Blogg

Bästa iPhone-kontakt- och adressbokshanteringsappar 2021

Ordna och hantera dina personliga och affärskontakter i en lockande och övertygande stil. Det här är de bästa kontakt- och adressbokshanteringsapparna för iPhone, vilket gör det enkelt att hantera kontakter. Oavsett om det är att hålla din adressbok ordnad, påminna dig om dina kompisers födelsedag eller slå samman de dubbla kontakterna, dessa iPhone-kontaktappar säkerställer att du kan hålla dig upp till uppgiften. Dessutom kan du enkelt importera och exportera hela dina kontakter med lätthet. Låt oss veta vad de mer kan göra!

1. Säkerhetskopiering av mina kontakter

Denna app gör uppgiften att säkerhetskopiera kontakter och återställa dem super enkelt direkt från din iPhone utan att behöva använda någon dator eller synkroniseringsprocess. Hur det fungerar? Säkerhetskopiera snabbt dina kontakter och skicka filen till dig själv som VCF-bilaga via e-post. För att återställa kontakterna öppnar du bara filen i din brevlåda.

Du kan ställa in påminnelser för att säkerhetskopiera dina kontakter regelbundet. Det finns också ett alternativ att enkelt ta bort alla kontakter. Den gratis versionen av appen låter dig säkerhetskopiera endast 500 kontakter och du måste uppgradera till premiumversionen av appen för att säkerhetskopiera obegränsade kontakter. Dessutom stöder "Mina kontakter backup" flera språk inklusive engelska, tjeckiska, danska, nederländska, finska, franska, tyska, grekiska, ungerska, indonesiska, italienska och japanska.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Fullkontakt

Genom att kombinera alla dina kontakter från Google Kontakter, Microsoft Exchange / Office 365-kontakter, telefonens adressbok och sociala medieprofiler hjälper FullContact dig att direkt kontakta människor. Du har fullständig frihet att organisera dina kontakter enligt din bekvämlighet.

Oavsett vilka ändringar du gör på någon av dina enheter synkroniseras du över dina enheter. Det låter dig också slå samman dubbla kontakter snabbt. Lägg till anteckningar till kontakter för att aldrig glömma några väsentliga saker.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Sync.ME

Nöj dig inte med bara en kontakthanteringsapp när du kan få mycket mer än så. Sync.ME är en kontakthanterare, nummerpresentation och även Spamblockerare-app för din iPhone. Det bästa är att appen automatiskt söker efter foton på dina kontakter via deras Facebook-, Twitter- och andra sociala medieprofiler och uppdaterar din upplevelse.

Förutom det kommer den också med en nummerpresentationsfunktion för att meddela dig vem som ringer från ett okänt eller osparat nummer. Det blockerar också automatiskt skräppost eller robocall från att störa dig. Med premiumfunktioner kan du slå samman dubbla kontakter, synkronisera dina kontakter i bakgrunden och även säkerhetskopiera dina kontakter för att återställa dem senare.

Pris: Gratis med begränsade funktioner

Ladda ner

4. Grupper

När det gäller att hantera kontakter och ge dig den kontroll som behövs för att hålla dem lättillgängliga levererar "Grupper" varorna med önskat resultat. Genom att gruppera dina kontakter i familj, vänner, kunder, kollegor säkerställer de att de förblir fullt organiserade och snabbt tillgängliga.

Du kan omedelbart skapa och hantera alla grupper av kontakter. Det låter dig också slå samman flera dubbla kontakter för att hantera dem lite enklare. Ännu viktigare, det stöder 15 språk inklusive engelska, arabiska, kinesiska, franska etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. CircleBack

CircleBack är en ultra-avancerad adressbokshanterare för iPhone. Den uppdaterar dina kontakter när människor byter roll, jobb och upptäcker också nya kontakter i dina Google-, Microsoft- och Exchange-inkorgar. Dessutom kan du också skanna visitkort och spara dem i dina kontakter.

Gruppera dina kontakter som gamla, arkiverade, visitkortskanning eller favorit, etc. Det gör det enkelt att hitta dubbla kontakter och ta bort dem. Du kan återställa de raderade kontakterna och till och med exportera dem till Salesforce.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Kontakta Mover & Account Sync

Som namnet själv antyder låter det dig enkelt synkronisera eller flytta valfritt par iPhone-kontaktkonton inklusive Facebook, iCloud, Gmail, Outlook, Yahoo och mer. Med det har du inga problem med att slå samman dina Outlook-kontakter med Gmail eller iCloud.

Med tillstånd av tvåvägssynkroniseringsfunktionen kan du slå samman ändringarna till varje kontaktkonto. Baserat på ditt behov kommer du att kunna välja tvåvägs, enkelriktad eller till och med manuell synkronisering. Dessutom har du möjlighet att bara synkronisera valda grupper och till och med förhindra att kontakterna utan telefonnummer och e-post synkroniseras.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. A2Z-kontakter

För att hålla din adressbok perfekt organiserad och synkronisera med dina krav är “A2Z-kontakter” ett skickligt alternativ. Med appen kan du enkelt ta kontroll över dina kontakter och grupper.

Du kan direkt komma åt alla dina grupper och även lägga till nya kontakter till dem. Spåra de oönskade och ta bort dem på en gång utan krångel. Glöm inte att skapa en lista med favoriter för att snabbt ringa, skicka eller mejla.

För att ge mer skydd för kontakterna, se till att säkerhetskopiera dem. Dessutom kommer du att kunna återställa dem när och när du vill.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Duplicera Kontakter Manager

För att hantera dubbletter av kontakter kan du bankera på “Duplicate Contacts Manager”. Appen gör det ganska enkelt att spåra dubbla kontakter och ta bort dem. Dessutom erbjuder det också ett säkert sätt att säkerhetskopiera alla kontakter och återställa dem med lätthet.

När det gäller gränssnittet har Duplicate Contacts Manager sett snyggt ut för mig. Tack vare det rörliga användargränssnittet är navigering en vind utan fördröjning. Ännu bättre, appen erbjuder också ett snabbt sätt att dela kontakter via Gmail och Outlook.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. ABC-grupper

”ABC-grupper” förtjänar att kallas en fullständig kontaktansvarig. Oavsett om du vill hålla narkomanerna borta eller vill hålla din adressbok i perfekt ordning, kan den här appen göra ditt arbete skickligt.

En anmärkningsvärd funktion i den här appen är att den låter dig ta med alla dina kontakter från iCloud, CardDAV och Facebook på ett ställe. Därför blir det ganska enkelt för dig att hålla reda på dem.

För en förenklad upplevelse kan du skapa kontaktgrupper och också göra en lista med favoriter för snabb åtkomst. Dessutom visar det också kommande födelsedagar och jubileer så att du inte glömmer att önska dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Covve

Jag har hittat Covve som en mycket funktionell kontaktchef som kan vara oerhört hjälpsam för affärsmän och yrkesverksamma som vill utnyttja sitt nätverk. Med egen teknik hittar den och föreslår information för dina kontakter och håller också en flik över ändringar för att hålla informationen uppdaterad.

Med den interaktiva kontaktmappningen kan du utforska ditt nätverk och ta reda på nya insikter. För affärsmän är det ett måste att hålla kontakten med människor och den här appen låter dig lägga till en anpassad påminnelse till kontakter så att du inte glömmer att önska någon eller kommunicera i tid.

Du kan också spela in anteckningar mot varje samtal och direkt få tillgång till din samtalshistorik. Ännu bättre, kontaktchefen skickar dig också en månadsrapport med dina mest anmärkningsvärda aktiviteter. Dessutom kan du uppgradera till proversionen $ 6,99 (månadsvis) eller $ 58,99 (årlig) för att låsa upp fler funktioner eller använda den här appen utan några begränsningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vilken är favoritkontakthanteraren för iPhone?

Så dra full nytta av dessa finaste kontaktappar för att hålla din adressbok ordnad och förhindra att den blir helt trasslig. Jag är säker på att de skulle vara till stor hjälp. Vilken kontaktansvarig har fångat dina ögon? Låt oss veta dess namn och berätta också vilka funktioner du har hittat märkbart i det.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa iPhone-appar för att radera duplicerade kontakter
  • Så här tar du bort duplicerade kontakter på iPhone och Mac
  • Ta bort flera iPhone-kontakter
  • Hur man skannar QR-kod på iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found