Blogg

Bästa iPhone 5s och iPhone SE Clear Cases 2021

Tydliga fodral för iPhone 5s / 5 är fantastiska sätt att skydda din iPhone från oavsiktliga stötar, från skarpa föremål som repar på skärmen / baksidan, medan du fortfarande visar de coola Apple-markeringarna över iPhone-ryggen. Tydliga fodral fungerar bra för alla tre iPhone 5s-modellerna, men klara fodral måste vara lätta och de måste definitivt vara något robusta. Att ha ett tydligt fall bara för utseendet betyder egentligen inte mycket. Om du vill behöva täcka din iPhone 5s / 5 med ett klart fodral, är det bättre att vara stark också.

1. Spigen Ultra Hybrid

Spigens Ultra Hybrid är lätt det bästa klara fodralet för iPhone 5s / 5. Den har hård polykarbonatplatta och mjuk TPU-ram. Den släta och gummerade ramen ger ett bekvämt grepp.

Med luftkuddtekniken levererar Ultra Hybrid certifierat militärskydd. Huvudsakligen på grund av den upphöjda kanten har kameran och skärmen det nödvändiga skyddet mot slitage.

Slutligen är utskärningarna noggranna för att du enkelt ska kunna komma åt alla portar.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

2. Trianium klar kudde

Med en kompakt och transparent design är "Trianium Clear Cushion" ett fodral av hög kvalitet. Det ger två lager skydd med den stötdämpande ramen och stel rygg.

Kåpan har en speciell beläggning för att motstå repor. Dessutom fungerar den upphöjda kanten som en pålitlig försvarare för både pekskärmen och kameran. När det gäller utskärningarna verkar de vara snygga och ger enkel åtkomst till hörlursuttaget och blixtporten.

USP: Stötdämpande ram

Kolla in på Amazon

3. JETech

JETech clear case visar en formanpassad hybriddesign. Blandningen av styv PC och mjuk TPU har gjort det möjligt för strukturen att sprida påverkan.

Tack vare UV-motståndet blir detta genomskinliga lock inte gult med tiden. Med den upphöjda ramen som skyddar skärmen och kameran, lovar den att erbjuda din enhet ett heltäckande skydd.

Dessutom har du möjlighet att välja mellan flera fängslande färgvarianter som guld, rosaguld, grå, klar och svart.

USP: Anti-gul

Kolla in på Amazon

4. Ailun

Detta tydliga omslag från “Ailun” är mycket flexibelt och har en snygg design. Med läpparna på vardera sidan kan den skydda både pekskärmen och kameran. Och med den släta ramen känns locket väldigt gripande.

Det genomskinliga Ailun-skyddet kan också motstå repor. Dessutom låter det UV-beständiga materialet inte tappa klarheten eller bli gult. När vi pratar om utskärningarna verkar de vara perfekt på plats.

USP: UV-beständigt material

Kolla in på Amazon

5. ULAK

Ännu ett otroligt flexibelt och smalt klart fodral i denna sammanfattning. Den är också huggen ur TPU- och PC-material av högsta kvalitet. Följaktligen har locket en slät texturfinish som inte bara förbättrar dess design utan också ger förbättrat grepp.

ULAK genomskinligt lock har också UV-beläggning för att behålla klarheten under lång tid. På tal om hållbarhet kan fodralet uthärda droppar och till och med bekämpa sladdar med lätthet.

Utöver allt har du fyra charmiga färgalternativ inklusive blommor, lavendel, guld och klar.

USP: Slät struktur

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found