Blogg

Hur man manuellt överför foton till Dropbox från iPhone / iPad

Dropbox för iPhone / iPad är en riktig välsignelse för många användare som litar på Dropbox. Omedelbar åtkomst till filer - till och med så att de får offlineåtkomst - är något som alla Dropbox-användare behöver.

Med alla dess funktioner gör Dropbox några saker lite komplexa. Idag tittar vi på att ladda upp bilder manuellt istället för att låta appen ta kontrollen över att synkronisera dina kamerarullefoton.

Dropbox var i grunden utformad för att ge "åtkomst" till dina filer. Det var därför den första versionen av appen hade väldigt lite i vägen för att skapa, ladda upp eller redigera filer. Den senaste uppdateringen, som vi publicerade nyligen, ger några riktigt användbara funktioner som dela, svep-gester och flera uppladdningar / delning.

Du kan ladda upp alla foton i din kamerarulle till Dropbox genom att aktivera funktionen Camera Upload. Om det ännu inte är aktiverat, fortsätt. Försök. Öppna menyn Foton (från det nedre menyfältet) och tryck på "Aktivera" där det står "Slå på kameraöverföring". Det här meddelandet visas inte om kameraöverföring redan är aktiverad.

Men det finns en hake till denna funktion: alla bilder i kamerarullen få upp och när du klickar på en ny bild på iPhone / iPad, som blir upp till Dropbox också! Låter lite för påträngande, eller hur?

Du vill stoppa detta men du vill fortfarande ladda upp specifika bilder till Dropbox. Hur gör man det? Det är precis vad vi ska titta på:

Hur man laddar upp iPhone- eller iPad-foton till Dropbox manuellt

Steg 1. Öppna Dropbox → Vi ska skapa en ny mapp där vi laddar upp bilderna. På det här sättet kan du enkelt se bilderna. För att göra detta, tryck på fliken Filer → tryck på + Signera → tryck på Skapa mapp.

Steg 2. Ge det ett namn.

Steg 3. Tryck på + Ikon igen → Tryck på Ladda upp fotonVälj foton och tryck på Nästa.

Steg 4. Slutligen, tryck på Ladda upp.

Det är allt, folkens!

Så det här är hur du kan ladda upp foton till Dropbox. Problemet är dock att mappen inte växlar till en fotovy och att bilderna inte visas i menyn Foton. För att åtgärda detta måste du tillfälligt aktivera kameraöverföringar och sedan avbryta det. På så sätt skapas ett uppladdningsalbum för kamerarulle. Du kan nu lägga till foton i det här albumet och de kommer att återspeglas i menyn Foton.

Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found