Blogg

Bästa RSS Reader-appar för iPhone och iPad 2021

RSS-läsare gör det mycket enkelt att komma åt och bläddra igenom artiklar du gillar att läsa. Allt du tycker är spännande eller älskar att titta igenom presenteras vackert på ett ställe. Om du har bestämt dig för att berika din läsupplevelse, titta på de bästa RSS-läsarapparna för iPhone och iPad 2020.

 1. Flipboard
 2. Feedly
 3. Newsify
 4. Teleskop
 5. Inoreader
 6. feeder.co
 7. Gratis RSS-läsare
 8. Heartfeed RSS-läsare
 9. Eldig matning
 10. Matare

1. Flipboard

Flipboard är en av de mest älskade nyhetsapparna som också fungerar fantastiskt som en praktisk RSS-läsare. Det är hem till allt du vill läsa från politik till fotografi; teknik till hälsa och fitness, mode till mat.

Du kan skapa upp till tio smarta tidskrifter för att få omedelbar tillgång till den typ av artiklar du gillar att läsa. Baserat på vad som fångar dina ögonbollar föreslår det också artiklar så att du enkelt kan få tillgång till allt du brinner för.

Ännu bättre, det låter dig också läsa topp tweets från ansedda källor så att du förblir i slingan. Dessutom finns Flipboard tillgängligt i 25 lokala utgåvor, inklusive versioner för Australien, Brasilien, Turkiet, Indien och Kina.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Feedly

Feedly är en av de bästa RSS-läsarapparna för iPhone och iPad och ett måste för elever såväl som passionerade läsare. Med appen kan du organisera dina bloggar, publikationer och till och med YouTube-kanaler så att du snabbt kan komma åt allt du vill läsa.

Den presenterar dina artiklar i ett lättläst format. Därför tycker du om att läsa med fullständig sinnesro. Eftersom Feedly är kopplat till mer än 40 miljoner flöden får du läsa allt och allt du gillar att läsa. Dessutom är den integrerad med flera tjänster som Twitter, Facebook så att du kan dela dina favoritartiklar med dina vänner och följare.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Newsify

Newsify gör mycket mer förutom att bara tillhandahålla ett RSS-flöde alternativ på din iOS-enhet. För mig är USP för denna app en tidningsliknande layout som gör den perfekt för att läsa webbplatser och bloggar.

Det finns ett nattläge som låter dig bekvämt läsa artiklar på natten. Den har tre coola teman som ljus sepia och grå som kan förbättra din läsupplevelse enormt.

Skapa ditt eget bibliotek och synkronisera det med iCloud för att läsa artiklarna på alla dina enheter. Du kan också lägga till webbadresser för anpassade flöden och dela dina favoritartiklar via flera tjänster som Facebook, Twitter, etc. Eftersom det också fungerar offline, kommer din läsningstid inte att hindras av den dåliga internetanslutningen. Det är inte allt; Du kan låsa upp fler funktioner genom att uppgradera till premiumversionen av appen genom köp i appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Teleskop

För att hålla dig uppdaterad med alla de senaste händelserna eller hålla koll på dina favoritberättelser kan du inte gå fel med Telescope. Med den här fullständiga RSS-läsaren kan du prenumerera på alla de viktigaste källorna, inklusive Bloomberg, Forbes, New York Times, The Washington Times och mer. Dessutom har du friheten att lägga till någon av dina favorit RSS-webbadresser för att göra cool syndikering av de bästa nya källorna.

När du utforskar artiklar kan du spara den för att läsa senare om du tycker att det är intressant nog. För enklare åtkomst till alla sparade berättelser har appen en flik Läslista, som jag tycker är ganska bra som läsare.

Dessutom kan du sortera ditt hemflöde baserat på flera filter som “Hot”, “New”, “Top of Today” och “Top of the week” för att snabbt få tillgång till de historier du gillar att läsa. Inte bara det, appen låter dig också blockera inlägg som du tycker är olämpliga - ännu ett plus ur ett läsperspektiv.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Inoreader

Det hade verkligen varit ett stort misstag att missa en så fin RSS-feed-läsare som Inoreader. Om du enkelt vill hålla koll på de senaste nyheterna skulle det vara ett bra val. Det bästa med den här appen är att den låter dig spåra nyheter baserat på specifika tangentbord.

När du surfar på nätet om du hittar något som är värt att läsa kan du spara det för att läsa senare. RSS-läsaren håller en flik över vad du har läst. Som ett resultat visar den bara de olästa objekten. Dessutom kan du uppdatera till premiumversionen av appen för att låsa upp funktioner som offlineläsning, aktiv sökning och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. feeder.co

feeder.co är ganska enkelt och gör det enkelt att surfa i dina nyhetsflöden. Eftersom appen stöder de flesta RSS- och Atom-flöden, kommer du att kunna komma åt artiklar från toppkällor. Du kan stjärna inlägg och även markera dem som olästa för att enkelt hitta dem senare att läsa.

Med Feeder kan du visa alla dina olästa artiklar i en konsoliderad lista. Det skickar dig också pushmeddelandet när ett nytt inlägg visas. Du kan välja hur ofta ditt flöde ska uppdateras och till och med redigera flöden och mappar för att passa dina behov bättre.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Gratis RSS-läsare

Är du alltid glad att veta vad som händer runt dig? Vill du få de senaste nyheterna om teknik och prylar till hands? Testa sedan Free RSS Reader-appen på din iOS-enhet.

Webbplatserna eller bloggarna som stöder RSS-flöden kan användas i den här appen. När du väl har följt dem via RSS-flöde är du säker på att få de bästa nyheterna och bloggarna till hands. Du kan enkelt öppna länkarna genom den inbyggda webbläsaren. Dela innehållet med dina vänner via Facebook, Twitter och LinkedIn bara med en touch!

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Heartfeed RSS-läsare

Heartfeed RSS Reader kanske inte är lika populär som några av dess högt berömda rivaler men vad funktionalitet beträffar är den oöverträffad. Appen använder ett kompakt rutnät för att presentera din artikel i ett lätt att navigera format. Därför kan du bläddra igenom inlägg och ta reda på de du gillar utan att spendera mycket tid.

Med hjälp av den inbyggda webbläsaren kan du söka efter artiklar och nyheter på webben. Det stöder också bokmärken och låter dig komma åt dem på din Mac. När du har läst artiklar markeras de i rutnätet så att du kan se de du redan har läst.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Brinnande feeds

Kolla in den här mycket anpassningsbara och funktionsrika feed-läsaren och läs-det-senare-klienten som synkroniseras med nästan vilken tjänst du än kan tänka dig. Hotlänkar hjälper dig att hitta de mest refererade webbplatserna i dina artikelmappar kan ordnas efter vilka webbplatser som publiceras mer eller mindre ofta.

Det stöder också delning till andra appar och webbplatser. Vidare låter en Safari-tillägg prenumerera på nya flöden och spara länkar för att läsa senare. Det finns många fler funktioner som en Today Widget som visar de senaste artiklarna i alla tjänster.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Matare

Feeddler är en av RSS-läsarapparna för iPhone och iPad som någonsin byggts. Det har funktioner som tar oss åldrar att hitta dem alla; de är också ganska kraftfulla.

Mycket användarvänliga funktioner som offline-läsning, gestbaserade kontroller, fullskärmssökning, användargränssnittsanpassning som nattläge, gör det till ett utmärkt för läsning. Med stöd av Evernote låter det dig spara RSS-artiklar, webbsidor, bilder och PDF så att du kan komma ikapp med dem senare.

Nästan allt du vill ha från en RSS-läsare som vanligtvis kommer med en prislapp; är helt gratis i Feeddler.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Ditt val?

Så har du valt dina favoritappar för RSS-läsare för iPhone? Låt oss veta dess namn och de funktioner du har beundrat i det.

Missa inte:

 • Bästa ordboksprogram för iPhone och iPad
 • Bästa iPhone och iPad Encyclopedia Apps
 • 10 bästa anteckningsappar för iPhone och iPad
 • Bästa filhanteringsapparna för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found