARR har designat en premium billaddare för din iPhone. Denna laddare är kompatibel med flera iOS-enheter, som också inkluderar iPhone SE och andra små iPhones. Kompakt bildesign gör det enkelt att bära och installera i kortplatsen. Mjuk LED gör att du snabbt kan sätta in din kabel i portarna.

Kabeln är tillräckligt stark för att tåla 5000 böjningar; du kan ladda dina enheter även när du sitter på baksätet på din bil. Se dock till att du har en lång kabel för att ladda din iPhone SE.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

2. Syncwire

Med tanke på mångsidigheten i åtanke har Syncwire gett ett sätt bättre sätt att glädja dina laddningsbehov. Tillsammans med en inbyggd töjbar sladd har den också en extra USB-port för att ladda två enheter samtidigt.

Det är officiellt MFI-certifierat och är lämpligt för alla fordonsmodeller som är kompatibla med DC 12-24V-ingång. Anslut bara till din biladapter så lyser LED-lampan att din bil är redo att vara ett kraftverk för att ladda din iPhone.

USP: Den vita LED-indikatorn

Kolla in på Amazon

3. Hunda

Hunda har byggt en billaddare med en flexibel kabel. Denna lindade kabel håller din bil organiserad utan att någon sladd hänger. Bortsett från en inbyggd iPhone-kabel, ger denna billaddare en extra USB-port för att ladda en annan iOS-enhet.

Med en hög strömförsörjning på 24 W / 4,8 A får dina enheter snabbast möjliga laddning upp till 4,8 ampere eller 2,4 ampere per port. Således kan du ladda två kompatibla enheter samtidigt medan du reser.

USP: Snabbast möjlig laddning

Kolla in på Amazon

4. LOOGGO

LOOGGOs billaddare levererar full hastighetsladdning. Två USB-portar kan samtidigt ladda din iPhone och iPad, vilket ger dig 45% snabbare laddning än någon vanlig billaddare och kör från ditt hem till kontoret? Ladda din enhet snabbt och använd den under kontoret. När du kommer hem kan du ladda din iPhone igen för att njuta av din närvaro på sociala medier.

LOOGGO: s uppgraderade design och IC-chip ger optimal strömutgång. Eftersom laddaren är gjord av ett högkvalitativt metallskal av aluminiumlegering ser det vackert ut i din bil. Den mjuka LED-lampan gör det lättare att hitta portarna medan du kör på natten.

USP: 95% effektomvandling

Kolla in på Amazon

5. Gembonics

Kvaliteten som vi har funnit mycket märkbar i Gembonics är den höga effektiviteten. Laddaren har ett ganska litet utseende som gör den till en omedelbar hit för din resa. Men gå inte efter dess lilla design!

Billaddaren är fullt kapabel att leverera anständig laddningshastighet. Med två portar kan den inte bara ladda din iPhone utan även de flesta andra Android-enheter. Fullt certifierad av Apple håller den också överström och kortslutning i schack så att din enhet laddas säkert.

USP: Högeffektiv laddning

Kolla in på Amazon

6. RAVPower

Med iSmart-tekniken anpassar RAVPower automatiskt lämplig ingångsström. Därför laddar din smartphone med hög hastighet och önskad säkerhet. 4.8En total produktion gör det till en robust tillgång, som du gärna skulle behöva för att ladda din enhet.

Den intelligenta kretsdesignen ger laddaren möjlighet att enkelt bekämpa hoten som överhettning. Slutligen kommer RAVPower i tre färger som svart, rött och guldbakad av livstidsgaranti.

USP: iSmart-teknik

Kolla in på Amazon

7. AmazonBasics

AmazonBasics är ett av de ledande varumärkena för iPhone-tillbehör. Denna blixtbilsladdare är ett perfekt stycke för alla dina Apple-enheter. Det är Mfi-certifierat och det garanterar full laddning och synkroniseringskompatibilitet med dina iPhones.

Skönhet ligger i enkelhet. Denna billaddare är ganska enkel men ser elegant ut i din bil. Kabeln på 3 meter ger dig tillräckligt med frihet att ladda din enhet när du sitter i baksätet. Du kan ansluta laddaren direkt i bilens likströmsadapter för mer bekvämlighet.

USP: Flexibel placering

Kolla in på Amazon

8. Apple-certifierad blixtbilsladdare

Här är en praktisk billaddare som gör ditt liv bekvämare utan att ta upp mycket utrymme i din bil. Det erbjuder en 3,1 amp total snabb laddning utan risk för kortslutning eller överhettning. Den tunna Lightning-kontaktänden och den robusta kabeln håller länge.

Vidare kan du njuta av samtidig laddning av två enheter med en effektiv hastighet. Varumärket erbjuder också livstidsgaranti, så att du kan vara säker på alla kvalitetsproblem.

USP: Elegant och kompakt

Kolla in på Amazon

9. JETech

JETech är ett av de varumärken som du vill lita på när det gäller iPhone-tillbehör. Företaget har specialiserat sig på ett brett utbud av tillbehörsprodukter. Billaddaren från JETech är kompakt, har två USB-portar och stöder snabb laddning.

Det skyddar också din iPhone från överhettning, överström och överladdning. Dessutom är den kompatibel med många andra enheter som HTC, Blackberry, MP3-spelare, digitalkameror etc.

USP: Universal kompatibilitet

Kolla in på Amazon

10. HUSSELL

Här är en billaddare med Smart IC Intelligent Adaptive Technology som identifierar din mobila enhet för att ge snabbast möjliga laddning automatiskt. Det kan samtidigt ladda två enheter i hög hastighet, vilket ger bekvämlighet i ditt liv.

Den har ett inbyggt skyddssystem mot överström, överladdning och överhettning, vilket garanterar överlägsen prestanda, säkerhet och tillförlitlighet. Dessutom lovar varumärket att lösa kvalitetsproblem även år efter att du har köpt det.

USP: Snabb laddning samtidigt

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit?

Vilken av dessa billaddare kommer att driva din smartphone? Låt oss veta ditt val och de kvaliteter du har hittat märkbart i det.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Bästa iPhone 5 / 5s hörlurar
  • iPhone 5 / 5s kraftbanker
  • Bästa iPhone 5 / 5s dockningsstationer
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found