Blogg

Bästa Keyloggers för iPhone för att spåra enhet och bildskärm

Någon kan vara skeptisk till att installera en keylogger på sin enhet frivilligt. Vi skulle vanligtvis inte vilja se den här killen bland applikationer som körs på vår enhet, eftersom sådan typ av programmering traditionellt är förknippad med spionering av skadlig kod som försöker kompromissa med vår integritet och få tag på våra lösenord och bankkontouppgifter.

Nyligen användes dock keylogging bra och används i ett brett utbud av övervakningsverktyg. Det finns fristående keylogger-program samt mångsidiga kontrollapplikationer med utvalda keylogger-alternativ.

Vad är en keylogger? Det här är vilken programvara eller maskinvara som helst som registrerar tangenttryckningar. För inte så länge sedan var keyloggers bara kompatibla med traditionella tangentbord. Men pekskärms nyckelloggar har också blivit möjliga.

De använder den för att:

  • Håll koll på din egen enhet medan den är utom räckhåll;
  • Övervaka minderåriga barn;
  • Övervaka företagsägda enheter som utfärdats till anställda

Bekymrade föräldrar använder ibland keyloggers för att övervaka sina barns onlineaktiviteter och var de befinner sig. Även om det finns programvara som är utformad för att blockera och begränsa åtkomst till visst innehåll och webbplatser, kan den (och är ofta) kringgås av tekniskt kunniga barn, därför verkar en keylogger vara det enda sättet att hålla fingret på en puls av en minderårig cyberliv.

Ibland installerar folk keylogger-program för att säkra sin telefon om de tappar den eller ser hur andra använder enheten tillfälligt.

Arbetsgivare använder ibland keyloggers på företagsägda iPhones och iPads för att bedöma medarbetarens prestanda och se till att enheten endast används för arbetsrelaterade uppgifter. I detta fall måste en anställd vara medveten om att loggning av tangenttryckningen utförs.

Även om du inte överväger att installera en keylogger på din enhet, bör du vara medveten om möjligheten.

Dessutom kan några av dem döljas, så du kan ha en på din egen enhet redan utan att ens veta. Det är alltid bättre att veta vad du kan möta.

Bästa Keyloggers för iPhone och iPad

# 1. iKeyMonitor

iKeyMonitor är en av de bästa keylogger-apparna för iPhone och iPad. Det loggar inte bara tangenttryckningar utan övervakar också SMS, WhatsApp, samtal, Facebook, Twitter och många andra saker. När du väl är installerad på enheten får du loggar via e-post. Det finns inget behov av att logga in på någon instrumentpanel eller webbtjänst för att se aktiviteterna.

Den primära användningen av den här appen är för föräldrar som vill hålla reda på sina barns aktivitet på sina iDevices. De kan också begränsa vissa saker om det behövs. Appen är inte tillgänglig gratis, men den kommer med en provperiod innan du bestämmer dig för att köpa den.

Pris: $ 49,99 / en månad

Prova det nu

# 2. Pumpic iPhone Keylogger

Denna keylogger koncentrerar sig på föräldraövervakningssyfte, såsom skydd mot cybermobbning, rovdjur online, sexting och annat olämpligt beteende på nätet från båda sidor (barnet och deras samtalare). Keylogger-funktionen är en del av Pumpic-programvaran, som är synlig på målenheten, så den person du spårar är medveten om övervakningen (den inkluderar SMS, samtal, webben, sociala nätverk, bilder och videor, GPS-plats och många Mer.)

Informationen som samlats in på målenheten skickas till kontrollpanelen, vilket är den enhet du utser.

Huvud plus: mångsidighet (med alternativ för fjärrkontrollpanelen, geofences och låsning av enheten.)

Prova det nu

# 3. iKeyMonitor

Den här låter dig inte bara skydda dina barn utan också avslöja en otrogen make genom att avslöja SMS och samtalsloggar, samt chattmeddelanden från ett antal populära sociala nätverk (Facebook, Kik, WhatsApp, hangouts, etc.) GPS-spårning är en funktion som också kan vara till nytta om du tappar telefonen. Alla loggar skickas till ditt e-postkonto (så se till att skapa en förutom den du använder på din telefon.)

Huvud plus: tillgängligt på flera språk.

Hitta mer på iKeyMonitor.com

# 4. FlexiSpy

Den här erbjuder också en keylogger bland spionfunktionerna, vilket är ganska brett: SMS och samtalsloggar, e-post och många sociala nätverk övervakning av meddelanden, geo-fäktning, låsning och torkning av telefonen. Det är dock ganska dyrt.

Huvudpluss: “Extreme” -versionen spelar in de omgivande ljud och samtal.

Läs mer på FlexiSpy.com

# 5. XNSPY

Detta är en app som erbjuder mer än 35 övervakningsfunktioner; mer för alla andra appar inom samma prisklass. Medan dess kompatibilitet är en av dess styrkor (du behöver inte jailbroken iOS-enheter för att använda detta), kommer du omedelbart att vänja sig vid dess smarta gränssnitt som är enkelt och användarvänligt.

Den erbjuder såväl grundläggande som avancerade funktioner för sina användare. Om du bara vill titta på kontakter, samtal och SMS-information kommer dess grundläggande funktioner att räcka för dig. Men om du vill få mer information kan du lita på dess Ambient Recorder och Watchlist-funktioner. Bevakningslistans funktioner ger omedelbara meddelanden om vissa ord, platser, platser och till och med e-postmeddelanden.

Med sitt 24-timmars online-support och prisvärda paket är Xnspy definitivt bland de bästa apparna i denna kategori.

Huvud plus: Finns på både Android och iPhone. Stöder deras senaste operativsystem inklusive Android Oreo 8.0 och iOS 11.

Läs mer på Xnspy.com

Ansvarsfriskrivning: Du bör dock komma ihåg att tekniskt, oupptäckbar övervakningsprogramvara kan klassificeras som övervakning, så se till att du inte använder den utan andra sidors samtycke (såvida inte målenheten tillhör dig eller dina underåriga barn).

Om författaren: Jana Rooheart är specialist på e-säkerhet och en professionell bloggare. Hon bor i Kansas City med sin familj och arbetar deltid.

Du kanske också vill läsa:

  • Dr.Fone - Virtuell plats: falsk GPS-plats på iPhone
  • Hur ändrar jag iPhone GPS-plats?
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found