Blogg

Bästa ljudbokappar för iPhone och iPad 2020

Ljudböcker är fantastiska eftersom det är ett sätt att läsa utan att ha händerna limmade på boken. Du kan sätta på en bra bok när du reser, på väg till jobbet, på gymmet, medan du lägger i tvätten eller någon annan gång dina ögon och händer är upptagna. Det finns dussintals appar för ljudböcker för iPhone / iPad som kan hjälpa dig att ladda ner, hantera och lyssna på dina favoritböcker när som helst.

# 1. Ljudböcker från Audible

Audible, ett Amazon-företag erbjuder ett brett utbud av titlar som täcker nästan alla bästsäljare. Så oavsett om du vill komma ikapp med ljudprogram, ljudböcker eller till och med den berömda originalserien, så har du det helt täckt.

Dessutom är den packad i alla typer av viktiga funktioner för att förbättra din upplevelse. Funktioner som att överföra böckerna till din enhet via Wi-Fi, växla mellan att läsa och lyssna med Whispersync for Voice är verkligen imponerande.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. OverDrive

Som en ljudbokapp har OverDrive mycket att erbjuda. Över 30 000 bibliotek levererar titlar via denna populära ljudboksapp. Den läser e-böcker och ljudböcker, och du kan också titta på strömmande video från ditt bibliotek med OverDrive Media Console (OMC) på iPhone och iPad.

Med snyggt användargränssnitt är appen ganska enkel att använda och låter dig också navigera genom dina ljudböcker och hålla dem helt organiserade.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Scribd

Scribd är din one-stop-plattform för åtkomst till ljudböcker, tidningar, dokument, nyheter, musik och mer. Du kan utforska de senaste ämnena och få personliga rekommendationer baserat på vad som intresserar dig mest.

Dessutom har du möjlighet att få tillgång till curerat innehåll valt av redaktörer och företagsledare. Den tillhandahåller tre böcker och en ljudbok efter eget val varje månad. Månadsprenumerationen ger dig obegränsad tillgång till böcker, tidskrifter, ljudböcker etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. LibriVox ljudböcker

LibriVox är mycket märkbart. Med mer än 50 000 ljudböcker, av böcker av alla genrer och från bästsäljare, behöver du kanske inte titta längre än den här ljudboksappen.

Du kan snabbt söka i vilken ljudbok som helst och strömma den på din iOS-enhet. Om du vill använda någon bok offline, ladda ner den. Dessutom har LibriVox stöd för flera språk inklusive engelska, franska, tyska, spanska och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Gratis ljudböcker HQ

Ljudböcker HQ kommer med ett massivt bibliotek. Med cirka 13 000 gratis och mer än 300 000 högkvalitativa ljudböcker har det siffrorna att leva upp till din fakturering.

Oavsett om du vill ha böcker från bästsäljare eller utforska tidlösa klassiker för att uppleva odödligheten i litteraturen, har du det helt täckt. Det är lätt att hoppa framåt och bakåt tack vare den lättanvända spelaren. Dessutom är denna ljudbok-app för iOS kompatibel med många språk.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Kobo Books

“Kobo Books” är en fullfjädrad ljudbok-app för iOS. Vad som kräver uppmärksamhet i denna app är mammutkollektionen över 6 miljoner titlar. Det betyder att allt du vill läsa kanske bara en snabb sökning bort.

En annan anmärkningsvärd funktion som gör den här appen mycket användbar för läsare är det anpassningsbara användargränssnittet. Dessutom finns det ett användbart nattläge som låter dig bekvämt komma ikapp med alla dina favorit grejer på natten. Det är inte allt; du kan erbjuda dina recensioner och även dela dina favorittitlar med dina vänner via Facebook och Twitter.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Ljudböcker

Om du letar efter en plattform där du kan ladda ner och strömma ljudböcker efter din önskan, är den här appen enkelt ett av de finaste alternativen. Med det massiva biblioteket med ljudböcker som har mer än 100 000 titlar att välja mellan, kanske du aldrig får slut på valet.

Du kan synkronisera ljudböcker och bokmärken över dina enheter för att komma åt dem enkelt från andra enheter. Dessutom låter ljuduppspelningshastighetskontrollen att du lyssnar på dina böcker i din egen takt.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. AudioBook - Gratis Audio Books Player och Streamer

Med över 7000 ljudböcker kan den här appen lyssna på böcker från alla genrer. Oavsett om du jobbar på ditt kontor eller vilar hemma kommer ljudböckerna att fortsätta underhålla dig. Du kan snabbt söka i valfri bok efter dess kategori. Om du vill lyssna på ljudböcker offline, ladda ner dem för att komma åt och strömma dem enkelt på din iOS-enhet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Engelska ljudböcker - Librivox

Vill du förbättra din engelska genom att lyssna på ljudböcker? Engelska ljudböcker är exakt vad du vill för att inte bara utforska den rika historien om engelsk litteratur utan också komma ikapp med de bästa romanerna, historieböcker, biografier, noveller, poesi och mer. Eftersom den innehåller mer än 3000 ljudböcker, kommer din törst att lära dig att möta en idealisk guide.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Multi-Path Audio

Multi-Path Audio är fullt av roligt. Underhållning av både barn och vuxna är förberedd. Den innehåller några berättelser som är skrivna av vissa författare och berättare. De interaktiva fiktionshistorierna tillhör flera genrer som fantasy, vampyr, pirater, Si-Fi och barn etc. Du kan också ladda ner intressanta historier för offline-lyssnande.

Pris: Gratis

Ladda ner

Varsågod!

Vad är din favorit?

Så äntligen har du lagt händerna på den mest effektiva ljudbokappen för din iOS-enhet. Men innan du dyker djupt in i en lång läsperiod, berätta om din bästa insats nedan.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa Music Editor-appar för iPhone och iPad
  • Video Editor Apps för iPhone och iPad
  • Bästa läs-senare-appar för iPhone och iPad
  • Bästa nyheterna appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found