Blogg

Bästa iPhone 8-bältesfodral 2020

Allt för en äventyrlig resa? Du bör inte misslyckas med att ge det nödvändiga skyddet till din helt nya iPhone för att vara säker medan du gör det mesta av fallskärmshoppningen eller utforskar den anmärkningsvärda försköna bergen. Vad sägs om att bläddra igenom några av de bästa iPhone 8 bältesklämfodral som inte bara kan skydda din smartphone mot droppar utan också låta dig bära enheten bekvämare.

Oavsett om du vill gå till ett mäktigt höfthölster eller föredra en mer formell läderpåse med ytterligare bältesöglor, listan innehåller en mängd olika hölster och bältesfodral för iPhone 8. Därför har du inga problem att hitta rätt följeslagare för din iPhone. (om du vill köpa ett robust hölster till din iPhone 8 Plus, gå vidare till det här inlägget.)

 • Trianium Duranium-serien
 • Bomea
 • i-Blason
 • innesluten
 • WizGear
 • GSM
 • Maxboost DuraSlim Pro
 • J&D
 • AlphaCell
 • Benzob

# 1. Trianium Duranium

Trianiums fodral i Duranium-serien är utformade för att vara en solid försvarare för iPhone 8. Det solida bakskalet i kombination med de vadderade hörnen, dess knäpp när det gäller att erbjuda din smartphone maximalt skydd.

TPU-interiören gör ett ganska bra jobb med att skydda din iPhone från skrapning och gör det också möjligt att sprida påverkan. Inkluderingen av skyddande skärmskydd ger extra lager av försvar till pekskärmen.

När du inte använder det kan du ta bort höljet för att skära ner lite bulk. Ännu bättre, du har fyra färger att välja på som gunmetal, gold, rose gold och silver. Utöver allt gör livstidsgarantin det till en ganska säker satsning.

USP: Flera lager av försvar

Kolla in på Amazon

# 2. Bomea

Vill du välja ett professionellt snyggt bältesfodral? Om ja, kan Bomea vara ett bedårande val. Påsens hölster är förberett med högkvalitativt läder och har en raffinerad design.

Det snygga hantverket ger det ett klassiskt utseende. Läderpåsen levereras med ytterligare två bältesöglor för mer säkerhet. Den magnetiska förslutningen gör att du kan fästa väskan bekvämt.

USP: Extra bältesöglor

Kolla in på Amazon

# 3. i-Blason

i-Blason Transformer är redo att utföra tungt arbete med aplomb! Dubbelskiktet är tillräckligt starkt för att försvara din iPhone från oavsiktliga fall. Alla fyra hörn har förstärkts för att absorbera chock.

Den har den mjuka inredningen som håller repor borta från att skada enhetens utseende. Du kan bekvämt justera bälteshylsan för att bära din smartphone under resor eller arbete.

Det omvandlas sömlöst till ett stativ så att du kan njuta av media till fullo. Slutligen kommer detta bältehölsterfodral i fyra färger som svart, blå, vit och rosa.

USP: Stötdämpande interiör

Kolla in på Amazon

# 4. innesluten

Encased är ett välkänt varumärke inom tillverkning av bältesklämfodral för iPhone. Detta DuraClip-hölster har en halkskyddad gummerad yta och öppnar knapputskärningar för snabb åtkomst till alla viktiga kontroller och portar. Kontrollera dess solid-core PC-ram och roterande bältesklämma som ger dig vertikal och horisontell användning.

Inskjutningsdesignen gör att du enkelt kan installera och ta bort din iPhone. Mjukt mikrofiberfoder skyddar den inåtvända skärmen. Använd det inbyggda stativet för att titta på videor och filmer handsfree.

USP: Solid-core PC-ram

Kolla in på Amazon

# 5. WizGear

Oavsett om det ger önskad skydd eller gör det bekvämare att låta dig bära din iPhone, utmärker WizGear sig i att leva upp till förväntningarna. Med den robusta konstruktionen kan den enkelt överleva oavsiktliga stötar. Det stötdämpande inredningen förstärker strukturen ytterligare för att stöta.

Med den justerbara bältesklämman kan du dra åt greppet ordentligt. De täckta knapparna har bättre klick. Holster gör perfekt rollen som kickstand för utmärkt videotid.

USP: Justerbar bältesklämma

Kolla in på Amazon

# 6. GSM

GSM har skapat ett skyddande bältesklämfodral för en iPhone. Det här robusta fodralet skyddar din telefon allsidigt eftersom den är utformad som en kokong. Inuti detta fodral skyddas din telefon från alla hörn och sidor.

Förutom skyddet erbjuder detta bältesklämfodral en högre komfort när du reser. När någon ringer kan du enkelt ta bort telefonen ur fodralet. Du kan placera din iPhone i detta bältesklämskydd även när du använder OtterBox eller LifeProof-fodral eller batterifodral.

USP: Hållbar och säker

Kolla in på Amazon

# 7. Maxboost DuraSlim Pro

Den jämförelsevis tunna men ändå mycket slagfasta designen gör "Maxboost DuraSlim Pro" till ett av de bättre alternativen. Det slingrar sig sömlöst på iPhone och erbjuder allroundskydd både mot oavsiktliga fall och repor.

TPU-ram möjliggör att höljet absorberar stötar och erbjuder också förbättrat grepp. Uttalade knappar känns väldigt lyhörda, medan hölstret kommer till spel bara när du behöver det. Med det inbyggda kickstanden till ditt förfogande kommer din filmtid att fortsätta att behandlas.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

# 8. J&D

Förutom att skydda din iPhone, vad förväntar du dig mer för din bältesklämma? J&D tillåter sina ingenjörer att tänka bortom skydd när de skapar en bältesklämma. Och därför, denna oerhört praktiska design som inte bara skyddar din telefon utan också lagrar dina plastpengar.

Lämna din traditionella plånbok bakom och använd detta bältesklämfodral från J&D, som är tillverkat av PU-läder. De två extra kortfickorna gör att du enkelt kan lagra dina kredit- / bankkort. För att skingra värme har J&D använt inre material av hög kvalitet som andas, vilket ger din telefon en bättre miljö.

USP: Andningsbart material

Kolla in på Amazon

# 9. AlphaCell

Om du söker en extremt skyddande design bör du hålla AlphaCell i åtanke. Den kolossala kroppen är utrustad för att bekämpa utmaningen med eventuella oavsiktliga droppar. Mjuk interiör förstärker dess byggnad för att hålla nötningen borta.

Den robusta strukturen ger väsentligt grepp. Uttalade knappar är mycket släta. Därför kommer du att kunna trycka lätt på dem. Den sitter ordentligt på iPhone; skyddar den från grunden. Dessutom får du detta solida bältesklämfodral i fyra färgkombinationer.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

# 10. Benzob

Benzob har tillverkat detta bältesklämhus från stötdämpande TPU-interiör och robust PC-exteriör. Båda materialen gör skalet extremt starkt för att skydda din iPhone 8 från flera faror.

Även om din iPhone knappast faller från ett bältesklämfodral har Benzob tagit extra försiktighet för att göra den perfekt för den tuffa arbetsmiljön. Det är väldigt bekvämt för dig att titta på videor, bilder, bildspel och filmer med hjälp av det inbyggda stativet i Benzob-bältesklämfodralet.

USP: Robust skydd

Kolla in på Amazon

Det är allt! Förhoppningsvis har du haft en titt på den här listan.

Ditt val?

Vilket av dessa bältehölster kommer att kopplas ihop med din smartphone? Är det den som har ett muskulöst utseende? Det skulle vara jättebra att känna till dess namn och vilka funktioner du alltid vill se i ett övre bältesklämfodral.

Du kanske också vill titta på dessa fall:

 • Bästa iPhone 8-fodral
 • iPhone 8 Bumper Fodral
 • Bästa plånboksfodral för iPhone 8
 • Bästa iPhone 8 batterifodral

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found